dpgum tarihi 1 mart ama belkim şubatta dogum yaparım :)
günaydın herkese..........
işte neyden ne kadar alalım ben hiç bişe bilmiyom annemde uzak bana her zaman gelemiyo ki onunla gideyim görümcemler var ama onlar da kırgınım karışmalarını kesinlikle istemiyom ne kdar badı ne kdar çorop ne bilim işte ne lazım bilmiyorum kiiiiiiii:sinifsinif: o yüzden sordummm bende çabuk büyüyolar diye fazla bişe almak istemiyom en çok mendil lazım diyolar bide çıtçıtlı uzun kol badı b(((
kızlar bebekleriniz için ne alınacagına dair bir liste hazırladınız mı acaba ne alınmalı ne alınmamalı bunlara dair nette biraz araştırma yaptım ama nette çogu şeyler bana fuzulı masraf gibi geldi yani o kadar abartıya lüzüm yok gibi geldi bana bilmiyorum ama aramızda tecrübeli annelerimiz var acaba onlar bize bu konuda yardımcı olabilirlermi ne alınmamalı ne alınmalı gibi
daha erken değilmi kıslar alışveriş için?
birde sizler şubatta bende mart 1 dogum tarihim ama 20 şubat sezeryan tarhide verdiler bana neyse bebeklere mont almaya gerek varmı sizce zaten kışın ayazında dışarı çıkaramı-ayız dr giderkende battaniyeye sararız değilmiş
FİKİREVİ daha güzel yazı göndermiş evet bunlar lagzımalkisalkisalkis
kızlar bebekleriniz için ne alınacagına dair bir liste hazırladınız mı acaba ne alınmalı ne alınmamalı bunlara dair nette biraz araştırma yaptım ama nette çogu şeyler bana fuzulı masraf gibi geldi yani o kadar abartıya lüzüm yok gibi geldi bana bilmiyorum ama aramızda tecrübeli annelerimiz var acaba onlar bize bu konuda yardımcı olabilirlermi ne alınmamalı ne alınmalı gibi
benimde bugün 5 te kontrolüm var
belki cinsiyeti belli olmuştur
voless sen bilirsin ama bence emzikli derece alma bende başta emzikli derece diyordum ama düşündükçe vazgeçtim neden uyurken emziği agzına tıkmaya çalışacaz uyurken de kontrol etmek için ateşini o zman bebek uyanacak sonra emzik istemeyen bir bebek olurssa ne yapacaksın sonra bebek biraz büyüdü emziği istememeye başladı ve almıyo o zman nolcak sonra ebziği kendin için de kullanamazsın bizlerede derece lazım ben o yüzden alından ve kulaktan ölçer alıcam saniyede hemen ögrenirsin bebeği uyandırmadan
inşallah canım hayırlısıyla sende öğrenirsin ah bi ben kaldım ya benimki niye böyle yapıyo evladım yapma etme göster anneye kızmısın erkekmisin biliyim artık bende bak bişey alamıycam üstüne başına çıplak kalcan ona göre....
inşallah canım hayırlısıyla sende öğrenirsin ah bi ben kaldım ya benimki niye böyle yapıyo evladım yapma etme göster anneye kızmısın erkekmisin biliyim artık bende bak bişey alamıycam üstüne başına çıplak kalcan ona göre....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?