Merhaba kızlar günaydınn. Kaç gündür internet sorunum vardı. Daha yeni yapıldı. Nasılsınız bakalım görüşmeyeli?yerimseniben
Merhaba kızlar günaydınn. Kaç gündür internet sorunum vardı. Daha yeni yapıldı. Nasılsınız bakalım görüşmeyeli?yerimseniben
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum by
İyiyim ben de. Sadece şu yarın çekilecek olan damar ultrasonunu merak ediyorum. Bana ne yapacaklar acaba?! Bir de gittiğimde 2'li testin sonuçlarını da alacağım ondan da korkuyorum. 32 yaşında olunca risk artıyor tabii.
Tabi canm :) yolluyayım sana ne istersen :)
Saol canm içimi rahatlattın.Çok zaman oldu bebeğimi görmeyeli cok merak ediyorum acaba nasıl oldu büyüdümü ki ?
Canm aynı sikayetler bende de oluyor .Buraya hamileler için bir kitap eklemiştim içinde herşey var orada da yazıyor batmalar sancılar normal diye.
Geçmiş olsun canm .
Kilo demeyin bana 2- 3 günde 44 buçuk oldum yaa inanamıyorum.42 buçuklardan bir anda 44 buçuklara geçiş yaptım.Göbişimde cıktı.Ayyy doguma kadar topak patlıcan gibi bişey olurum 1.60 boyla kaydirigubbakcemile3
İyiyim ben de. Sadece şu yarın çekilecek olan damar ultrasonunu merak ediyorum. Bana ne yapacaklar acaba?! Bir de gittiğimde 2'li testin sonuçlarını da alacağım ondan da korkuyorum. 32 yaşında olunca risk artıyor tabii.
damar ultrasonu neden yapıyolar hiç bilmiyorum nasıl bişiy olduğunu canım
inş. sonuçların iyi çıkar canım bende bugün 2 litestin kan sonucunu alıcam inş.
damar ultrasonu neden yapıyolar hiç bilmiyorum nasıl bişiy olduğunu canım
inş. sonuçların iyi çıkar canım bende bugün 2 litestin kan sonucunu alıcam inş.
kızlar bebişime gelen ilk hediyesi sizlerle paylaşmak istedim :ecrin_bebek:
ama sonuçta dr un istediği degerler varmiş bak ben 95 e yaptırdım kağıtta paso doğum tarihim yazıyo bilseydim bu parayı doğum tarihimi yazmak için aldıklarını ben el yazımla yazar dururdum.bendede birşey yazmıyor ama dr iyi temiz çıkmış dedi 2-3 sonuçta dr için yeterli olan bilgi var demekki.bi dene devlet hastanesini doğum devlettemi düşünüyorsun.
Kızlar sabah benim de karnıma kramp girmişti normal diye düşünürken tuvalette kahverengi küçük bir leke gördüm...bu ay benim adet zamanı ya tam şimdi acaba ondan mıdır yoksa...mafoldumben
aman canım ya derdine bak sağlıklı olsunlarda düşündüğüne bak zayıf hamile kalmışın bide beni düşün 1.70 boy 72 kilo artık ibre 90-100 vurur... dev gibi bişey olurum bendende olsa olsa bal kabağı olur kaydirigubbakcemile3
hayırlısı canım ya damar ultrasonuyla ilgili damar sertliğinden bahsetmiş varis konusunda çok geçiyo damar ultrasonuama biraz daha araştıriyim canım bakalım neyin nesiymiş... ikili sonuçlarındanda hiç korkma sonuçta bende 30 yaşındayım bunun 42 ye kadar (50 de yapanda varda ) yolu var genç hamilelerin bi riski yok diyede bişey yok Allaha emanety yavrularımız... sende ona dua et güzel sonuçlarla gelirsin inşallah yarın....
hayırlısı canım ya damar ultrasonuyla ilgili damar sertliğinden bahsetmiş varis konusunda çok geçiyo damar ultrasonuama biraz daha araştıriyim canım bakalım neyin nesiymiş... ikili sonuçlarındanda hiç korkma sonuçta bende 30 yaşındayım bunun 42 ye kadar (50 de yapanda varda ) yolu var genç hamilelerin bi riski yok diyede bişey yok Allaha emanety yavrularımız... sende ona dua et güzel sonuçlarla gelirsin inşallah yarın....
İnşallah güzel çıkar sonuçların. İnşallah hepimiz rahat rahat güzel güzel huzurlu geçiririz hamileliklerimizi de bebeklerimizi de sağ salim kucaklarımıza alırız. Hediye de pek bi şekermiş.. Bana daha hiç gelmedi. Hem ben de daha hiçbir şey almadım. Çok hevesleniyorum ama kendimi tutuyorum. Bişey olursa çok üzülürüm sonra..:1no2:
inşallah sende iyi sonuçlarla gelirsin canım hayırlısı olsun inşallah ....
inş. canım sağolasın
ay maşallah maşallah ne güzel ciciler ya bende almak istiyorum artık bişeyler offf cinsiyeti hayırlısıyla bi görseydik... güle güle giysin canım iyi günlerde inşallah ....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Zaten kilo alamıyordum iyi güzel hoş da ne bileyim garipsiyorum kendimi bu kadar göbekli görmemiştim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar bebişime gelen ilk hediyesi sizlerle paylaşmak istedim :ecrin_bebek:
kuzenimin bebe giyim atölyeleri varda o hediye etti kızada olur erkeğede inş. giymek nasip etsin içinde bebeğimi hayal ettim akşam çok hoş bir duygu voles inş. sende cinsiyeti biran önce öğrenirsin gerçi bende öğrenemedim uyuyodu yaramaz kaydirigubbakcemile2
Günaydın kızlar,
Sigara içip içmediğini falan sana da mı sormadılar? Doğumu özelde düşünüyorum canım.
sıgarayı sormadılar sadece ailede özürlü var mi diye sordu eşim ve benim ailemde yok dedim bu kadar.allahtan sıgarayı sormadı rezil olurdum ben malesef günde 3 tane falan içiyorum.miğde bulantısından geberiyorum ama yinede bırakamıyorum
Ayyyy ne şeker şey o yaa hemencecik içi doluversin istiyo insan.
Ben daha bişey almadım bebeğime hediyede gelmedi hiç kimse bizi sevmiyo heralde :umursamaz:
Saka bi yana da daha hamile oldugumu yeni yeni çgreniyorlar arka arkaya yelekler ceketler patikler örülmeye alınmaya başlanır bizim.Yengelerim teyzelerim döktürürürler valla.
Eşimle kardeşim arasındaki tartışma cok güldürdü beni :) Eşim Fbli Kardeşim Gsli kardeşim gs store den birşeyler beyenmiş bana onları gösteriyordu eşim hemen kaşları çattı katiyen ben onları gidirmem ogluma diye Oda fenerium dan bişeyler bakmış bunlar daha güzel değilmi diyor :) İkisinin arasında kaldım yazık zavallı oglum dayısına gidip gsliyim Babasına gidip fb liyim dicek sanırım.İkisini bir idare etmek zor .Dayısının kileri giydirmesem dayısı darılacak babasının kileri giydirmesek hiç olmaz ayyy ne yapacagız bilmiyorum.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?