selam kızlar nasılsınız bugün, ben kendimi yorgun hissederek uyandım sabah ve hala sersemliğim devam ediyor.
annem 2 aydır bendeydi babam memlekete gitmişti veee dün babam geldi akşam iftarda kayınvalidemler,annemler ve teyzemler vardı bende.gece annemle babam istanbula evlerine döndüler.kendimi çok kötü hissettim her gece annem hazırlardı sahuru bizi uyandırırdı dün gece çok zor geldi kalkıp hazırlamak evin her odasından sanki annem çıkacak gibi geliyor allah eksikliklerini göstermesin ne kadar da alışmıştım yanımda olmasına.bide üstüne eşimle aramız limoni offf çabuk atlatsak bari.bu halde akşama iftara davetliyiz.bugün her arayan aa sesin neden öyle diyo.bebişimde etkilendi bu durumdan heralde dünden beri hiç oynamıyo canım benim kıyamam ben ona, annesinin hislerine ortak oluyo yavrum benim.mafoldumben
selam kızlar nasılsınız bugün, ben kendimi yorgun hissederek uyandım sabah ve hala sersemliğim devam ediyor.
annem 2 aydır bendeydi babam memlekete gitmişti veee dün babam geldi akşam iftarda kayınvalidemler,annemler ve teyzemler vardı bende.gece annemle babam istanbula evlerine döndüler.kendimi çok kötü hissettim her gece annem hazırlardı sahuru bizi uyandırırdı dün gece çok zor geldi kalkıp hazırlamak evin her odasından sanki annem çıkacak gibi geliyor allah eksikliklerini göstermesin ne kadar da alışmıştım yanımda olmasına.bide üstüne eşimle aramız limoni offf çabuk atlatsak bari.bu halde akşama iftara davetliyiz.bugün her arayan aa sesin neden öyle diyo.bebişimde etkilendi bu durumdan heralde dünden beri hiç oynamıyo canım benim kıyamam ben ona, annesinin hislerine ortak oluyo yavrum benim.mafoldumben
uzme kendını sıkma canını bak bebısınde uzulmus kıyamam :sinifsinif:
esın ıcınde duzelır ınsallah olur oyle arada halledersınız bız bıraz duysusalız bu aralar onlarda sagolsun pek alttan almıyolar sonra anlıyolar hatalarını...
son adet tarihinden itibaren sayılmaya başlandığı için 40 hafta oluyor canım aslında 38 haftasını hamile geçiriyorsun tahminen
ya benim canımda şambali istedi a:1closedeyes:ma bulamadım
benım esımde hep 1 ay gerıden soyluyo hamılelıgımı 36 hafta sayıyo... bende dedım 36 sayma 40 say 1 ay daha ekle dıye sonrada benımle ınatlasıyo 40 hafta 10 ay yapar dıye hey allahım yaaaa :CüvCüv:
evet de iş işten geçmiş oluyor üzülmüş oluyoruz bizim ruh halimizi algılayamıyorlar bazen
uzme kendını sıkma canını bak bebısınde uzulmus kıyamam :sinifsinif:
esın ıcınde duzelır ınsallah olur oyle arada halledersınız bız bıraz duysusalız bu aralar onlarda sagolsun pek alttan almıyolar sonra anlıyolar hatalarını...
evet de iş işten geçmiş oluyor üzülmüş oluyoruz bizim ruh halimizi algılayamıyorlar bazen
CANIM BENİM ÜZÜLME BİZDE AYNI HAFTA SONU BİRAZ LİMONİYDİK.ARAD SIRADA OLUYO YA HEM ÜZÜYO BENİ HEMDE ARADA SIRADA TARTIŞMASSAK NAZARA GELİRİZ DİYOkaydirigubbakcemile
Allah kavuştursun canım annene artık doğumda gelir kalır uzun uzun ama babanın geldiğine hiç sevinmemiş gibisin.bak bebeğinde üzülmüş.
şambali o ne ?
son adet tarihinden itibaren sayılmaya başlandığı için 40 hafta oluyor canım aslında 38 haftasını hamile geçiriyorsun tahminen
dogru soyluyosun anlamıyolar bazen napcaz ıste boyle boyle katlanıyoruz bızde... dıyom bazen ben degılde sen hamıle kalsaydın napardın acaba nasıl nazlanırdın dıye beyım bı nezle olur dunya ayaga kalkar allaahh dusunemıyorum bıle daha fazlasını... yıne ıyı bızım sesımız cıkmıyo he
eşimin bazen hamile olduğumu, içimde bi can taşıdığımı unuttuğunu düşünüyorum.çok inatcıdır benim kocam eften püften bişeydi aslında tartıştığımız konu ama o uzatmakta ve surat yapmakta kararlı.ama artık benim pohpohlanmaya ihtiyacım var onun değil.klava:
Allah kavuştursun canım annene artık doğumda gelir kalır uzun uzun ama babanın geldiğine hiç sevinmemiş gibisin.bak bebeğinde üzülmüş.
amin canım evet artık doğumda gelir kalırlar yanımda.tam tersi çok özlemiştim babamıda gelmişken kalsınlar istedim ama malum bayram yaklaşıyor onlarında evde işleri vardı gitmeleri gerekti.bebeğim babasının yüzünden üzüldü.
CANIM BENİM ÜZÜLME BİZDE AYNI HAFTA SONU BİRAZ LİMONİYDİK.ARAD SIRADA OLUYO YA HEM ÜZÜYO BENİ HEMDE ARADA SIRADA TARTIŞMASSAK NAZARA GELİRİZ DİYOkaydirigubbakcemile
bu haftasonu nazar değdi hepimize desene.düzelcek tabide bekliyoz bizde.
valla bunu duydum iyi oldu bende hep merak ediyodum. ya bide ben mayısın 3 ünde evlendim hemen hamile kaldım doktorun hesabına göre hamilelik öndan gidiyo biri sorunca 5 aylık diyemiyom millet yanlış anlıcak kaydirigubbakcemile3 demek o yüzden 40 hafta diyolar aslında biz 38 hafta hamileyiz hııııııııı
irmikten yapılıyo şerbetli bi tatlı üstünde fıstıklar var
dikdörtgen dilimli oluyo
ay anlattıkça canım çekti
ne şans evlendin hemeb hamile kaldın demek tabi son adet tarihinden ort 14 gün sonra döllenme oluyor ama doktorlar standart bi hesaplama olsun diye son adet tarihini baz alırlar tam olarak ne zaman yumurtlama olduğunu döllenme olduğunu bilmek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?