maaşallah canım bebişine bizimde iki gün var kontorlümüze bende görürüm inşallah bebişimin hıçkırıklarını oynadığını
canım içini rahat tut goruceksin tabii ben de girmeden bir crunch goturdum. esim de dra demezmi cocugu oynatmak icin habire yiyiyo deyince pek utandım :kedi:
selam kızlar hepinize
ayaklara ve belinize dikkat üşütmeyin sakın kendinizi
kızlar ben bebeğini hissedebilen arkadaşlara bişey sonrcam günlerce hissettikten sonra hiç hissetmediğinizi gün oluyomu ya dünden beri pek bişey hissetmedim biraz canım sıkkın inşallah iyidir meleğim......
"Bebeğiniz göbek kordonunu en iyi şekilde korunduğu bölgede tutmak zorundadır. Bu bölge bacaklar arasıdır ve bebeğiniz kordon herhangi bir nedenle başka bir konuma geçtiğinde onu ideal yerine getirmek için çaba gösterir."
demek insanoğlu o yüzden bacak arasında birşeyler olunca daha rahat uyuyor.
bende yarın kısmetse cinsiyetini öğrenmeye gideceğim 3 lü testte yaptıracağım.biraz geç kaldım galiba ama 3 lü testi benim hastahane 110 tl ye yapıyormuş İstanbul dakiler siz hangi hastanede kaça yaptırdınız yazabilirmisiniz.çok uzak değilse ve rakam oynuyor ise başka hastanede yaptırırım.
canım ben bakırköy ethica'ya gidiyorum 3 lüyü 93tl ye yaptırdım...
canım her zaman aynı şiddette hissetmiyorsun zaten... bazen benimde hissetmediğim endişelendiğim zamanlar oluyo... ya bu çocuk niye tekmelemedi bugün diyorum.. eşimde napcak sürekli seni mi tekmeliycek çocuk rahat bırak biraz uyusun ilerde o tekmelerden rahat edemiyceksin diyo... haklıda ama işte insan rahat edemiyo...
ben yastıkla uyuyorum ama hiç rahat edemiyorum... bu tez bende geçerli değil....
canım ben bakırköy ethica'ya gidiyorum 3 lüyü 93tl ye yaptırdım...
burcucum ben bedavaya yaptırdım devlette 110 da Çok para ya
gÜlŞahcım dİkkat et canım
caneylom uyuyodur annesİ bİz daha hİÇ hİssetmedİk canım
bizim yemeğimiz hazır kızlar nihayet bi 15-20 dk yemek molası veriyoruz hadi şimdilik hoşçakalın desteğiniz için teşekkür ederiz kızlar bebişimle:)
selam kızlarrr nasılsınız geçmişi okuyup gelene kadar ooooooooyazacaklarımı unutuyorum hakkaten çok unutkan oldum hamilelikten mi acaba?
esmacım,aryacım ve diğer cinsiyet öğrenen annişler hayırlı olsun gözünüz aydın kızlar
zeh ıns canım ya darısı basımıza gunler gectıkte ıyıce sabırsızlanıyoruz artık
bizim yemeğimiz hazır kızlar nihayet bi 15-20 dk yemek molası veriyoruz hadi şimdilik hoşçakalın desteğiniz için teşekkür ederiz kızlar bebişimle:)
amin inş canım.. ben bugün tam yarıladım hamilelik dönemini 40 haftanın yarısı gitti.. ama günler geçmiyorya yerimseniben
maşallah hadi bakalım bundan sonra hızlı gecer ama dogumdu bebektı tekmeledı derken bı bakmıssın 20 hf daha gecmıssss :asigim:
ya ben bısey daha sorcam allah askına gebelık neden 40 hafta 9 ay dedıgın 36 hafta etmezmı? 40 hafta 10 ay yapar :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?