slm kızlar nasılsınız bebekler nasıl varmı yeni cinsiyet ögrenen yeni arkadaşımıza da hg diyorum
hulencim iyi haberlerini bekliyoruz.
bu oruç konusu muallakta evet. keşke tutabilsek çok süper olur ama,ben tutabileceğimi pek sanmıyorum. annem-ablam hep tutmuşlar ama şimdi günler uzun..açlık,susuzluk.. nasıl olacak bilmiyorum..
ayy şimdi bile düşününce, karnım acıktı sankii..
ayyyben mümkün değil oruç tutamam 4 tane ilaç kullanıyorum midem kötü biliyosunuz hala geçmedi bide açlık eklenirse bunun üstüne mümkün değil ayaga kalkamam işe gelmesem benki evde orucu uykuya tutururuz ama işte çok zorrrr allahım affetsinhulencim iyi haberlerini bekliyoruz.
bu oruç konusu muallakta evet. keşke tutabilsek çok süper olur ama,ben tutabileceğimi pek sanmıyorum. annem-ablam hep tutmuşlar ama şimdi günler uzun..açlık,susuzluk.. nasıl olacak bilmiyorum..
ayy şimdi bile düşününce, karnım acıktı sankii..
hoşgeldin canım türkkahvesinin kızı oluyomuş kızlar öne geçti senin 6-8 lik hesap doğru çıkıcak galiba... kaydirigubbakcemile3 hulen de muayene için çıktı oda kız diye gelirse tam süper olur kaydirigubbakcemile3
kızlar bebekleriniz için ne alınacagına dair bir liste hazırladınız mı acaba ne alınmalı ne alınmamalı bunlara dair nette biraz araştırma yaptım ama nette çogu şeyler bana fuzulı masraf gibi geldi yani o kadar abartıya lüzüm yok gibi geldi bana bilmiyorum ama aramızda tecrübeli annelerimiz var acaba onlar bize bu konuda yardımcı olabilirlermi ne alınmamalı ne alınmalı gibi
maşallah hayatım sezeryanla doğdun sanırım hem susuz hemde 4800 normal doğum..... bişey diycem ama ya su geldikten sonra 24 saat içinde en geç doğumun gerçekleşmesi gerekiyor diye biliyorum ben yoksa bebek boğuluyormuş (Allah korusun) tam olarak boşalmamıştı sanırım annenin suyu.. ama genede nasıl dayanabilmiş walla helal olsun eskilerde var ne varsa bizim nesil fos çıktı....
Günaydın kızlar. Gerçi öğlen de olmuş ama.... Geçmişi okuyayım diyene kadar 1 saat geçiyorkafamçokkarıştı
günaydın kızlar
hulen hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
kızlar oruç konusuna doktorlar pek sıcak bakmıyor
kesinlikle önermiyorlar
zaten biliyorsunuz dinimizde de kendine yada çevrendekilere zarar veriyorsan yaptığın ibadetin hiçbir sevabı yoktur
o küçücük melekleri zor durumda bırakmanın doğru olmadığını düşünüyorum
belki katılmayanlar vardır ama sonuçta Yüce Allah seyahate çıkana, hasta olana, hamilelere oruç tutma konusunda yeterli alternatifler sunmuştur
bizde bu alternatifleri değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum
allah korusun hadi susuzluğa ve açılğa siz dayanacaksınız diyelim peki vitamin haplarını nasıl alacaksınız
yada demir takviyenizi
eger bunları almazsanız bebeginize ne kadar zarar verirseniz düşündünüz mü hiç?
eskiler evet oruçlarınıda tutmuşlar tarlada da doğurmuşlar
ama o zaman dünya başka dünyaymış yenilen herşey sağlıklı hava temizmiş
insan vucudu şu anki gibi sürekli radyasyona tabi değilmiş
hangimiz doğurabilir tarlada çoğumuz devlet hastanesine bile gitmiyor özele gidiyorki fazla sıkıntı çekmeyelim (ben bunların başındayım)
sakın kızmayın bana ama lütfen doktorunuzla konuşmadan oruç tutmaya kalkmayın
sonuçlar hepimiz için daha üzücü olabilir
dpgum tarihi 1 mart ama belkim şubatta dogum yaparım :)
bencede fazla masraf yapmayın kızlar hemen ama hemen bübüyorlar elinde aldıklarınla kalıyosun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?