2010 Şubat Anneleri

öksürcem zaten yerinden kalksın diyedelikafadulden
rahatını bozcam bücürün göstersin bakalım neymiş
bide sey diye düşünüyorum bu gün kontrolüm var
doktora para vericem para vermedim diye söylemez mi acabakaydirigubbakcemile3

pardon yanlış yazdım bugün para vermicem

aranızda en şanslı benim..herşey hazır.sadece 3-4 uzun kollu bady alacagım..yani alışverişe çıkmayacagım.kızlar oda çook keyifli oluyo.bebege birşeylen almak.bide beşigi kurupp yatagını hazırladıgınızda.hemen dogsun iztiyorsunuz.biz 15 gün kala beşigi kurup yatagını falan hepsini serip hazırlamıştık.ayy girip çıkıp yataga bakıp durduk.şimdi bundu kızımızmı yatacak ayyy yatsa artık.hep böyle geçiyo ..bunlarda güzel

pofidicim hadi inş iyi haberlerle gelirsin. vee inş cinsiyetini de öğrenirsin. bugün hulen,pofidi ve burcu doktora gidecek değil mi? bakalım kaç cinsiyet haberi alacağız.

evet cinisyetini öğrenelimde merakımız geçsiz artık öğrenenlerin gözü aydın offf benim daha kontrolüme varr vede gittiğimde öğrenemezsem bidaha üstüne bir ay geçmesini beklicem
eşim bebe tekstilinde çalışıyor harika şeyler varmış inş. bi öğrenelimde herşeyi ucuz ucuz alıcazz

pofidicim hadi inş iyi haberlerle gelirsin. vee inş cinsiyetini de öğrenirsin. bugün hulen,pofidi ve burcu doktora gidecek değil mi? bakalım kaç cinsiyet haberi alacağız.

inşallah kuşum hepimiz güzel haberler alırız
yarın sabah yazarım ne olduğunu akşama yokum kardesim askere gidecek turkbayragi

yarın sabah yazarım ne olduğunu akşama yokum kardesim askere gidecek turkbayragi

canım hayırlı haberler gel inş.
kardeşine de Allah kavuştursun hayırlısıyla teskere aldığı günüde göresin inş.

kontrollerde para verilmiyo ne dicekmiş canım hatırlatırsınn

kızlar ben çıkıyorum.hepinizi öptüm by:gitme:

tamam canım bye byee

ah canım benimde 2 kuzenim gidiyo yarın biri eşimin tarafından biri benim ikiside kısa gidiyo allahtan... diyarbakır ve ankara.... senin kardeşin nereye düştü.....

kızlar ben çıkıyorum.hepinizi öptüm by:gitme:

görüşürüz canım özletme kendini ..... opuyorumnanaktan

essemayit bize de gönder kız ucuz ucuz..:dance:

pofidicim kardeşine hayırlı teskereler..sağlıcakla gider, gelir inş.

KIZLAR TOPUKTAN KAN ALMA ıLE ıLGıLı YAZILARI OKUYORDUM
ÇOK ÖNEMLıYMıŞ MUTLAKA ALINMASI GEREKıYORMUŞ
BEBEKTEKı ZEKA GERıLıĞı, SAGIRLIK, KÖRLÜK HEPSı ÇIKIYORMUŞ
ALLAH KORUSUN 1 YAŞINA KADAR OLAN ÖLÜMLERı %90 ORANINDA AZALTIYORMUŞ
HASTANEDA EGER BEBEGıNıZDEN KAN ALMAZLARSA SıZ MUTLAKA BU TESTı YAPTIRIN
SAĞLIK BAKANLIĞININ UYARISI
OKUMANIZI TAVSıYE EDıYORUM:

http://www.rivm.nl/hielprik/Images/Hielprik Turks_tcm94-35072.pdf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…