yaa işte bende onu anlayamıyorum. son adet günümün ilk gününü soruyolar 27 nisan hesaplıyolar 20 hafta sonrada doktor bana 9 mayısta hamile kaldın diyor. aklım basmıyor ama
bi yerimden bişey eksilmez tabiki canım ama düşünemedim a.s.
erkek bebek bekleyen arkadaşlar göbeğinizin altında kahverengi çizgi oluştumu???
erkek bebek bekleyen arkadaşlar göbeğinizin altında kahverengi çizgi oluştumu???
afiyet olsun canım ikinizede yarasın şifa olsun yediklerin inşallah...
vıtamın olsun bebıseee :dance:
kızlar ben bişeyler yiyeyim sonra da yemek yapiim bi de kızımın cicilerinin fotosunu çekip koyayım bakalım beğenecek misiniz? fatoşa söz verdim
tmm işte 13-14 gün sonra yumurtlama olmuş hamile kalmışsın benim sat 7 mayıs ben de 18+5 oldum sen 1,5 hafta kadar öndesin normal yani evlenmişsin ilk hafta hamile kalmışsın tatlım
kızlar sinirlerim çok bozuk bu hormonlar benı mahvetti kaç saattır ağlıyorum
burcuberru dogru soyluyosun. ben sıgarayı kestım sadece onun dısında sucukta yedım mıdyede yedım cıgkoftede yedım. ama cok degıl tabıkı cok az nefsımı koreltıcek kadar. kolada ıctım haftada 1 bardak belkı. kestıgım tek sey sıgaraydı. bıde esımle ewde fılm ızlerken aksamları bıra ıcmeyı severdık onu kestık. onun dısında herseyı yıyorum. yoksa ıcınden cıkamam bunun...
ebrulı-59 noldu neden aglıyosun?
kızlar sinirlerim çok bozuk bu hormonlar benı mahvetti kaç saattır ağlıyorum
burcuberru dogru soyluyosun. ben sıgarayı kestım sadece onun dısında sucukta yedım mıdyede yedım cıgkoftede yedım. ama cok degıl tabıkı cok az nefsımı koreltıcek kadar. kolada ıctım haftada 1 bardak belkı. kestıgım tek sey sıgaraydı. bıde esımle ewde fılm ızlerken aksamları bıra ıcmeyı severdık onu kestık. onun dısında herseyı yıyorum. yoksa ıcınden cıkamam bunun...
ebrulı-59 noldu neden aglıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?