fatima hakılısın canım ama insan görünce tuhaf oluyo işte
derinderen hoşgeldin canım aramıza canım ben bugün 7.haftama girdim benim hesaplarıma göre
geçen perşembe gittim doktor 9 tane test verdi ben sigortalıyım bağkuru bilmiyorum canım
ama bi arkadaş 800tl ödemiş bu testlere özelde değilde devlette yaptır canım testlerini
gercekten mi o kadar pahalı mı yaaa ozel hastaneye gidiyorum testleri o zaman devlette yaptırayım olur herhalde dimi insanları somuruyorlar resmen ya gittigim hastanede bagkur yada ssk olursa muayne ucreti odemiyorsun temiz guzel bi yer tavsiye uzerien gittim ama testlerden ne kadar isteyecek bagkur karsılıyormu onu bende bilmiyorum zaten bagkur sayfasıda acılmadı bizde 90 mılyon bosuan odemeyelim diye carsamba tekrar gidecegiz o yuzden bu arada rabbim bebislerimize saglıklıca kavusmayı nasip etsin insallah hepimize
Ara ara giriyorum pek sessiz.. Yogunluk sıcak almşı basını gidiyo valla:kedi:Ve bugün herkes çok yoğun sanırım kimseler yok...
Cumartesi kesemizi gördük çok şükür, 4+5 çıktı 0,73 cm nasıl sizce kızlar, lekelenme içinde progestan verdi ama bu ilaç beni mahvetti, başım fırıl fırıl resmen.
İşimde çok fazla, zoraki ayakta duruyorum.
içini rahat tut. O ana daha birsürü var.. Can sağlıgı versin hepsi gelicek allahın izniyleselam kızlar :CüvCüv:
ne var ne yok erşey yolundadadır umarım
bende bugün hastanedeydim doktorun verdiği testleri, yaptırdım
ya kızlar bi bayan vardı normal doğumu çok kötü geçmiş öyle korku aldı ki içimi nasıl doğurcaz bikafamçokkarışt
listemiz bu ama yeniler güncellenmedi heralde yalel yapıyodu sanrım
canım arkadaş öyle dedi burdan oda ama adı şuan aklımda değil oda bağkurluymuş hatta skk ya çevircem demişti 5.10 mesaj öncesinde konuşmuştuk
özel hastaneler öyle canım ya resmen sömürüyolar insanı
ama hiç gereği yok devlette aynı işi yapıyo sonuçta :CüvCüv:
sagol canım cevabın icin doktor hangi testleri verdi kacıncı haftandasın sen benim otomotik hesaplamalara gore 5 hafta 6 gunluk oldum bugun doktora gittim bagkur sistemi calısmadıgı icin muayne olamadım cok uzuldum carsamba tekrar gidecem insallah bu sefer bi aksilik cıkmaz
Ara ara giriyorum pek sessiz.. Yogunluk sıcak almşı basını gidiyo valla:kedi:
Bugün hakikaten çok sessiz hayırdır inş. gelselerde rahatlasam merak ettim arkadaşlarımız.
Hadi gözun aydın canımm. darısı atışlarını da duymaya amin... :teytey:Evet bu dönemlerde olan şeylerden, ben doktoruma sordugumda demiştiki ; "Bebeğin Senin damarlarından kan alıyor "Yapman gereken herseyi bırakıp 2 dakika oturup dinlenmek.. biraz dinlen be güzelim...kaydirigubbakcemile5
Saol canım, 2 haftayı iple çekicem hayırlısıyla kalp atışını da duyabilirim inş, o kadar yogun bir dönemdeyim ki anlatamam ama yorulmamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?