2010 Şubat Anneleri

ama izni 3 hafta hiç olmadı 2. hafta gitseniz biryerlere yazık ama papatya adam yoruluyor butün bir sene çalış çalış izin gelmesini bekle izin gelsin hatun hasta...(( dinlenmek ister sende azıcık sıksan kendini belki havadeğişimi sanada iyi gelir yakın yerlere kaçın bence

kızlar ben birazdan çıkıcam herkese iyi akşamlar öptüm

:gitme::gitme::gitme:

bizde eskiden sadece aile ziyaretleri yapıyorduk.tatilimiz bu oluyordu.ama insan bıkıyo bi yerden sonra.son dört yıldır düzenli tatilimize gidiyoruz.ailelerin yanınada gidiyoruz ama eskisi gibi 15 gün kalmıyoruz.bir hafta yetiyo.ben ankaralıyım.eşim adanalı.eskiden bi ankara bi adana zaten tatil bitiyodu.benim ailem yanıma geldide ankara defterini kapattık.sadece adanaya gidiyoz.kız sen bize gelsene tatile.ben alanyada yaşıyorum.tatile ne gerek var.çok güzel bi yerde yaşıyorum

haklısın bencillik yapmamaya karar verdim.ne yapalım bide kocişim için kusayım

evet canım bende gidiyorum ama inanki tüm gün işyerinde sandalyede oturmaktan bunaldım yoruldum yoksa benimde kalkasım yok aslında

gidin tabii valla ben izne çıkarken aklımda 40 tane soru işareti vardı ya kötü olursam ya şöyle ya böyle ama iyiki gitmişim bana hava değişimi çok iyi geldi.dinlenmiş olursun butün 1 yıl çalış çalış dinlenemiyorsun gerçi tatilde daha bile çok yoruluyorsun ama olsun tatil işte iş yerinde değilsin akılında iş yok kafan rahat.

ha bu arada çocukla tatil hiç istedigin gibi olmuyooo....yok uyku saati.bezi degiştir.maması geldi.artık uyku saati geldi deyip hemen erkenden odaya çekilmeler.ayyyy çok zor oluyo...

kendimden biliyorum ben gidelim dedim eşim gitmesek mi bebekte geliyor o parayı ona ayırsak dedi alış veriş yatak falan saydıda saydı sen bilirsin sen kal istersen ben gideyim dedim. o kadar bunalmıştımki artık çok pahalı olacak gibi gitmedik hem bütçe sarsılmadı hem tatil yapmış oldum.

15 GÜN TATLIM 1 HAFTASINI KUŞADASINDE GEÇİRİCEZ KISMETSE 1 HAFTADA EVDE DİNLENİCEM BAKALIM ÇOK İHTİYACIM VAR İNANKİ BUNLADIMMM kaydirigubbakcemile3
bizde bu sene kuşadasına gittik süper canım bol bol dinlenirsin.

evet canım bencede kendini sık ve git tatlım değişiklik olur.opuyorumnanaktan

Ben seneye gitmeyi düşünmüyorum ama 5-6 aylık bebekle sürünemem valla çok küçük olacaklar.o yüzden varsa fırsatınız imkanlarınız doğrultusunda gitmek en iyisi

aynen canım tek istediğim burdan biraz uzaklaşmak dinlenmek

tatilin kötüsü bile çalışmaktan iyidir kızlar bence... ben olsam uça uça giderim o tatile evdekinden daha iyi geliceğine garanti ederim....

yaren canım resimdeki kim oğluşuna kız mı buldun.... kız büyük gerçi ama olsun zengin olurlar kaydirigubbakcemile3

bize davet yokmu bakalım antalyaya aslında doğru çok gzüel bir yerdesin belkide gözün görmüyordur başka yerleri ondanda olabilir canımm

herkesi davet ediyorum kapım açık buyruuun.

evet bende ondan diye düşünüyorum.biraz yürüyorum ahanda deniz tertemiz.
canımız sıkılsa şöyle yürüyüş için sahile ineriz.yani bencede .

yarencim ilk yazan arkadaşa baktım balım yazmış ona bi rica ediyim yardımcı olur o yapılabiliyosa yapar o olmassa başka şeyler düşünelim tamammı canım....

papatya senin işin çok zor aslında geçen sene temmuzda antalya da tatildeydik Allahtan hamile değilmişim de bin pişman oldum nefes alamadım ya nasıl bir sıcaktır sen iyi bu hamile halinle dayanabiliyorsun o sıcaklarda seni çok etkiler aslında.biz istanbul sıcağına dayanamıyoruz sen oralarda yorgunluk isteksizlik sıcaktanda olabilir.

valla tebrikleralkisalkisalkisalkisalkisalkishemde ne sıcak..gündüz dışarı çıkmıyoruz zaten.klimayı çalıştırıyoruz.degilse nefes alınmaz.gün batmaya başlayınca kızı parka falan götürerek anca dışarı çıkıyoruz.hep alışverişler falan 5-6 dan sonra yaparız.uyurken klima çalışır.evet hamilelikle beraber uyuşuklugum dahada arttı.

herkesi davet ediyorum kapım açık buyruuun.

Evet bende ondan diye düşünüyorum.biraz yürüyorum ahanda deniz tertemiz.
Canımız sıkılsa şöyle yürüyüş için sahile ineriz.yani bencede .

bencede valla şanslısınız gerçi bizde şanslıyız ama aynı yerde sıkılıyo insan yani ben şahsıma konuşayım keşke gelebilsek ama çok uzak ben isterdim tanışırdık hemmm

Kızlar şimdi caneylomum bana msj çektii siz listenizi bana verin ben onu ilk sayfaya yapıştırıp edıtten duzenleyımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…