2010 Şubat Anneleri

yaa işte bende onu anlayamıyorum. son adet günümün ilk gününü soruyolar 27 nisan hesaplıyolar 20 hafta sonrada doktor bana 9 mayısta hamile kaldın diyor. aklım basmıyor ama

tmm işte 13-14 gün sonra yumurtlama olmuş hamile kalmışsın benim sat 7 mayıs ben de 18+5 oldum sen 1,5 hafta kadar öndesin normal yani evlenmişsin ilk hafta hamile kalmışsın tatlım

erkek bebek bekleyen arkadaşlar göbeğinizin altında kahverengi çizgi oluştumu???

canım erkek bebekle alakası uyok onun bu haftalardan sonra hepimizde belirginleşmeye başlıycak bende alt kısımdan doğru belirginleşmeye başladı... doğumdan sonra geçiyomuş.... ohoo daha neler olucak dur bak göğüs ucu koyulaşıp büyüycek (kahve kısım) göbek deliği dışarı çıkıcak... mutasyona uğriycaz kısaca kaydirigubbakcemile3

kızlar ben bişeyler yiyeyim sonra da yemek yapiim bi de kızımın cicilerinin fotosunu çekip koyayım bakalım beğenecek misiniz? fatoşa söz verdim

yaa bende çizgi felan yok daha ama göbek deliğim çok ağrıyor sizde oluyormu kızlar

afiyet olsun canım ikinizede yarasın şifa olsun yediklerin inşallah...

vıtamın olsun bebıseee :dance:

teşekkür ederiz kızlar doyurduk karnımızı geldik bu arada kızlar şu okuduğum yazı canımı sıktı yine ay ne kadar ince eleyip sık dokuyolar kopyalanmadığı için kendim yazıyorum ordan aynen

omega3 yağ asitlerini almak için en iyi kaynak balık eti olmasına karşınözellikle büyük balıklar çevre kirlililğinin bir sonucu olarak vücutlarında civa barındırdıklarından taze ton balığı kılıç ve köpek balığı uskumru gibi büyük gövdeli balıklarır tüketilmesinden civanın rahim içinde gelişmekte olan bebeğin yeni gelişmekte olan sinir sistemlerinemuhtemel olumsuz etkileri nedeniyle kaçınılmalıdır bunun yerine ülkemizde bolca yetişen istavrit sardunya çinekop levrek çupra gibi balıkları tercih etmek yerinde olurkonserve ton balığı da ayda iki yada dört kutuyu geçmemek üzere tercih edilebilir

buda hafta hafta gebelik bölümünden

balık yemenin kalp hastalığı riskini azaltması ve fosfor içermesinden dolayı sağlıklı olduğu söylensede balık yenmesinde dikkat edilmesi gereken unsurlar vardırözellikle yüksek düzeyde civa içeren kılıç balığı tuna balığı somon balığı gibi derin su balıklarından ve aynı şekilde midye kabuklu deniz hayvanlarından kaçınmak gerekir göl balıkları tatlı su balıklarıda önerilmemektedir

pufffffffffffff sıkıyo bazen ya insanı yediğine yiyeceğine pişman ediyolar üç gün ence kocaman bi somon balığı yedim ve ilk defa yedim somon o güne kadar görmedim üç gün sonra görüyorum bu yazıyı ne yiyceğimizi şaşırtıyolar yadelikafadulden delirtir bunlar insanı-tatlicadiarzu-

yaa şu ne yemeli ne yememeli konusunda bende birşey anlamış değilim.habire organik yiyecek halim yok ben yiyorum sonra zararlımıydı acaba diyorum başlıyorum internetten araştırmaya.bu nasıl iş ya bakkaldan kek falanda alıyorum sonra ayy bunlar çok katkılı diyorum ne diyeceğimi şaşırdım açmı gezeceğiz yook oda yasak sürekli ıspanak pırasa -yoğurt nerden bulayımda yiyeyim valla bıraktım artık düşünmeyi elimin atında ne varsa alıyorum yiyorum.geçmişte insanlar bizim kadar şanslımıydı sanki kuru ekmek beslenen varmış.

benim bi arkadaşım 5 aylık hamile olduğunu öğrendi arkadaşımın arkadaşı daha doğrusu herşeyide yemiş ne folic asid ne vitamin haberi yokmuş ki içsin.adet düzensizliği yine demiş. öyle sanmış kolasınıda içmiş sıgarasınıda içmiş /ama alkol zaten kullanmıyormuş nur topu gibide oğlu oldu.bizmi çok abartıyoruz acaba

haklısın canım valla birazda internet bizi böyle pipirikli yapıyo yanlış olduğunu duyduğumuz şeyide ne kadar yesekte rahat rahat yiyemiyoruz içine bit yeniği düşüyo insanın

burcuberru dogru soyluyosun. ben sıgarayı kestım sadece onun dısında sucukta yedım mıdyede yedım cıgkoftede yedım. ama cok degıl tabıkı cok az nefsımı koreltıcek kadar. kolada ıctım haftada 1 bardak belkı. kestıgım tek sey sıgaraydı. bıde esımle ewde fılm ızlerken aksamları bıra ıcmeyı severdık onu kestık. onun dısında herseyı yıyorum. yoksa ıcınden cıkamam bunun...
ebrulı-59 noldu neden aglıyosun?

herşeye sinir oluyorum özellikle de kocama birşey olmadı ama sinirlerim bozuk
galiba kafamda kı kuruntular dan oluyo

bende herşeye okeyim ama bi o haltı bırakamadım işte sıgara içiyorum yine.azalttım ama o kadar bırakamadım sıgara içiyorum kokusuna miğdem bulanıyorum kusuyorum ama sonra yine içiyorum ne iğrenç bi nefis varmış bende anlamadım ben kendimden iğrendim sıgaradan iğrenemedim mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…