2010 Şubat Anneleri

maaşallah canım bebişine bizimde iki gün var kontorlümüze bende görürüm inşallah bebişimin hıçkırıklarını oynadığını

canım içini rahat tut goruceksin tabii ben de girmeden bir crunch goturdum. esim de dra demezmi cocugu oynatmak icin habire yiyiyo deyince pek utandım :kedi:

canım içini rahat tut goruceksin tabii ben de girmeden bir crunch goturdum. esim de dra demezmi cocugu oynatmak icin habire yiyiyo deyince pek utandım :kedi:

canım bende dün akşama kadar 4-5 tane şeker götürdüm oynasın yaramazım diye:kedi:

canım her zaman aynı şiddette hissetmiyorsun zaten... bazen benimde hissetmediğim endişelendiğim zamanlar oluyo... ya bu çocuk niye tekmelemedi bugün diyorum.. eşimde napcak sürekli seni mi tekmeliycek çocuk rahat bırak biraz uyusun ilerde o tekmelerden rahat edemiyceksin diyo... haklıda ama işte insan rahat edemiyo...

ben yastıkla uyuyorum ama hiç rahat edemiyorum... bu tez bende geçerli değil....

canım ben bakırköy ethica'ya gidiyorum 3 lüyü 93tl ye yaptırdım...

ya kızlar nette sorun war sanırım sureklı baglantım gıdıyo. database error dıyo sayfa acarken arada cıkıp duruyorum bende...

burcucum ben bedavaya yaptırdım devlette 110 da Çok para ya
gÜlŞahcım dıkkat et canım
caneylom uyuyodur annesı bız daha hıÇ hıssetmedık canım

merhaba kızlar çok kısa göz attım yazdıklarınıza benim de bazen oynamadığı oluyo özellikle yorugn ve üzgün olduğum zamanlar haftasonu da biraz sıkıntılı geçti o yğzden heralde hiç hissetmedim bu sefer de panikledim ama bu sabah hissettim yine etkileniyorlar bizden

kızlar merhaba.... herkes nasıl bi yaramazlık yoktur umarım.... teyzeleri benim prensesimin hareketleri artık iyice belirginleşti biraz sabredin sizinde öle olur. telaş yapmayın canlarım..

canım evet ya normal zamanda hissederken mantıklı geliyo daha çok erken hissedemeyebiliriz diyoruz ama hissetmeyincede işte söz geçiremiyok kendimize klava:

burcucum ben bedavaya yaptırdım devlette 110 da Çok para ya
gÜlŞahcım dİkkat et canım
caneylom uyuyodur annesİ bİz daha hİÇ hİssetmedİk canım

canım seninkide çok yakındır inşallah bende 18.haftamda net hissetmeye başladım aslında daha önceleride olan küçük kıpırtıların kızımdan geldiğini anladım çünkü farklı bişey bağırsak hareketleriyle hemen ayırabiliyosun ikisi aynı anda dahi olsa farkediliyo ama güçlü olanları tabi inşallah herkes yaşıycak canım bu güzel duyguyukaydirigubbakcemile5

bizim yemeğimiz hazır kızlar nihayet bi 15-20 dk yemek molası veriyoruz hadi şimdilik hoşçakalın desteğiniz için teşekkür ederiz kızlar bebişimle:)

sağolasın canım
unutkanlık hamilelikten oluyo heralde bendede varr :)

selam kızlar nasılsınız bugün, ben kendimi yorgun hissederek uyandım sabah ve hala sersemliğim devam ediyor.
annem 2 aydır bendeydi babam memlekete gitmişti veee dün babam geldi akşam iftarda kayınvalidemler,annemler ve teyzemler vardı bende.gece annemle babam istanbula evlerine döndüler.kendimi çok kötü hissettim her gece annem hazırlardı sahuru bizi uyandırırdı dün gece çok zor geldi kalkıp hazırlamak evin her odasından sanki annem çıkacak gibi geliyor allah eksikliklerini göstermesin ne kadar da alışmıştım yanımda olmasına.bide üstüne eşimle aramız limoni offf çabuk atlatsak bari.bu halde akşama iftara davetliyiz.bugün her arayan aa sesin neden öyle diyo.bebişimde etkilendi bu durumdan heralde dünden beri hiç oynamıyo canım benim kıyamam ben ona, annesinin hislerine ortak oluyo yavrum benim.mafoldumben

amin inş canım.. ben bugün tam yarıladım hamilelik dönemini 40 haftanın yarısı gitti.. ama günler geçmiyorya yerimseniben

maşallah hadi bakalım bundan sonra hızlı gecer ama dogumdu bebektı tekmeledı derken bı bakmıssın 20 hf daha gecmıssss :asigim:
ya ben bısey daha sorcam allah askına gebelık neden 40 hafta 9 ay dedıgın 36 hafta etmezmı? 40 hafta 10 ay yapar :sm_confused:

son adet tarihinden itibaren sayılmaya başlandığı için 40 hafta oluyor canım aslında 38 haftasını hamile geçiriyorsun tahminen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…