2010 Şubat Anneleri

ıyiyim ben de. Sadece şu yarın çekilecek olan damar ultrasonunu merak ediyorum. Bana ne yapacaklar acaba?! Bir de gittiğimde 2'li testin sonuçlarını da alacağım ondan da korkuyorum. 32 yaşında olunca risk artıyor tabii.

damar ultrasonu neden yapıyolar hiç bilmiyorum nasıl bişiy olduğunu canım
inş. sonuçların iyi çıkar canım bende bugün 2 litestin kan sonucunu alıcam inş.

kızlar bebişime gelen ilk hediyesi sizlerle paylaşmak istedim :ecrin_bebek:

Eklentiler

• $Görünt032.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 49

aman canım ya derdine bak sağlıklı olsunlarda düşündüğüne bak zayıf hamile kalmışın bide beni düşün 1.70 boy 72 kilo artık ibre 90-100 vurur... dev gibi bişey olurum bendende olsa olsa bal kabağı olur kaydirigubbakcemile3

hayırlısı canım ya damar ultrasonuyla ilgili damar sertliğinden bahsetmiş varis konusunda çok geçiyo damar ultrasonuama biraz daha araştıriyim canım bakalım neyin nesiymiş... ikili sonuçlarındanda hiç korkma sonuçta bende 30 yaşındayım bunun 42 ye kadar (50 de yapanda varda ) yolu var genç hamilelerin bi riski yok diyede bişey yok Allaha emanety yavrularımız... sende ona dua et güzel sonuçlarla gelirsin inşallah yarın....

ESCOS Biraz bekle canm eger akıntının rengi kırmızıya dönerse hemen doktorunu ara çünkü kahverengi akıntı normal canm. Aynı benmde lekelenmelerim oldu hatta kırmızıya döndü doktora gittim proluton iğne verdi geçti canm.Stres yorgunluk bazen etkiliyor canm.Bol bol dinlen ayaklarını yukarıya dik öyle uzan kalkma fazla yerinden umarım bbişeycigin kalmaz merak etme.Bebeğe bişey olmuşmudur diye endişelenme sakın kötü düşünme .

İnşallah güzel çıkar sonuçların. İnşallah hepimiz rahat rahat güzel güzel huzurlu geçiririz hamileliklerimizi de bebeklerimizi de sağ salim kucaklarımıza alırız. Hediye de pek bi şekermiş.. Bana daha hiç gelmedi. Hem ben de daha hiçbir şey almadım. Çok hevesleniyorum ama kendimi tutuyorum. Bişey olursa çok üzülürüm sonra..:1no2:

inşallah sende iyi sonuçlarla gelirsin canım hayırlısı olsun inşallah ....

ay maşallah maşallah ne güzel ciciler ya bende almak istiyorum artık bişeyler offf cinsiyeti hayırlısıyla bi görseydik... güle güle giysin canım iyi günlerde inşallah ....

Günaydın kızlar,

Sigara içip içmediğini falan sana da mı sormadılar? Doğumu özelde düşünüyorum canım.

Kızlar sabah benim de karnıma kramp girmişti normal diye düşünürken tuvalette kahverengi küçük bir leke gördüm...bu ay benim adet zamanı ya tam şimdi acaba ondan mıdır yoksa...mafoldumben

Canım benim her sabah karnıma kramp giriyor açıkçası. Alerjik astım olduğum için illaki hapşurarak uyanıyorum taş gibi oluyor karnım. Çok üzülüyorum ama elimden bişi gelmiyor. Kahverengi leke konusununda ise mutlaka doktorunla görüş. Kötü bişey olduğunu hiç sanmıyorum ama böyle durumlarda aramazsam dr um bana kızıyor. Boşuna mı verdik numarayı sana, bişiy olunca arıyacaksın diye... Sen de tedbir amaçlı aramalısın bence.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Zaten kilo alamıyordum iyi güzel hoş da ne bileyim garipsiyorum kendimi bu kadar göbekli görmemiştim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

İnşallah canım ya. Hepimiz için dua ediyorum.:Saruboceq:

amin inş. canım ya
bende heves ediyorum bişiyler almaya ama iyi deil diolar Allah a emanet olsunlar inş. kucağımıza almak nasip etsin rabbim.

kuzenimin bebe giyim atölyeleri varda o hediye etti kızada olur erkeğede inş. giymek nasip etsin içinde bebeğimi hayal ettim akşam çok hoş bir duygu voles inş. sende cinsiyeti biran önce öğrenirsin gerçi bende öğrenemedim uyuyodu yaramaz kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Zaten kilo alamıyordum iyi güzel hoş da ne bileyim garipsiyorum kendimi bu kadar göbekli görmemiştim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ohoooo daha şimdiden garipsiyosan 5 ay sonraki halini görünce napcan bu benmiyim dersin aynanın karşısında... walla göbeğim beni her daim çok severdi bende onu seiyorum onun içnmidir bilmem kendimle pek bi barışığım kaydirigubbakcemile3 o koca göbişi aynada görüncede hiç garipsemiyorum böyle gelmiş böyle gidiyo diyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 göbiş göbişşşşşşşşşşşşşşş çok seviyorum göbişimi yirim onu bennnnnnnn hahaha ay kızlar alışıcaksınız bana ben arada böyle coşuyorum :sm_cool: :teytey: sositososito :bbo:

Ayyyy ne şeker şey o yaa hemencecik içi doluversin istiyo insan.
Ben daha bişey almadım bebeğime hediyede gelmedi hiç kimse bizi sevmiyo heralde :umursamaz:
Saka bi yana da daha hamile oldugumu yeni yeni çgreniyorlar arka arkaya yelekler ceketler patikler örülmeye alınmaya başlanır bizim.Yengelerim teyzelerim döktürürürler valla.

Eşimle kardeşim arasındaki tartışma cok güldürdü beni :) Eşim Fbli Kardeşim Gsli kardeşim gs store den birşeyler beyenmiş bana onları gösteriyordu eşim hemen kaşları çattı katiyen ben onları gidirmem ogluma diye Oda fenerium dan bişeyler bakmış bunlar daha güzel değilmi diyor :) İkisinin arasında kaldım yazık zavallı oglum dayısına gidip gsliyim Babasına gidip fb liyim dicek sanırım.İkisini bir idare etmek zor .Dayısının kileri giydirmesem dayısı darılacak babasının kileri giydirmesek hiç olmaz ayyy ne yapacagız bilmiyorum.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallah canım inşallah ağzın bal yesin emi... walla benim haftamda olup öğrenemeyen bi ben kaldım öksürücem tıksırıcam pofidinin kulaklarını çınlatıcam bu muayenemde hayırlısı inşallah cicişler almak istiyorum bende hevesimi kursağımda bırakıyo yaramazım kafamçokkarıştı

ben küçükkken gs liydim dayım bjk liydi dayı ben beşiktaşlıyım deyince para veriyodu :smiley-cool: az parasını yemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…