2010 Şubat Anneleri

valla sorma çok bozuldum
bir havayla gitmişim
doktorda gazladı bu sefer kesin ögreniriz
sonuç belki kız

fikirevi inşallah temiz sonuçlar alırsınkaydirigubbakcemile5
sıkılıma kız nasılsa kaçısı yok bu sefer olmadıysa bi dahaya gösterir

inşallah canım hayırlısı
benimki sırf merak kız olsa da olur erkek olsada sağlıklı olsunda

bende yarın sabah 9 da gidicem sen nerde yaptırdın.

küçükköy duygu canım

AHUCUM HADı SONYUÇLARIN ıı ÇIKAR ıNŞALLAH SENıNKıDE BENıM Kı GıBı DESENE DOĞUM GÜNÜNÜDE ŞıMDıDEN KUTLARIM CANIM.
VOLESCıM TIKIRINDAKı KIZ ÇOCUĞUDA ÇOK ŞEKERMıŞ RABBıM SANADA ÖLE TATLI Bı KIZ NASıP ETTSıN.
EBRU_59 AĞLAMA KUZUM KIYAMAM.BEBıŞı DÜŞÜN CANIM.
POFıDı BU GÜN YıNE SÜPERSıN CANIM DEMEK KEDı GıBı HAHAHAkaydirigubbakcemile3 KIZ ADAM CıĞER Mı.
ZEH MAŞALLAH CANIM BU NE HIZ.

kardeşimin baldızı o hastanede yeni dogum yaptı
doktoru sert bir bayan :)
kardeşimin kayınvalidesi de orada çalışıyor ameliyathane hemşiresi
hani bir sıkıntın olursa yardımcı olması için görüşürüm bilgin olsun

pofıdıcım anam uyumuŞ kalmıŞım kız.bılgısayar masasını ÜstÜnde albÜmÜmÜz vardı bıde cam vazoda ÇıÇek nasıl oldu bılmem sen dÜŞ benı o gÜzel uykudan uyandır sen bıde korkut

kadın doğum muayenesimi 25 tl.sosyal güvenceylemi gidiyosunuz.hangi hastane merak ettim.ne çok soru sormuşum :roflol: bizim muayene ücreti 100 tl özel hastane gerçi özel sağlık sigortamız var.

ya sorma noldu az önce kociş aradı bi konu için
actım teli napıyon hayatım diye sordu nolsun ya içim bulanıyo dedim
demez mi hı iyi ya:mymeka kadar yani sonra direk konuya girdi
akşam görür o gününü sanki sıkılmış bi hali vardı
oysa ben ona hiç naz falan yapmadım
kalan zamanımı iyi değerlendircem ama

kadın doğum muayenesimi 25 tl.sosyal güvenceylemi gidiyosunuz.hangi hastane merak ettim.ne çok soru sormuşum :roflol: bizim muayene ücreti 100 tl özel hastane gerçi özel sağlık sigortamız var.

canım bagkur la gıdıyoruz ozel hastenye duygu hastanesı 25tl ymıs benım gıttıgım 29 mayıs hastensı orda bagkurlu 2 tl sosyal guvencen yoksa 90 tl

ahucum hadi sonyuçların ii çıkar inşallah seninkide benim ki gibi desene doğum gününüde şimdiden kutlarım canım.

amin canım haftaya belli olacakmış hayırlısıyla temiz çıkarsa sonuçlar çok rahatlayacagım
kızlar peki 20. Haftada test var mı?

sagol canım benım
sert bı doktor mu benım gıttıgım kadında sert gıbı gorunuyor ufak tefek bı hatun ama gorundugu gıbı degıl bana cok tatlı gelıyor ısmıde lebrız hale degısık bı ısmı var lebrız ısmınıde ılk kez duymustum

bagkur canım ama sskda aynı
normal gidersen 60 tl

mine hatiboğlu'ymuş canım

ben çok inatçıyım canım cidden... bana çekerse yandık.... Allahtan eşim öyle değil bi kavga etsek hemen o yanaşır bana beni biliyo tabi... ama yelkenleri çabuk indiririm suya ama illa ilk adım ondan... haksızsam başka tabi... kaydirigubbakcemile3

VOLESCıM TIKIRINDAKı KIZ ÇOCUĞUDA ÇOK ŞEKERMıŞ RABBıM SANADA ÖLE TATLI Bı KIZ NASıP ETTSıN.

amin canım bende bayılıyorum bu resme.. bide masamda bi bebiş resmi var ağzından salyası akarken tam çekmişler tam boncuk çıplak böyle... ona bayılıyorum bide... ilk tekmesini hissettiğinde güzel birine bak güzel olsun bebeğin demişlerdi ki inanmam böyle şeylere ona bakıyorum ... Hepimizin melekleri güzel olucak şüphesi olan var mı? onlar bizim ya ötesi var mı... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

dikkat et canım korkulara gelemeyiz biliyosun. kaydirigubbakcemile2

bende mine hatipoğluna gidiyom canım ama belki medical parka geçebilirim ayşegül hanıma

bende mine hatipoğluna gidiyom canım ama belki medical parka geçebilirim ayşegül hanıma

aysegul hanım onceden capa damı calısıyormus capada bı aysegul hanım varmıs o kadın ıcınde cok sert ve ılgısız dıyorlardı belkı aynı kadın degıldır sen memnunmusun ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…