2010 Şubat Anneleri

merhaba kızlar...
geçmişi okumaya kalkıştım ama başarılı olamadım çok fazla birikmiş..
umarım herkes iyidir...
bizim işyeri taşındı kaç gündür onunla uğraşıyoruz...çok şükür bugün tamamen yerleştik internetimizde bağlandı...
sizler nasılsınız.

aryaa benimde sonuçlarımda grafik vardı ama dr baktı güzel dedi malesef bende bilmiyorum o yüzden hani yardımcı olayım diyemiycem.o yüzden cevap vermedim zaten.ama iyidir merak etme artık daha sakin yaklaşıyorum galiba hepimiz tam sinemalık olduk valla kızlardan biri demişti bizi toparlayıp belgesel çekseler iyi izleyici toplarız.hepimiz ayrı bir panik.

[B]canım bende dediğin gibi demir hapını aç eleviti tok karnına alıyorum.
meyve dedinde deli gibi havuç yiyorum sölemesi ayıp sanki bulantıma iyi geliyor gibi...[/B
]

aryacım kusura bakma canım ya ben temizlik yapıyorum o yüzde o kuyup çıkıyorum.ingilizceden ben anlıyorum ama nasıl olucakk.bide doktora ne zaman göstercen opuyorumnanaktan

Önemli değil cnm ben bu testten hiçbirşey anlamadım biryerinde bir sonuçta yazmıyor dr da hemen gitmek istemiyorum çünkü herhafta herhafta ultrasyona girdim çok ultrasyona girmekte iyi değil 16.haftamda giderim die düşündüm hem cinsiyetinide kesin öğrenirim dedim ama test iyimi kötümü anlıyamadımki mecbur gidicem herhalde.

Doğrudur cnm sabah kasıklarıma kramp girdi çok korktum gerginim biraz galiba kusura bakmayın arkadaşlar.malum ailemide görmedim uzun zamandır kendimi yanlız hissediyorum bir sizler varsınız bütün gün yanımda ondan nazım kaprisim size oluyor galiba.cnm testte sonuç diye birşey yok grafik bir tuhaf bak ben sana yazayım değerleri bakalım anlıcakmısın.:uhm:

CONCENTRATıON MEDıAN MOM CORRETED MOM
HCGb 74.58 ng/mL 41.20 1.81 1.69
NT 1.90 MM 1.32 1.44 1.44
PAPP-A 13714.97 mU/L 2371.13 5.78 5.71 (Truncated to 5 in risk calculation)

Cnm yazan yazı bu kadar grafik var birde ama grafikte hiç birşey yazmıyor sonucum kaç anlıyamadığım içinde onu yorumlayamıyorum netteki grafiklerden farkılı.keşke tarayıcı olsaydı tarasaydım sana ama yok evde.saol cnm ilgin için bakalım sen anlıyabilecekmisin birşey.

[B]canım bende dediğin gibi demir hapını aç eleviti tok karnına alıyorum.
meyve dedinde deli gibi havuç yiyorum sölemesi ayıp sanki bulantıma iyi geliyor gibi...[/B
]

havuç mu seninkinin gözleri süper olacak o zaman.yok canım ben çok tatlı meyveler hariç hepsini yiyorum muz çok itici geliyor ama diğerlerini yiyebiliyorum sütüde light içiyordum diyet olduğundan değilde sanki o daha az kokuyor gibime geliyordu şimdi onuda bıraktım.bu arada birde ıspanak sordum dr a semiz otu ye ıspanağın hiçbir faydası yok zorlama kendini yeme. semiz otunu yoğurt ile karıştır salata niyetine ye dedi onun faydası var dedi ama artık ne faydası var diye uzatmadım ama ıspanağın demir içerikli faydası yokmuş.

canlarım bende et yiyemiyorumm tatlıyıda ekşiyide çok cnm istiyor benimki kandırıo bizi galiba dr larda bir kız bir erkek dediler yediklerimde ele vermiyor bakalım ne olucak.bu arada ben bu aralar hep kakaolu top kek yiyiyorum aslında hazır zararlıdır ama napim çok cnm istiyor şekerim yükselmezse iyi.

slm şubat ayının güzel annişleri,umarım herkes iyidir:ecrin_bebek:
slm cnm hoşgeldin.

hoşgeldin cnm yormasaydın fazla kendini geçmiş epey birikti evet ben hergün girmeme rağmen bazen yettişemiyorum.

evet cnm panik yapıyoruz ama elde değil çok uzun bir süreç nerdeyse 1 sene sürüyor hamilelik insan hemen kucağına almak istiyor.ne kadar stres yapmıycaz desekte insan yapmadan duramıyor.

doğru bildiğim bir yanlışmış benimki sıkıla sıkıla ıspanak yiycemi düşünüyodum çünkü hiç sevmem semiz otunu ben direk yıkayıp yiyorum inş faydası vardır bebişime bu arada senin ve tüm arkadaşlarımın ramazanı mübarek olsunopuyorumnanaktan

aryaa usg deki zarar güneşten aldığın zarar kadarmış yani zaralı ışın herzaman aldığımız kadar .ama yinede sık sık usg ye girmek istemiyorum diyorsan ve hastane sana yakın ise kontrol amaçlı git sizin orası nasıl bilmiyorum ama bizim burda ilk muayene ücretli sonra 10 gün içinde gidince kontrole giriyor ücret almıyorlar.sadece sonuçları merak ettim de göstermeye git merakta kalma merakta içine kuşku düşürür.

cnm bizde de kontrol hakkı var 15 gün içinde ama ben onuda kullandım herhafta dr daydım ultrasyon zararlımı die dr da sordum olsa bana zararı olur dedi.ama sonuçta röntgen gibi birşey içini gösteriyor ben hiçte zararı olmadığına inanmıyorum.seren serengil çıktı tv de korkudan her hafta ultrasyona girmiş son hamileliğinde pişman olmuş yurtdışındaki drlar kızmışlar yurtdışında sürekli sokmuyorlar zararlı diyor drlar.mecbur gidicem galiba testi anlarım sandım cnm ama anlıyamadım.sinir oldum.:çok üzgünüm:

Ben ıspanak severım yoğurt yiyemiyorum ıspanakla yoğurt yesem dedim onun üzerine söyledi am hep öyle biliriz ya temel reis ten ıspanakta demir var diye bide kimisi evet var diyo kimisi demir bakımından çok zayıf diyo kime inanacağımıda şaşırdım en iyisi ne bulursan yemek galiba :lepi: sırf semiz otuda yaralıdır tabii ben yoğurt işinide aradan çıkartmaya çalışıyorum.

EVET TÜM MÜSLÜMAN ALEMİ İÇİN HAYIRLI RAMAZANLAR OLSUN İNŞALLAR :Saruboceq::Saruboceq:

git tabii usg ye girme sonuç göstermeye geldim de aradan gir zaten iyi der inşallah oda kısa sürecek ''iyi sonuçların '' demesi ne kadar vaktini alacak ki çıkar gelirsin evine için rahatlar

mrb güzel anne adayları nasılsınız?umuarım hepinizin iyisinizdir geçmişi okumakda zorlanıyorum buaralar yoruyor beni her şey:):)))bugün bulantılarım var biraz arada bir geliyor tam iyiiyim derken birden dünyam kararıyor sanki sabah kızartma yapım dedim onun kokusu beni mahvetti nerden yaptım keşke yapmaz olaydım yiyemedimde((

git tabii usg ye girme sonuç göstermeye geldim de aradan gir zaten iyi der inşallah oda kısa sürecek ''iyi sonuçların '' demesi ne kadar vaktini alacak ki çıkar gelirsin evine için rahatlar

cnm ya ben dr hiç yanlız gitmedim eşimin işi çoksıkılaştı dr benimle gelemiyor türkcelde çalışyor hergün toplantıda yanında da hep müdürleri oluyor.beni götürecek vakti yok bende bursalı değilim zaten 3 kez görümcem götürdü saolsun ama artık onada utanıyorum söylemeye laf etmeye başladılar sanki gibi geliyor bu kadar dr a gidilirmiymiş falan filan işte belki ben alınganlıkyapıyorumdur ama insan kimseye yük olmak istemiyor.dr da çok uzak sitede oturuyorum minibüse ordan metroya binmem gerekiyor kesin kaybolurum eşimi beklemek zorundayım ya da biraz zaman geçsin yine görümceme söylüyeceğim mecburen.karışık yani onunda stresi var üstümde.kendi ailem yanımda olsa hiç böyle sorunlarım olmuyacak.

slm cnm sen neler yapıosun gözükmüyorsun pek.

hiç sorma canım ya trafik kazası atlattık evde yatıyorum dinleniyorum ne zamandır
çok şükür ki burnumuz kanamadan sağ sağlim çıktık
bebişimiz korudu bizi
sizler ne yapıyosunuz cinsiyetlşer öğrenildimi

çok geçmiş olsun canım ALLAH birdaha yaşatmasın çok zor anlar bilirim yaşamak çok kötü rabbim korumuş sizi verilmiş sadakanız varmış geçmiş olsun...

canım yoğurt süt önemli aslında ayran iç bari
bana doktor demir ilacı yada elevit vermedi her hamile içmelimiki doktor bana sadece decavit verdi vitamin

Cnm geçmiş olsun Allah korumuş kimbilir ne kadar korkmuşsundur.Cinsiyeti öğrenen çok kişi oldu ama bana bir dr kız biri erkeğe benziyor dedi.o yüzden kesinleşmedi henüz.şuan çoğunluk kızda.cimcimeler geliyor senin belli oldumu;?

çok geçmiş olsun canım ALLAH birdaha yaşatmasın çok zor anlar bilirim yaşamak çok kötü rabbim korumuş sizi verilmiş sadakanız varmış geçmiş olsun...
sağol canım amin rabbim bidaha yaşatmasın inşallah

sağol tatlım hemde ne korku anlatamam
düşünmeme çalışıyorum ama gözümün öününde gitmiyor
neyse geçti çok şükür mevle bidaha yaşatmasın

oo kızlar çoğunlukta desene şu bizim liste varmı sende bi kopyalasanda görsem
ben 10gün sonra gidicem inş. o zaman söler dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…