2010 Şubat Anneleri

slm kızlar nasılsınız bebekler nasıl varmı yeni cinsiyet ögrenen yeni arkadaşımıza da hg diyorum

hulencim iyi haberlerini bekliyoruz.

bu oruç konusu muallakta evet. keşke tutabilsek çok süper olur ama,ben tutabileceğimi pek sanmıyorum. annem-ablam hep tutmuşlar ama şimdi günler uzun..açlık,susuzluk.. nasıl olacak bilmiyorum..

ayy şimdi bile düşününce, karnım acıktı sankii..

slm kızlar nasılsınız bebekler nasıl varmı yeni cinsiyet ögrenen yeni arkadaşımıza da hg diyorum

hoşgeldin canım türkkahvesinin kızı oluyomuş kızlar öne geçti senin 6-8 lik hesap doğru çıkıcak galiba... kaydirigubbakcemile3 hulen de muayene için çıktı oda kız diye gelirse tam süper olur kaydirigubbakcemile3

Slm Ebru, ben en son 12 hafta+5 günde gittim doktora bişi söylemedi, meraktan ölüyorum, bir sonraki ay dedi 6 Eylüle kadar nasıl bekliyicem bilmiyorum. Ayrıntılı ultrason için doktorumu arasam da erkene randevu alsa bana diye düşünüyorum ama doktor ne der bilemiyorum!!!

bende tutmayı düşünmüyorum kızlar yani bebeğimiz sağlığını riske atamam.. Papatyanında dediği gibi açlık belki 2 derecede ama susuzluğa dayanabileceğimi sanmıyorum.... özellikle bol su tüketmemiz gereken şu günlerde tüm gün sıcakta susuz duramamm....

ayyyben mümkün değil oruç tutamam 4 tane ilaç kullanıyorum midem kötü biliyosunuz hala geçmedi bide açlık eklenirse bunun üstüne mümkün değil ayaga kalkamam işe gelmesem benki evde orucu uykuya tutururuz ama işte çok zorrrr allahım affetsin

hahahahaha evde kadın hakimiyeti devam edecek demek acak topici hep erkek ti şubatta da kızlar fazla olursa dengelenmiş olacak anlaşılankaydirigubbakcemile3

kızlar bebekleriniz için ne alınacagına dair bir liste hazırladınız mı acaba ne alınmalı ne alınmamalı bunlara dair nette biraz araştırma yaptım ama nette çogu şeyler bana fuzulı masraf gibi geldi yani o kadar abartıya lüzüm yok gibi geldi bana bilmiyorum ama aramızda tecrübeli annelerimiz var acaba onlar bize bu konuda yardımcı olabilirlermi ne alınmamalı ne alınmalı gibi

dpgum tarihi 1 mart ama belkim şubatta dogum yaparım :)

bencede fazla masraf yapmayın kızlar hemen ama hemen bübüyorlar elinde aldıklarınla kalıyosun....

evet sezeryanla doğmuşum...valla normal şartlarda dediğin gibi su gittikten sonra doğum başlar aksi takdirde bebek riske girer ama işte allah korumuş...

Günaydın kızlar. Gerçi öğlen de olmuş ama.... Geçmişi okuyayım diyene kadar 1 saat geçiyorkafamçokkarıştı

günaydın kızlar
hulen hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
kızlar oruç konusuna doktorlar pek sıcak bakmıyor
kesinlikle önermiyorlar
zaten biliyorsunuz dinimizde de kendine yada çevrendekilere zarar veriyorsan yaptığın ibadetin hiçbir sevabı yoktur
o küçücük melekleri zor durumda bırakmanın doğru olmadığını düşünüyorum
belki katılmayanlar vardır ama sonuçta Yüce Allah seyahate çıkana, hasta olana, hamilelere oruç tutma konusunda yeterli alternatifler sunmuştur
bizde bu alternatifleri değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum
allah korusun hadi susuzluğa ve açılğa siz dayanacaksınız diyelim peki vitamin haplarını nasıl alacaksınız
yada demir takviyenizi
eger bunları almazsanız bebeginize ne kadar zarar verirseniz düşündünüz mü hiç?
eskiler evet oruçlarınıda tutmuşlar tarlada da doğurmuşlar
ama o zaman dünya başka dünyaymış yenilen herşey sağlıklı hava temizmiş
insan vucudu şu anki gibi sürekli radyasyona tabi değilmiş
hangimiz doğurabilir tarlada çoğumuz devlet hastanesine bile gitmiyor özele gidiyorki fazla sıkıntı çekmeyelim (ben bunların başındayım)
sakın kızmayın bana ama lütfen doktorunuzla konuşmadan oruç tutmaya kalkmayın
sonuçlar hepimiz için daha üzücü olabilir

Günaydın kızlar. Gerçi öğlen de olmuş ama.... Geçmişi okuyayım diyene kadar 1 saat geçiyorkafamçokkarıştı

günaydın canım..

haklısın..ben kesin tutmayacagım....

işte neyden ne kadar alalım ben hiç bişe bilmiyom annemde uzak bana her zaman gelemiyo ki onunla gideyim görümcemler var ama onlar da kırgınım karışmalarını kesinlikle istemiyom ne kdar badı ne kdar çorop ne bilim işte ne lazım bilmiyorum kiiiiiiii:sinifsinif: o yüzden sordummm bende çabuk büyüyolar diye fazla bişe almak istemiyom en çok mendil lazım diyolar bide çıtçıtlı uzun kol badı b(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…