- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
bende ilk zamanlar süt içiyordum ama artık miğdem bulanıyor son 2 haftadır falan içemiyorum.yoğurduda bıraktım ama günde 1 avuç ceviz ve bol meyve yiyorum.dr meyveyi sakın ihmal etme dedi dedi .
birde elevit i tok karın demir ilaçını aç karnına dedi bana dr siz nasıl alıyorsunuz banada demir ilaçı bulantı yapıyor gibime geliyor.
aryacım kusura bakma canım ya ben temizlik yapıyorum o yüzde o kuyup çıkıyorum.ingilizceden ben anlıyorum ama nasıl olucakk.bide doktora ne zaman göstercen opuyorumnanaktan
essemayit lekelenme tekrarlamadı ok diye düşünüyorum durum ama akşam yine çok uyudum.. ıyi geliyor ne yapayım.. uyuyorum.. ben normalde depek yemek seçen biri değilim ama etleri pilavı makarnayı falan yiyemiyourm meyve ve sebze ile iyi aram birde yapay şeyler yememeye çalışıyorum (maviyesill icin bildireyim :)) bi tek sitenin birinde yazıyorsu lifli seyler için sabah kornflakes yeyin diye onu denedim bugun ama çok şekerli geldi midem bulandı sütü de sevmiyorum zaten bi daha yemem.. sonra börek yiyince bastırsı iyi geldi.. ekşi yiyenin kızı, tatlı yiyenin oğlu oluyormuş tamam da tuzlu yiyenin nesi oluyor pekiii??yerimseniben
Ben sabahları aç karnına trioid ilacı içtiğimden demiri inhibe ediyormus(emilimini azaltıyor) o yüzden akşam yemeklerden sonra içiyorum folik asit hapı midemi bulandırırdı ama bunda öyle bi etki görmedim belki hapı içince hemen uyyorum ya ondandır.. akşam içmekte sakınca yok sanıyorum
bence mümkün oldukça limon, limonata, domates gibi seyleri yemeye calis yiyebiliyorsam üzüm,mısır falan ye... limonata mideye kötü gelmiyor aksine bana hep iyi geldi.. Hem de bl vitaminli uçuk-aft lara da iyi gelir?? ne dersin olabilir mi?? bir de bence iştahlı biri ile yemeye otur belki açar canım ne dersin?kaydirigubbakcemile
aryaa... ben de okudum ama yorum yazana kadar öğle yemek arası oldu.. aklıma ne geldi sen bi şekilde sonucu buraya yükleye biliyorsan yada yazabilirsen sana çeviri yapabilrim?? OK? örnek bi adet de bulucam anlamını sana atıcam ok? Nolur sıkmayın canınızı.. bebiişii düşün mutlu ol ok??:teselli:
Biliyorum cnm alınmadım zaten ama yardımınıza ihtiyacım var yazdım bu az çok birilerinin dikkatini çekmeliydi birtek senin çekti.boşver kimin ne sorunu varsa onu konuşuyor işte.benimde cvp yazamadığım kişiler oluyor ama önemli konular varsa yada sorular muhakkak cvp yazmaya çalışıyorum..bir iki kişi sürekli kendi aralarında konuşacaklarsa bunu msn de yapmalılar bence burda bir grubuz haksızmıyım.ben burda herkesi çok seviyorum hamilelik pskolojisi işte kimse kırılmasın.
haklısın canım benim ama kimse kötü niyetli deil mutlaka gözden kaçırmışlardır
sonuç inş. iyi çıkar senin içini ferah tut rahat ol bebiş sıkıntı hissetmesin annesi minicik daha o
Herkesin iyi niyetinden şüphem yok cnm ama hormonlar işbaşında galiba inşallah iyi çıkar ben pişmanım bu testi yaptırdığıma aslında.doğruluğu bile çok az.para tuzağı gibi geliyor bana ama bakalım hadi hayırlısı.
[B]canım bende dediğin gibi demir hapını aç eleviti tok karnına alıyorum.
meyve dedinde deli gibi havuç yiyorum sölemesi ayıp sanki bulantıma iyi geliyor gibi...[/B]
escos meyve sebzeyle aran iyiyse iyi et bende yiyemiyorum balık yemek gerekiyo ama hiç sevmem
süt çok önemli ama ben günde iki bardak süt içiyorum mutalaka çok faydası var bi kase yoğurt yemeğe çalışyorum sütlaç felan yapsan yesende olur ben sütü dolaptan çıkarıp su gibi içiyorum hiç nefes almadan
tuzlu yiyince ne oluyor bende bilmiyorum ama ben tatlı yedim hemde çok seviyorum aretim hiç yiyemedi görümek bile istemedi hamile şuanda kızı olucak , benimde içime hep kızım olucak gibi geliyo hayrılsıı
slm cnm hoşgeldin.slm şubat ayının güzel annişleri,umarım herkes iyidir:ecrin_bebek:
merhaba kızlar...
geçmişi okumaya kalkıştım ama başarılı olamadım çok fazla birikmiş..
umarım herkes iyidir...
bizim işyeri taşındı kaç gündür onunla uğraşıyoruz...çok şükür bugün tamamen yerleştik internetimizde bağlandı...
sizler nasılsınız.
aryaa benimde sonuçlarımda grafik vardı ama dr baktı güzel dedi malesef bende bilmiyorum o yüzden hani yardımcı olayım diyemiycem.o yüzden cevap vermedim zaten.ama iyidir merak etme artık daha sakin yaklaşıyorum galiba hepimiz tam sinemalık olduk valla kızlardan biri demişti bizi toparlayıp belgesel çekseler iyi izleyici toplarız.hepimiz ayrı bir panik.
havuç mu seninkinin gözleri süper olacak o zaman.yok canım ben çok tatlı meyveler hariç hepsini yiyorum muz çok itici geliyor ama diğerlerini yiyebiliyorum sütüde light içiyordum diyet olduğundan değilde sanki o daha az kokuyor gibime geliyordu şimdi onuda bıraktım.bu arada birde ıspanak sordum dr a semiz otu ye ıspanağın hiçbir faydası yok zorlama kendini yeme. semiz otunu yoğurt ile karıştır salata niyetine ye dedi onun faydası var dedi ama artık ne faydası var diye uzatmadım ama ıspanağın demir içerikli faydası yokmuş.
selam kızlar nasılsınız
aryaa usg deki zarar güneşten aldığın zarar kadarmış yani zaralı ışın herzaman aldığımız kadar .ama yinede sık sık usg ye girmek istemiyorum diyorsan ve hastane sana yakın ise kontrol amaçlı git sizin orası nasıl bilmiyorum ama bizim burda ilk muayene ücretli sonra 10 gün içinde gidince kontrole giriyor ücret almıyorlar.sadece sonuçları merak ettim de göstermeye git merakta kalma merakta içine kuşku düşürür.
doğru bildiğim bir yanlışmış benimki sıkıla sıkıla ıspanak yiycemi düşünüyodum çünkü hiç sevmem semiz otunu ben direk yıkayıp yiyorum inş faydası vardır bebişime bu arada senin ve tüm arkadaşlarımın ramazanı mübarek olsunopuyorumnanaktan
cnm bizde de kontrol hakkı var 15 gün içinde ama ben onuda kullandım herhafta dr daydım ultrasyon zararlımı die dr da sordum olsa bana zararı olur dedi.ama sonuçta röntgen gibi birşey içini gösteriyor ben hiçte zararı olmadığına inanmıyorum.seren serengil çıktı tv de korkudan her hafta ultrasyona girmiş son hamileliğinde pişman olmuş yurtdışındaki drlar kızmışlar yurtdışında sürekli sokmuyorlar zararlı diyor drlar.mecbur gidicem galiba testi anlarım sandım cnm ama anlıyamadım.sinir oldum.:çok üzgünüm:
git tabii usg ye girme sonuç göstermeye geldim de aradan gir zaten iyi der inşallah oda kısa sürecek ''iyi sonuçların '' demesi ne kadar vaktini alacak ki çıkar gelirsin evine için rahatlar
slm cnm sen neler yapıosun gözükmüyorsun pek.
hiç sorma canım ya trafik kazası atlattık evde yatıyorum dinleniyorum ne zamandır
çok şükür ki burnumuz kanamadan sağ sağlim çıktık
bebişimiz korudu bizi
sizler ne yapıyosunuz cinsiyetlşer öğrenildimi
bende ilk zamanlar süt içiyordum ama artık miğdem bulanıyor son 2 haftadır falan içemiyorum.yoğurduda bıraktım ama günde 1 avuç ceviz ve bol meyve yiyorum.dr meyveyi sakın ihmal etme dedi dedi .
birde elevit i tok karın demir ilaçını aç karnına dedi bana dr siz nasıl alıyorsunuz banada demir ilaçı bulantı yapıyor gibime geliyor.
hiç sorma canım ya trafik kazası atlattık evde yatıyorum dinleniyorum ne zamandır
çok şükür ki burnumuz kanamadan sağ sağlim çıktık
bebişimiz korudu bizi
sizler ne yapıyosunuz cinsiyetlşer öğrenildimi
sağol canım amin rabbim bidaha yaşatmasın inşallahçok geçmiş olsun canım ALLAH birdaha yaşatmasın çok zor anlar bilirim yaşamak çok kötü rabbim korumuş sizi verilmiş sadakanız varmış geçmiş olsun...
Cnm geçmiş olsun Allah korumuş kimbilir ne kadar korkmuşsundur.Cinsiyeti öğrenen çok kişi oldu ama bana bir dr kız biri erkeğe benziyor dedi.o yüzden kesinleşmedi henüz.şuan çoğunluk kızda.cimcimeler geliyor senin belli oldumu;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?