2010 Şubat Anneleri

kim haklı anlayamadım ki ben herkes kendini haklı görüyor denge bozuluyor bazen işte böyle

üzme kendini canım annelik doğuştan, babalık sonradan kazanılan bir duyguymuş.öğrencek bizimde eşlerimiz.aslında benim eşim çok anlayışlı, ilgili, yardımcıdır ama bebişten kıskanıyo heralde beni :kedi:

Allah sağlıkla geçirmemizi ve sağlılklı bebişler doğurmamızı nasip etsin inş

dayanamadım bende kazandibi yedim oh be rahatladım vallakaydirigubbakcemile3

canım sen mayısın 3 ünde evlenip nasıl 20 haftalık hamile oldun... benim sat 29 nisan 19+5 günlüğüm???

canım benim hepimiz aynıyız heralde.. benim kızım olucak ama genede tatlı delisi oldum güya erkek olurmuşya tatlı yiyince :dance:

walla benımkı kızmıs bugun ogrendım gercekten de cok tatlı ıstemedı canım lımon yıyodum daha cok eksı acı seyler ıstıyodum hala da ıstıyorum :icecream:

kafam sizin yazdıklarınızı okuyunca dank etti
bende kendim yapışıyom kocişe hep peşindeyim kedi gibi
durun bakayım bu akşam öyle sessiz bi kösede oturayım napcak bakalım
gelip ilgilencek mi yoksa ilgilenmicek mi
yoksa ben peşinde kedi gibi geziyom diyemi benle ilgilendiğini sanıyorum

canım sen mayısın 3 ünde evlenip nasıl 20 haftalık hamile oldun... benim sat 29 nisan 19+5 günlüğüm???

yaa işte bende onu anlayamıyorum. son adet günümün ilk gününü soruyolar 27 nisan hesaplıyolar 20 hafta sonrada doktor bana 9 mayısta hamile kaldın diyor. aklım basmıyor ama

walla benımkı kızmıs bugun ogrendım gercekten de cok tatlı ıstemedı canım lımon yıyodum daha cok eksı acı seyler ıstıyodum hala da ıstıyorum :icecream:

kızın hayırlı olsun canım.
benimde erkek bebeğim olacak.bende baştan beri hep tatlı yedim.ekşiyi hiç canım çekmedi hatta yerken bile çok zorlanıyorum suratım şekilden şekle giriyor ekşi yiyince -tatlicadiarzu-

yaa işte bende onu anlayamıyorum. son adet günümün ilk gününü soruyolar 27 nisan hesaplıyolar 20 hafta sonrada doktor bana 9 mayısta hamile kaldın diyor. aklım basmıyor ama

kız zeh yoksa :1shok:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ayy canım çok tatlısın, sen yaşa emi. kedi gibi dolanıyon demek peşinde sırnaşık şey bakalım bu akşam neler olacak.

pofidi valla helal olsun sana.... var mı bildiğin başka tatlı ismi.. belki hepsinden istememiştir burdaki insanların canı.. biraz daha uğraş canım sen... bulan var bulamayan var... ama ne önemi var sen yaz bütün tatlıların isimleri canım...

arkadaşlar bu konuya biraz dikkat edelim rica edicem.. canım tatlı istedi yazsak neremizden ne eksilir????

irmikten yapılıyo şerbetli bi tatlı üstünde fıstıklar var
dikdörtgen dilimli oluyo
ay anlattıkça canım çekti

sağol pofidi bu kadar ballandırılarak anlatılamazdı klava:klava:
sağol canım yinede.

aaa deme kız deme 4,5 aylığım de gitsin insanımız fesat hee öncesinde yapsanda kime ne ama olsun akıllarda fesatlık bırakma.

MALATYA da mı zeh söyle koçişe alsın gelsin bi koşu.:sinifsinif:

al işte kendımı gordum sende... bende oyle. bu aralar daha bı sevesım gelıyo yapısıyorum adama resmen. oda bana dıyo sen azcık yanıma gelmesen ben gelcem ama fırsat kalmıyo kı dıyo. bazen ona kırılıyorum gıtmıyorum yanına o zaman gercekten de kendı gelyo ılgılenıyo benle. aslında azcık gerı durmak lazım nası gelıyolar o zaman waryaaa. ama ben kendı adıma duramıyorum kı sevesım war adamı napıyım :teytey:

bi yerimden bişey eksilmez tabiki canım ama düşünemedim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…