2010 Şubat Anneleri

yok tatlım aslında erkek görmüyorum
sadece hep mavi hediyeler geliyor
yada ben ona mavi tulumlar alıyorum
oradan yoruyorum erkek diye
birde huysuz sürekli haşatımı çıkarıyor
yaptıklarına göre kız olursada pek narin olmayacak
çok yaramaz olacak çoooookkk yandık yani
ben hem oda alacagım hem beşik
6 aya kadar yanımda yatsın istiyorum
sonra odasına geçiririm kısmetse
tabi evdeki hesap bakalım ufaklığımıza uyacak mı?
kardeşim 10 yaşında hala annemle yatmak için çeşitli bahaneler buluyor
valla çokta başarılı bu konuda
kaydirigubbakcemile3

kızlar bende yavaştan kaçıyorum
kaç gündür geceliyoruz şirkette bugun evime erken gidip dinleneyim biraz
bunaldım valla
hepinize iyi akşamlar saglıklı bebişlerimiz olması dileğiyle...

:1hug:Canım bir başka üyenin msj editlenemez yani benimkiii nasıl olcak benmi güncelleyim mirmirmirmir

kızlar yaa ben badem yağı sürüyorum bebe yeğı sürüyorum yine de kaşınıyorum çatlayacak mıyım acaba? anlayamıyorum cildim kurudu çok ne yapiiim bilmiyorum:uhm:

kızlar yaa ben badem yağı sürüyorum bebe yeğı sürüyorum yine de kaşınıyorum çatlayacak mıyım acaba? anlayamıyorum cildim kurudu çok ne yapiiim bilmiyorum:uhm:

ben senden gerideyim ama vazelin dene istersen birde vazelin hem çatlamayı hem kaşınmayı engelliyormuş.

ben senden gerideyim ama vazelin dene istersen birde vazelin hem çatlamayı hem kaşınmayı engelliyormuş.

ayy sağol canım benim de son hafta başladı zaten kesin çatlıcam annem çatlamış ablam çatlamış kaçınılmaz ama azaltayım diyorum bi de kaşınıyor çok kötü
bu arada ben kaçıyorum herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzerea.s.

slm kizlar ben geldim ama yine kimsecikler kalmadi galiba..

papatya, arya massallah bebeklerinize, ne guzel de poz vermisler oyle..

ay kizlar vallane guzel nerdeyse hepiniz gordunuz bebislerinizi, cinsiyetlerini bile ogrendiniz benim daha 5 haftam var gorebilmek icin inaninki dayanamiyorum artik hele hareketlerini gordugunuzu soyleyince icim ciz ediyor valla :gitme: en son kalp atisini duydugumda gormustum, bir daha da gormedim..

bize burda iskence cektiriyolar ya insan bebegini gormeden ne kadar dayanabilir ki?? standart usg haricinde drun ozel talebi olmadan goremiyorum..

yarin ebeyle randevum var, 2 hafta once drla gorustugumde sekerden suphelenmisti ( yarin onun sonuclarini gorusucez.. insallah hic bisi cikmaz :Saruboceq:

he

yine dayanamadım çıkmadan bakayım dedim :)
tatlım ROC HAMİLELER İÇİN ÇATLAK YAGI
ne kaşındırıyor ne ıslak kalıyor
biraz pahalı ama tavsiye ederim
ben huylu beygirim normalde
öyle herşeydem kaşınırım ama bu çok iyi geldi
kıllanma da yapmıyor bilgin olsun

mrb bayanlar bayanlar nasılsınz?sormayın o kaşıntı bendede çok var hele gögüslerimde gece uykudan uyanıp kaşıyorum ne sürdüysem pek bişey anlamadım şimdi aynı sefa kremi sürüyorum bakalım bunu tavsiye etti bir arkkadaşlarım inş. geçer gögüs kaşıntısı beni deli edecek yoksa yırtar derecesinde kaşıyorum dayanamıyorum.ayrıca sizlere özel bir sorum olacak eşinizle ne kadar aralıklarda birlikte oluyorsunuz bana doktorum her zmanki gibi olabilir dedi ama ben çok endişeleniyorum haftada bir izin veriyorum sizler?

benim de gecen hafta ayni sekilde cok kasiniyordu goguslerim, ama sakin kasima cnm hic iyi degilmis..gogulerimiz buyuyor simdi oyuzden oluyor zaten..ben normal bir vucut nemlendiricisi kullaniyorum palmer's cocoa butterin zeytinyagli olanini..okadar rahatlatiyor ki anlatamam.. iliski konusuna gelince hic dert etme, bir sorun olsaydi drun soylerdi..sen rahatsiz olmadigin surece istedigin kadar birlikte olabilirsin..valla ben hic su kadar zamanda bir yapiyoruz diyemem, ne zaman olursa yani

kızlar ben çok sinirli ve çooooooook acayip kıskanç oldum yaaaa
offfff dayanamıyorum normalleşmek istiyorum mafoldumben
sizde de var mı?
geçen hamileliğimde de böyle olmuştum. eşimi de bunaltıyorum :çok üzgünüm:

hepsi hormonlarimizin degismesi yuzunden galiba :1no2: bende asiri duygusalim ve cok sikintiliyim..takma kafana fazla rahatlamaya calis cnm a.s.

ewet hepsi hormonlardan bencede bendede çok oluyor çok gergin oluyorum ve çok ağlıyasım geliyo olur olmaz şeylere:)bunların hepsi normal ama yinede her seye rağmen pozitif düşünüleim arkadaşlar bebişlerimiz olumsuz etkilenmesin...

Cnm kıyamam sana o kadar zaaman görmeden duramaz insan cidden ya başka dr gitme şansın yokmu?5 hafta çokmuş.benimde hamilelik kan şekerim sınırda çıktı inşallah bir sorun yoktur cnm sende birçok yiyeceği yasaklıolar.

Günaydınn fatoscum ve herkese hayırlı günler arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…