benim eşimde cuma yıllık iznine çıkıyo...üç haftalıgına, birazı kalacak...hadi nereye gidiyoz diyo.bende evdeyiz diyom.adam bana bakıp ne yani üç hafta evdemi duracagım diyo..ya ben normaldede çok çabuk bulanan birisiyim.ben bi saatlik olsun yol istersen ben çok kötü olacagımdan eminim açıkcası cesaret edemiyorum....
kızlar ben birazdan çıkıcam herkese iyi akşamlar öptüm
bizim yılda sadece 1 hafta iznimiz oluyor onu da gurbette olduğumuz için aileleri ziyaret ederek geçiriyoruz..eşim denize gitmeyi çok istiyor.. ama onu da ayarlasak bile para olmuyor tatil için :) her sene, seneye inş gidelim diyoruz.. bu sene geçti artık seneye inş 3 kişilik minik bir aile olarak denize gidebiliriz..:icecream:
ama izni 3 hafta hiç olmadı 2. hafta gitseniz biryerlere yazık ama papatya adam yoruluyor butün bir sene çalış çalış izin gelmesini bekle izin gelsin hatun hasta...(( dinlenmek ister sende azıcık sıksan kendini belki havadeğişimi sanada iyi gelir yakın yerlere kaçın bence
evet canım bende gidiyorum ama inanki tüm gün işyerinde sandalyede oturmaktan bunaldım yoruldum yoksa benimde kalkasım yok aslında
haklısın bencillik yapmamaya karar verdim.ne yapalım bide kocişim için kusayım
bizde bu sene kuşadasına gittik süper canım bol bol dinlenirsin.15 GÜN TATLIM 1 HAFTASINI KUŞADASINDE GEÇİRİCEZ KISMETSE 1 HAFTADA EVDE DİNLENİCEM BAKALIM ÇOK İHTİYACIM VAR İNANKİ BUNLADIMMM kaydirigubbakcemile3
gidin tabii valla ben izne çıkarken aklımda 40 tane soru işareti vardı ya kötü olursam ya şöyle ya böyle ama iyiki gitmişim bana hava değişimi çok iyi geldi.dinlenmiş olursun butün 1 yıl çalış çalış dinlenemiyorsun gerçi tatilde daha bile çok yoruluyorsun ama olsun tatil işte iş yerinde değilsin akılında iş yok kafan rahat.
bizde bu sene kuşadasına gittik süper canım bol bol dinlenirsin.
Aynen canım güzel sakin bir yer bende beğeniyorum yavaş yavaş gidicez bakalım eşim pek pimpirik benim aslında ama kandırdımmm
evet canım bencede kendini sık ve git tatlım değişiklik olur.opuyorumnanaktan
bize davet yokmu bakalım antalyaya aslında doğru çok gzüel bir yerdesin belkide gözün görmüyordur başka yerleri ondanda olabilir canımm
caneylom ilk sayfada hep güncel bir liste olsa çok iyi olurdu ama ilk sayfaya artık bişeyler yazmayız heralde. yani ilk sayfada benim yazım olsaydı edit ederdim ama,yok malesef..
yine de sabit bir yerde kalması için başka fikirler düzünebiliriz.
valla tebrikleralkisalkisalkisalkisalkisalkishemde ne sıcak..gündüz dışarı çıkmıyoruz zaten.klimayı çalıştırıyoruz.degilse nefes alınmaz.gün batmaya başlayınca kızı parka falan götürerek anca dışarı çıkıyoruz.hep alışverişler falan 5-6 dan sonra yaparız.uyurken klima çalışır.evet hamilelikle beraber uyuşuklugum dahada arttı.papatya senin işin çok zor aslında geçen sene temmuzda antalya da tatildeydik Allahtan hamile değilmişim de bin pişman oldum nefes alamadım ya nasıl bir sıcaktır sen iyi bu hamile halinle dayanabiliyorsun o sıcaklarda seni çok etkiler aslında.biz istanbul sıcağına dayanamıyoruz sen oralarda yorgunluk isteksizlik sıcaktanda olabilir.
herkesi davet ediyorum kapım açık buyruuun.
Evet bende ondan diye düşünüyorum.biraz yürüyorum ahanda deniz tertemiz.
Canımız sıkılsa şöyle yürüyüş için sahile ineriz.yani bencede .
iyi akşamlar herkese yarın görüşürüz kızlar şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?