evet biz biraz daha ilgi şevkat bekliyoruz biz onlara yapmıyormuyuz hemde fazlasıyla yapıyoruz bizde bukadarını hakkediyoruz bencebence de eşinin anlayışlı olması gerekir canım. Ama bazen de ne kadar da anlayışlı olsalar da biz daha fazlasını istiyoruz, kadın olarak. Bence bu geçici bir durum, sen de o da farklı bir duruma anne-baba olmaya alışmaya çalışıyorsunuz. Sen bi akşam güzel bi süslen, yemeğe çıkın, azıcık cilvelen, hemen düzelir herşey
canım sende az süslen püslen erkekler böle benim eşim sadeliği sevdiği için sorun yaşamaıyoruz
ben şişko vücudumu şişko gögüslerimi kocaman olacak karnımı gururla taşıyorum:enbuyukkk:
hele bi kociş ağzını açsın gebertirim :mymeka:
olaki aklına yanlış bişeyler soksun hayatı kararır
don paça sokaklarda bulur kendini ne beni ne cocuğunu görürklava:
evet biz biraz daha ilgi şevkat bekliyoruz biz onlara yapmıyormuyuz hemde fazlasıyla yapıyoruz bizde bukadarını hakkediyoruz bence
ya bence bakım sedece makyaj süs püs olmamalı ama ben eşim gelmeden yemegimi yapıp işimi bitirip duşumu alıyorum üzerimi degiştiriyorum günlük kıyafetlerle karşılamamya özen gösteriyorum odaha fazlasını beklıyor sanırım senın sorun yaşamamana sevindim allah bozmasın
ben şişko vücudumu şişko gögüslerimi kocaman olacak karnımı gururla taşıyorum:enbuyukkk:
evet biz biraz daha ilgi şevkat bekliyoruz biz onlara yapmıyormuyuz hemde fazlasıyla yapıyoruz bizde bukadarını hakkediyoruz bence
ya bence bakım sedece makyaj süs püs olmamalı ama ben eşim gelmeden yemegimi yapıp işimi bitirip duşumu alıyorum üzerimi degiştiriyorum günlük kıyafetlerle karşılamamya özen gösteriyorum odaha fazlasını beklıyor sanırım senın sorun yaşamamana sevindim allah bozmasın
çok güzel anlatmışsın agzına saglık kılo degıl bebişler saglıklı olsun yeterkı rabbım bizlere bu duyguyu tatırdı çirkinleşmek kılo almak hiç problem degıl bizler şuanda bi mucizeyi yaşıyoruz allah herkese nasıp etsınanlıyorum seni kuşum bende ilişkiden kaçıyodum hem isteksizlik hemde bebeğe
bişey olursa diye korkuyodum
ama erkek işte nereye kadar yani inan istemediğim halde istiyomuş gibi davranıyodum
kırılmasın diye
bakıma gelincede ne olursa olsun çok salma kendini
hem bakımlı olunca insan moral olarakta kendini iyi hissediyo
bende şişko oldum kocam dalga gecmeye bile basladı alınıyorum artık
ama dün ciddi ciddi ben anne olacağım bu kilolar bebeğim için
manken gibi kalmak için kiloyu kompleks yapıp bebeğime zarar veremem dedim
doğumdan sonra görüşürüz dedim
bu seferde alkışlamaya basladı
üzülme sıkılma kendine güven bu dönemler gecici
hem şişko kalacak değiliz
ben şişkor ols vücudumu şişko gögüslerimi kocaman olacak karnımı gururla taşıyorum:enbuyukkk:
bende bende bende.:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay sen bi alemsin canım ya sen yaşlanmazsoın bende senin gibiyim aslında.
ya kızlar aslında benımde canım çok sıkkın bugün sizle paylaşmak istedim banada bi çözüm bulursanız sevinirim
eşim 1 haftadır çok soguk ilgisiz dün konuşmak istedim nedenını ögrenmek için biraz konuştuk işlerin yogunluguna filan verdi ama laf arasında benım kendımı çok bıraktıgımı saldıgımı artık eskisi gibi bakmadıgımı söledi ve bu beni çok ama çok üzdü
tamam eskisi gibi bakmıyorum ama yinede dikkat ediyorum hamileyken bilirsinizi insan kendını şişko çirkin hissediyo pek bişey yapası gelmıyo ilişkidende korktugumdan kendımı geri çekmişim biraz sadece çocuga odaklandım eşimle gerçekten pek ilgilenemedim ama gerçekten içimden gelmiyo bakım filan sadece cocugmu düşünüyorum
sizce onun biraz daha anlayışlı olması gerekmezmi yani insan herzaman bakımlı olmıyabilir nese sabah sabah kafanızı şişirdim kusura bakmayın:gitme::umursamaz:[/QUOT
TATLIM ERKEKLER HER ZAMAN FAZLASINI İSTERLER SENDE BİRAZ İLGİLİ DAVRAN CİLVELEŞ ŞÖLE YANAŞ ZATEN ODA KORKAR BEBİŞE BİŞEY OLMASIN DİYE SEN İSTİYOMUŞ GİBİ YAP BAKALIM İLİŞKİ YASAKMI SİZE YOKSA SENMİ İSTEMİYOSUN
BENİM KOCAM O YÖNDEN ÇOK ANLAYIŞLI SAĞOLSUN...
esma göbek yakıyo kuşum kızlar akşam kızlarada sordum benim ellerim çok kötü kokuyo hamile kaldığımdan beri kremliyom yıkıyom geçmiyo anacım pis pis kokuyo bazende içtiğim demir şurubu gibi resmen demir kokuyo.
ALLAH ALLAH SANA ÖLE GELİYODUR YOKSA NEDEN ÇIKMASIN KOKUSU TATLIM
bende bende bende.:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay sen bi alemsin canım ya sen yaşlanmazsoın bende senin gibiyim aslında.
VALLA KIZLAR SİZE KATILIYORUM HAMİLEDE OLSAM GENE SÜSLENİYORUM GECELİKLERİMİ GİYİYİORUM NE YAPAYIM YANİ ORTAK BİR MEYVE SONUÇTA BEN NE KADAR MEMNUNSAM ODA ÖLE OLMALI Kİ ALLAH RAZI OLSUN BİŞEY DEMEZ MOTİVASYON KAYNAĞIM BENİM EŞİM,HAMİLESİN HALA ÇOK GÜZELSİN DİYO CİDDENDE MAKYAJSIZ GEZMEM SAÇLARIMI YAPARIM BEN SEVİYORUM KOKOŞLUĞU ZATEN ANNEMLERDE KOKOŞ HAMİLE DİYOLAR BANA NE YAPIMMM zemuszemus
kızlar resme göbişmi koydum fatoş farketti sadecee nasıl duruyoo baksanızaa :kedi:
bende farkettim canım yazıyorum ama cevapla diyince bekliyor göndermiyor bakalım bu gelecekmi bu 3. mesajım maşallah göbişine tabi içindekinede çok tatlı olmuşsun benim göbişde o kadar oldu gerçi sabah daha küçük akşam o kadar oluyor
benim eşimde ban kilo alınca çok güzel oldun
yüzüne nur geldi dedi:bbo:
bende yapıştım boğazına ne demek istiyon lan sen önceden nursuzmuydum diye
şok oldu
bu aralar piskopatım ona göre dedim:1shok:
ya kızlar aslında benımde canım çok sıkkın bugün sizle paylaşmak istedim banada bi çözüm bulursanız sevinirim
eşim 1 haftadır çok soguk ilgisiz dün konuşmak istedim nedenını ögrenmek için biraz konuştuk işlerin yogunluguna filan verdi ama laf arasında benım kendımı çok bıraktıgımı saldıgımı artık eskisi gibi bakmadıgımı söledi ve bu beni çok ama çok üzdü
tamam eskisi gibi bakmıyorum ama yinede dikkat ediyorum hamileyken bilirsinizi insan kendını şişko çirkin hissediyo pek bişey yapası gelmıyo ilişkidende korktugumdan kendımı geri çekmişim biraz sadece çocuga odaklandım eşimle gerçekten pek ilgilenemedim ama gerçekten içimden gelmiyo bakım filan sadece cocugmu düşünüyorum
sizce onun biraz daha anlayışlı olması gerekmezmi yani insan herzaman bakımlı olmıyabilir nese sabah sabah kafanızı şişirdim kusura bakmayın:gitme::umursamaz:[/QUOT
TATLIM ERKEKLER HER ZAMAN FAZLASINI İSTERLER SENDE BİRAZ İLGİLİ DAVRAN CİLVELEŞ ŞÖLE YANAŞ ZATEN ODA KORKAR BEBİŞE BİŞEY OLMASIN DİYE SEN İSTİYOMUŞ GİBİ YAP BAKALIM İLİŞKİ YASAKMI SİZE YOKSA SENMİ İSTEMİYOSUN
canım ilişkı yasak degıl ama agrım oluyor oyüzden pek yanaşmıyorum
korkuyorum bişey olacak die ama tuhaf olan oda istemıyo zaten :gitme:
:roflol::roflol::roflol: canım sen beni güldürüyon rabbimde seni güldürsün.
benim eşimde ban kilo alınca çok güzel oldun
yüzüne nur geldi dedi:bbo:
bende yapıştım boğazına ne demek istiyon lan sen önceden nursuzmuydum diye
şok oldu
bu aralar piskopatım ona göre dedim:1shok:
canım ilişkı yasak degıl ama agrım oluyor oyüzden pek yanaşmıyorum
korkuyorum bişey olacak die ama tuhaf olan oda istemıyo zaten :gitme:
sen istemediğin için eşinin istememesi
erkeler öyledir yüz bulamadılar mı onlarda geri çekilirler
sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?