canım sıkma canını daha yolun var ben 18. Haftada öğrenmiştim yaklaşıyosun bana... çok sinir bi durum bilirim... Insanın hevesi kursağıda kalıyo... Haftaya inşallah öğrenirsiniz canım.... Cinsiyeti bilmek çok büyük bi keyif... Sende hemen başlarsın artık :hulya:
fikirevi inşallah temiz sonuçlar alırsınkaydirigubbakcemile5
sıkılıma kız nasılsa kaçısı yok bu sefer olmadıysa bi dahaya gösterir
bende yarın sabah 9 da gidicem sen nerde yaptırdın.
canımm ınsallah temız cıkar sonucların bende az once aradım konustum hastaneyle sezeryan 425 normla 225 tek kısılık odalar 120 tl dıger odalarımız 2 3 yada 4 kısılık dedı muayne 25 tl dedı ben 2 tl verıyorum yaa 29 mayıs hastensıne ıste orda da dogum pahalı kafam karıstı valla
canımm ınsallah temız cıkar sonucların bende az once aradım konustum hastaneyle sezeryan 425 normla 225 tek kısılık odalar 120 tl dıger odalarımız 2 3 yada 4 kısılık dedı muayne 25 tl dedı ben 2 tl verıyorum yaa 29 mayıs hastensıne ıste orda da dogum pahalı kafam karıstı valla
AHUCUM HADİ SONYUÇLARIN İİ ÇIKAR İNŞALLAH SENİNKİDE BENİM Kİ GİBİ DESENE DOĞUM GÜNÜNÜDE ŞİMDİDEN KUTLARIM CANIM.
VOLESCİM TIKIRINDAKİ KIZ ÇOCUĞUDA ÇOK ŞEKERMİŞ RABBİM SANADA ÖLE TATLI Bİ KIZ NASİP ETTSİN.
EBRU_59 AĞLAMA KUZUM KIYAMAM.BEBİŞİ DÜŞÜN CANIM.
POFİDİ BU GÜN YİNE SÜPERSİN CANIM DEMEK KEDİ GİBİ HAHAHAkaydirigubbakcemile3 KIZ ADAM CİĞER Mİ.
ZEH MAŞALLAH CANIM BU NE HIZ.
kadın doğum muayenesimi 25 tl.sosyal güvenceylemi gidiyosunuz.hangi hastane merak ettim.ne çok soru sormuşum :roflol: bizim muayene ücreti 100 tl özel hastane gerçi özel sağlık sigortamız var.
ahucum hadi sonyuçların ii çıkar inşallah seninkide benim ki gibi desene doğum gününüde şimdiden kutlarım canım.
kardeşimin baldızı o hastanede yeni dogum yaptı
doktoru sert bir bayan :)
kardeşimin kayınvalidesi de orada çalışıyor ameliyathane hemşiresi
hani bir sıkıntın olursa yardımcı olması için görüşürüm bilgin olsun
kadın doğum muayenesimi 25 tl.sosyal güvenceylemi gidiyosunuz.hangi hastane merak ettim.ne çok soru sormuşum :roflol: bizim muayene ücreti 100 tl özel hastane gerçi özel sağlık sigortamız var.
sagol canım benım
sert bı doktor mu benım gıttıgım kadında sert gıbı gorunuyor ufak tefek bı hatun ama gorundugu gıbı degıl bana cok tatlı gelıyor ısmıde lebrız hale degısık bı ısmı var lebrız ısmınıde ılk kez duymustum
voles senin bebeğin yine erken göstermiş anası o kadar inatçıkı bak yazcam yazcam unutuyorum geçen topiğe kızdında iyi akşamlar demeden çıktın faretmedik sanmaaaaa.Melissa nın annesi bu kadar inaççı iken 30. haftada gösterse yeridir valla anasına bak kızını al işte.naniknanik
VOLESCıM TIKIRINDAKı KIZ ÇOCUĞUDA ÇOK ŞEKERMıŞ RABBıM SANADA ÖLE TATLI Bı KIZ NASıP ETTSıN.
pofİdİcİm anam uyumuŞ kalmıŞım kız.bİlgİsayar masasını ÜstÜnde albÜmÜmÜz vardı bİde cam vazoda ÇİÇek nasıl oldu bİlmem sen dÜŞ benİ o gÜzel uykudan uyandır sen bİde korkut
bagkur canım ama sskda aynı
normal gidersen 60 tl
mine hatiboğlu'ymuş canım
amin canım haftaya belli olacakmış hayırlısıyla temiz çıkarsa sonuçlar çok rahatlayacagım
kızlar peki 20. Haftada test var mı?
bende mine hatipoğluna gidiyom canım ama belki medical parka geçebilirim ayşegül hanıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?