kızlar ben kaçtım by
yıldönümü için evlendiğimizden beri ne hayaller kurdum ama olmadı kısmet erkek gördün demek ruyanın tersi çıkar derler ama hayırlısı artık
bebek odalarına bende öseniyorum çok ama öle çok istekli olmucam sonra olmuyo aksilik çıkıyo modelleri gördükçe beşik istiyorum ama herkes beşik alma 2 yaşına kadar yatıcak sonra yatmıcak dio benim yatak odam dar sığmaz öle kararsız kaldım
kızlar ben kaçtım by
kızlar bende yavaştan kaçıyorum
kaç gündür geceliyoruz şirkette bugun evime erken gidip dinleneyim biraz
bunaldım valla
hepinize iyi akşamlar saglıklı bebişlerimiz olması dileğiyle...
kızlar bende yavaştan kaçıyorum
kaç gündür geceliyoruz şirkette bugun evime erken gidip dinleneyim biraz
bunaldım valla
hepinize iyi akşamlar saglıklı bebişlerimiz olması dileğiyle...
sağol canımmm ellerine sağlık.
sağolun kızlar kolaylık olur yapabliyasak ben daldım unuttum biz balımın yazısını ilk sayfada düzeltebiliyomuyuz acaba neyse bi bilene danışalım olmuyodu yanlış hatırlamıyosam ama( neyse b soralım hevesimiz yarıda kaldı galiba (
kızlar yaa ben badem yağı sürüyorum bebe yeğı sürüyorum yine de kaşınıyorum çatlayacak mıyım acaba? anlayamıyorum cildim kurudu çok ne yapiiim bilmiyorum:uhm:
ben senden gerideyim ama vazelin dene istersen birde vazelin hem çatlamayı hem kaşınmayı engelliyormuş.
kızlar yaa ben badem yağı sürüyorum bebe yeğı sürüyorum yine de kaşınıyorum çatlayacak mıyım acaba? anlayamıyorum cildim kurudu çok ne yapiiim bilmiyorum:uhm:
mrb bayanlar bayanlar nasılsınz?sormayın o kaşıntı bendede çok var hele gögüslerimde gece uykudan uyanıp kaşıyorum ne sürdüysem pek bişey anlamadım şimdi aynı sefa kremi sürüyorum bakalım bunu tavsiye etti bir arkkadaşlarım inş. geçer gögüs kaşıntısı beni deli edecek yoksa yırtar derecesinde kaşıyorum dayanamıyorum.ayrıca sizlere özel bir sorum olacak eşinizle ne kadar aralıklarda birlikte oluyorsunuz bana doktorum her zmanki gibi olabilir dedi ama ben çok endişeleniyorum haftada bir izin veriyorum sizler?
kızlar ben çok sinirli ve çooooooook acayip kıskanç oldum yaaaa
offfff dayanamıyorum normalleşmek istiyorum mafoldumben
sizde de var mı?
geçen hamileliğimde de böyle olmuştum. eşimi de bunaltıyorum :çok üzgünüm:
slm kizlar ben geldim ama yine kimsecikler kalmadi galiba..
papatya, arya massallah bebeklerinize, ne guzel de poz vermisler oyle..
ay kizlar vallane guzel nerdeyse hepiniz gordunuz bebislerinizi, cinsiyetlerini bile ogrendiniz benim daha 5 haftam var gorebilmek icininaninki dayanamiyorum artik hele hareketlerini gordugunuzu soyleyince icim ciz ediyor valla :gitme: en son kalp atisini duydugumda gormustum, bir daha da gormedim..
bize burda iskence cektiriyolar ya insan bebegini gormeden ne kadar dayanabilir ki?? standart usg haricinde drun ozel talebi olmadan goremiyorum..
yarin ebeyle randevum var, 2 hafta once drla gorustugumde sekerden suphelenmisti( yarin onun sonuclarini gorusucez.. insallah hic bisi cikmaz :Saruboceq:
he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?