2010 Şubat Anneleri

ya kızlar aslında benımde canım çok sıkkın bugün sizle paylaşmak istedim banada bi çözüm bulursanız sevinirim
eşim 1 haftadır çok soguk ilgisiz dün konuşmak istedim nedenını ögrenmek için biraz konuştuk işlerin yogunluguna filan verdi ama laf arasında benım kendımı çok bıraktıgımı saldıgımı artık eskisi gibi bakmadıgımı söledi ve bu beni çok ama çok üzdü
tamam eskisi gibi bakmıyorum ama yinede dikkat ediyorum hamileyken bilirsinizi insan kendını şişko çirkin hissediyo pek bişey yapası gelmıyo ilişkidende korktugumdan kendımı geri çekmişim biraz sadece çocuga odaklandım eşimle gerçekten pek ilgilenemedim ama gerçekten içimden gelmiyo bakım filan sadece cocugmu düşünüyorum
sizce onun biraz daha anlayışlı olması gerekmezmi yani insan herzaman bakımlı olmıyabilir nese sabah sabah kafanızı şişirdim kusura bakmayın:gitme::umursamaz:

YAREN üzüldüm canım ya babanıza bişi diyemiyosunuzda annenizin yanında olun herzaman ki öyledir zaten eminim

üzülme canım yaa hepimiz aynı durumdayız emınım eşinde senin için söylemiştir bana da eşim diyo kendine bak salma böyle kendini kötü hissedersin diye evet makyaj yapıp giyinince daha iyiyim eşinde senin için morak olur diye söylemiştir

zamanla düzelir inşallah
dikkat edersen erkerkler gençliğinde karılarını çok eziyor
ama yaçlanınca kadınlar artık ipleri eline alıyor
bende bişey diyemezdim babama anneme bağırırken babamla normalde
kankayız pat küt şakalr falan ama eskiden anneme bişey yapınca ağzımı acamıydum
çok şükür şimdi düzeldi sıra annemde babama fırsat vermeden o haklıyor onukaydirigubbakcemile

tatlım evet eşin anlayışlı olmalı haklısın
ama sende anlayışlı olmalısın
illa ilişki yaşayalım dememişki eşin
biraz dikkat etmeliyiz bizlerde kendimize
ne bileyim güzle bir yemek hazırla bu gece
bir fön çektir bir ruj sür
doktorlar doguma giderken bile listeye ruj ekliyor
insan kendini iyi hissederse herşey daha güzel görünür gözüne
kocanda bu kadarını hakediyor
sonuçta minicik bir damlaya can verdiniz birlikte
bunu da aşarsınız merak etme kaydirigubbakcemile5

amin teyzeleri çok sağolun.

tatlım çokk güzel ciciler bende bir ara koyacagım resimleri ama üşeniyorum çekmeye zemuszemus
bir belli olsa cinsiyetimiz hayırlısıyla

evet canım sigaradan. Amin,sağolasın.

YAREN üzüldüm canım ya babanıza bişi diyemiyosunuzda annenizin yanında olun herzaman ki öyledir zaten eminim

sağol canım, evet destek olmaktan başka bişey yapamıyoruz.

ohh valla annenin eline sağlık :))

ah canım bu erkekler var ya sanki hamile onlar bazen benimkide çok kızdırıyoı beni akşam şehitlere ağlıyom niye ağlıyomuşum o ölse ağlamzmışım dalga geçiyo taş kalpli dedim ben içimden ağlıyom dedi.ben ağlatıyomuşum onu çok alındım sonra pişman oluyo ne yapçaz bunlarla bilmem.

bence de eşinin anlayışlı olması gerekir canım. Ama bazen de ne kadar da anlayışlı olsalar da biz daha fazlasını istiyoruz, kadın olarak. Bence bu geçici bir durum, sen de o da farklı bir duruma anne-baba olmaya alışmaya çalışıyorsunuz. Sen bi akşam güzel bi süslen, yemeğe çıkın, azıcık cilvelen, hemen düzelir herşey

canım sende az süslen püslen erkekler böle benim eşim sadeliği sevdiği için sorun yaşamaıyoruz

anlıyorum seni kuşum bende ilişkiden kaçıyodum hem isteksizlik hemde bebeğe
bişey olursa diye korkuyodum
ama erkek işte nereye kadar yani inan istemediğim halde istiyomuş gibi davranıyodum
kırılmasın diye
bakıma gelincede ne olursa olsun çok salma kendini
hem bakımlı olunca insan moral olarakta kendini iyi hissediyo
bende şişko oldum kocam dalga gecmeye bile basladı alınıyorum artık
ama dün ciddi ciddi ben anne olacağım bu kilolar bebeğim için
manken gibi kalmak için kiloyu kompleks yapıp bebeğime zarar veremem dedim
doğumdan sonra görüşürüz dedim
bu seferde alkışlamaya basladı
üzülme sıkılma kendine güven bu dönemler gecici
hem şişko kalacak değiliz

gunaydın kızlar... okudum topıclerı az cok bugun kocişler cok uzmus bızlerı benımkıde bu aralar ılgısız zaten. ılıskı yonunden yasaklıyız bızde. aklıma kotu kotu seyler gelıyo bazen hamılelık psıkolojısımıdır nedır. eve gelınce ben yanına gıtmezsem sarılmazsam opmezsem oda pek yapmıyor ne bılıyım ılgısızlestı yada ben fazlasını bekledıgım ıcın bana oyle gelıyo
ah kocişler ahhh

esma göbek yakıyo kuşum kızlar akşam kızlarada sordum benim ellerim çok kötü kokuyo hamile kaldığımdan beri kremliyom yıkıyom geçmiyo anacım pis pis kokuyo bazende içtiğim demir şurubu gibi resmen demir kokuyo.

evet haklı olabilirsin bakımsız olunca insan kendını çok kötü hissediyo umarım oşekilde düşünerek seöylemiştir

erkekler hamile bir kadına nasıl davranmaları gerektigini anlamıyor malesef biraz daha anlayışlı olsalar kadının zaten psikolojisi hormonları altüst bide onlar tuz biber ekiyo

canım sağol göbişim kocaman oldu :)
ellerin sana öle geliyo olmasın kokmuyodur belki banada bi ara evimin her odası kına kokuyodu temizlik yapıyodum yapıyodum gene kokuyodu
ama ilaçlarında yapabilirmiymiş araştırdınmı hiç

ben şişko vücudumu şişko gögüslerimi kocaman olacak karnımı gururla taşıyorum:enbuyukkk:
hele bi kociş ağzını açsın gebertirim :mymeka:
olaki aklına yanlış bişeyler soksun hayatı kararır
don paça sokaklarda bulur kendini ne beni ne cocuğunu görürklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…