2010 Şubat Anneleri

kızlar 3lü için kan verdim
veeeeeeeee cinsiyet konusunda volescimmmmmm valla senide geçtik
yine göstermedi
akannehir
doktor büyük ihtimal kız dedi ama göstermiyor emin değilim dedi
haftaya bir daha gel bende anlamadım neden açmıyor dedi
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok üzgünüm çokkkkkkkkkkkkkkkkkk
yarın da doğum günüm
sırf o yüzden bugun gittim
melegim belki annesine süpriz yapar dedim ama
bizim melek fena çıktı offffffffffffffffffffffff

aglama bebegınıde uzme... hepımız sınırlenıyoruz bazen kocişlere adamlar napsalar yaranamıyolar bıze eee hamıleyız kolaymı opuyorumnanaktan soyle guzel bı fılm ızle muzık dınle kafanı dagıt accık...

herşeye sinir oluyorum özellikle de kocama birşey olmadı ama sinirlerim bozuk
galiba kafamda kı kuruntular dan oluyo

canım anlıyorum seni hepimizde var o sorun bence. bende de var olmadık şeylere sinir oluyorum. sinirlendiğin an hemen başka bişeyle ilgilen aklına başka bişey getir ben öle yapıyorum

canım bende bugun 3lu ıcın kan verdım... cınsıyetı ıcınde baktı doktor. burda pıpı yok olsa gorurdum bu bebek %90 kız dedı bana. 2. kez aynı seyı soyluyo daha once baktırdıgımda da oyle demıstı bende heves ettım kızım gelıyo dıye :teytey: pıpı olsa gorurdum dıyo adam bu kadar sure gızlemezdı dıyo bana walla :asigim:

canım cinsiyeti saklayan nazlı bebişler genelde kız çıkıyor ama tabiki görmeden emin olamıycaksın hiç bi zaman neyse inşallah bi dahaki kontrolüne bebişin anneye süpriz yapıp gösterir:))

ben bugun 15 tlye yaptırdım canım
AMA DERENCİM SANA KÖTÜ HABER
DUYGUDA MUAYENİYİ 25 YAPMIŞ
EE MÜŞTERİ ÇOGALINCA
HABERİN OLSUN HAZIRLIKLI GİDERSİN

hadi hayırlısı canım testlerin sonuçlarıda güzel çıkar inş. annesi kızsa utanıyodur ondan göstermiyodur. sabret canım inş öğrenirsin haftaya

amannn boşver canım ya hamilemiyiz rejimdemiyiz belli değil o yasak bu yasak walla sinir oluyorum bende...

kızlar 3lü için kan verdim
veeeeeeeee cinsiyet konusunda volescimmmmmm valla senide geçtik
yine göstermedi

canım sıkma canını daha yolun var ben 18. haftada öğrenmiştim yaklaşıyosun bana... çok sinir bi durum bilirim... insanın hevesi kursağıda kalıyo... haftaya inşallah öğrenirsiniz canım.... cinsiyeti bilmek çok büyük bi keyif... sende hemen başlarsın artık :hulya:

fikirevi inşallah temiz sonuçlar alırsınkaydirigubbakcemile5
sıkılıma kız nasılsa kaçısı yok bu sefer olmadıysa bi dahaya gösterir

AYY VALLA DOKTOR EMİNDE OLAMADI
BENDE ÇOK HEVESLİYDİM STRES YAPTIM

canım cinsiyeti saklayan nazlı bebişler genelde kız çıkıyor ama tabiki görmeden emin olamıycaksın hiç bi zaman neyse inşallah bi dahaki kontrolüne bebişin anneye süpriz yapıp gösterir:))

HADİ İNŞALLAH CANIM DOKTOR BİLE MERAK ETTİ
BİR DAHAKİ RANDEVUYU BEKLEMEYELİM
HAFTAYA GEL BAKALIM DEDİ

hadi hayırlısı canım testlerin sonuçlarıda güzel çıkar inş. annesi kızsa utanıyodur ondan göstermiyodur. sabret canım inş öğrenirsin haftaya

İNŞALLAH CANIM
160 GRMIŞ MİNİĞİM
HAYIRLISI CİNSİYET FARK ETTİĞİNDEN DEĞİL AMA
DAYANAMIYORUM ÇOK MERAK EDİYORUM kaydirigubbakcemile

ya ben fotopraf ekleyemiyorum neden acaba boyutu büyük felan olduğu için olabilirmi

voles senin bebeğin yine erken göstermiş anası o kadar inatçıkı bak yazcam yazcam unutuyorum geçen topiğe kızdında iyi akşamlar demeden çıktın faretmedik sanmaaaaa.Melissa nın annesi bu kadar inaççı iken 30. haftada gösterse yeridir valla anasına bak kızını al işte.naniknanik

İNŞALLAH CANIM
160 GRMIŞ MİNİĞİM
HAYIRLISI CİNSİYET FARK ETTİĞİNDEN DEĞİL AMA
DAYANAMIYORUM ÇOK MERAK EDİYORUM kaydirigubbakcemile[/QUOTE]

Haklısın canım bir an önce kızımm yada oğlumm diye seslenmek istiyorsun karnı okşarken.utanıyor demekki annesi az kaldı haftaya öğrencez sabret azcık daha

amannn boşver canım ya hamilemiyiz rejimdemiyiz belli değil o yasak bu yasak walla sinir oluyorum bende...

haklısın canım valla artık hamile beslenmesiyle ilgili konulara bakmıycam ohooooooo allah korusun pamuk ipliğimi canım bebişlerimiz neymiş çiğ köfte yersen toksoplazma olrmuşsun toksoplazma sakat ölü erken doğuma sebep olurmuş o zaman doğuda doğan hiç bi bebeğin sağlıklı olmaması ve doğan sağ bebek sayısının en düşük olması gereken yer olurdu çünkü çiğ köftenin en çok tüketildiği yer orası doğulu bir çok arkadaşım var ama hamilelikte çiğ köftenin zararlı olduğunu yenmemesi gerektiğini benden duydular onlar hiç kesmiyolar ay çok dolmuşum uzattım valla

ben bugun 15 tlye yaptırdım canım
AMA DERENCİM SANA KÖTÜ HABER
DUYGUDA MUAYENİYİ 25 YAPMIŞ
EE MÜŞTERİ ÇOGALINCA
HABERİN OLSUN HAZIRLIKLI GİDERSİN

canımm ınsallah temız cıkar sonucların bende az once aradım konustum hastaneyle sezeryan 425 normla 225 tek kısılık odalar 120 tl dıger odalarımız 2 3 yada 4 kısılık dedı muayne 25 tl dedı ben 2 tl verıyorum yaa 29 mayıs hastensıne ıste orda da dogum pahalı kafam karıstı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…