2010 Şubat Anneleri

bakımlı bir eşi herkes ister onlarada hak vermemmiz lazım benim kocam bu konuda bişey demiyor ama bende bakımlı olduğum zaman kendimi daha iyi hissediyorum bakımlı bir hamile olmak hoşuma gidiyor açıkçası

evet biz biraz daha ilgi şevkat bekliyoruz biz onlara yapmıyormuyuz hemde fazlasıyla yapıyoruz bizde bukadarını hakkediyoruz bence
canım sende az süslen püslen erkekler böle benim eşim sadeliği sevdiği için sorun yaşamaıyoruz

ya bence bakım sedece makyaj süs püs olmamalı ama ben eşim gelmeden yemegimi yapıp işimi bitirip duşumu alıyorum üzerimi degiştiriyorum günlük kıyafetlerle karşılamamya özen gösteriyorum odaha fazlasını beklıyor sanırım senın sorun yaşamamana sevindim allah bozmasın

bende bende bende.:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay sen bi alemsin canım ya sen yaşlanmazsoın bende senin gibiyim aslında.

ne bileyim:sm_confused: gözüne rimel sür kalem çek hafif bi allık hafif bi ruj
küpe tak koluna 1-2 sade bişeyler tak
parfümünü eksik etme nasılsa bulantılarımız gecti

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
yürübeee aslanımmm kaydirigubbakcemile5
aynen katılıyorum sanaa

amin canımm inş.
haklısında erkekleri çözmenin yolunu bilsekk benimki makyaj sevmez başkasınınki severr
az cilvelenmi istiyo acep sende fazla takma canımm

çok güzel anlatmışsın agzına saglık kılo degıl bebişler saglıklı olsun yeterkı rabbım bizlere bu duyguyu tatırdı çirkinleşmek kılo almak hiç problem degıl bizler şuanda bi mucizeyi yaşıyoruz allah herkese nasıp etsın

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende bende bende.:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay sen bi alemsin canım ya sen yaşlanmazsoın bende senin gibiyim aslında.

valla yaslanırsam eğer oda kaynanam yüzünden olur :roflol:
ama bu hamilelik döneminde kendinize güveni kaybetmeyin
ben eşime diyorum yok sacını şöyle yap yok bunu giy diye
ben onu beğenmiyorum
o yapsın komplesi karım beni beğenmiyor mu diyesırnaşık şey

kızlar resme göbişmi koydum fatoş farketti sadecee nasıl duruyoo baksanızaa :kedi:

bende farkettim canım yazıyorum ama cevapla diyince bekliyor göndermiyor bakalım bu gelecekmi bu 3. mesajım maşallah göbişine tabi içindekinede çok tatlı olmuşsun benim göbişde o kadar oldu gerçi sabah daha küçük akşam o kadar oluyor

sağol canımm teşekkür valla 53 kilo oldumm :)
benimde akşamlarıdaha şiş oluyor

benim eşimde ban kilo alınca çok güzel oldun
yüzüne nur geldi dedi:bbo:
bende yapıştım boğazına ne demek istiyon lan sen önceden nursuzmuydum diye
şok oldu
bu aralar piskopatım ona göre dedim:1shok:

benim eşimde ban kilo alınca çok güzel oldun
yüzüne nur geldi dedi:bbo:
bende yapıştım boğazına ne demek istiyon lan sen önceden nursuzmuydum diye
şok oldu
bu aralar piskopatım ona göre dedim:1shok:

:roflol::roflol::roflol: canım sen beni güldürüyon rabbimde seni güldürsün.

kızlar nete hamilelerin bebise zarar vermeden iliskiye gire bilicekleri pozlar var biz da hamile kalinca onlara gectik ne canin aciyo nede korkuyosun bebise bisi olur diye bizim komsunun bi lafi vardir iki elin kanda olsa erkeyinin cani iliskiye girmek isterse giriceksin diye cunku o kadin esini hep istememis hep ismis adam olmus sonra her gece adam ona ruyasina falan gelmis o kadinda gelinlerine falan oyle dermis eskisi gibi uzun yapamayiz zaten birde dedim bozlara bi bakin nazar etmim ama biz haftada bir falan oyle acisiz stresiz giriyoruz iliskiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…