2010 Şubat Anneleri

mrh kızlar hergün bende bişeyler yazyım diyorum işyerinde olduğum için bir şef var başımızda herşeye karışıyor evdede bilg. yok dün dr gittim çok şükür bebişim çok sağlıklı kalp atışlarınıda dıydum herşey yolundahihoyyyt ama cinsiyetini göstermedi bende ona hiçbişey alamıyorum neyse önemli olan sağlığı oda çok şükür iyi Allah hepimizi sağ salim bebişlerimize kavuştursun onun içerideki hareketlerini görünce hemen çıksın istiyor insan ne mükemmel bir duygu bu:teytey:

evet canım topuklu aldım valla özendim kociş yanımda olucak ya düşmem heralde :)

cnm bende evde topuklu var die mecbur alıyorum topuklu giyince belim çok ağrıo hamilelikten dolayı dr eğer topuklu giymeyedevam edersen son aylarında ayağa kalkamazsın bel ve sırt ağrısından dedi korktum.

amin canım.. ben de dr a gidip hareketlerini gördüğüm zaman anlıyorum anne olacağımı

camdankalp günaydın canım nasılsın

iyim demek adet olmuş çok şükür kızım iyi ya gerisi boş...

saol canım... sen nasılsın bugün? moralin nasıl?

gidişat hiç iyi değil canım...malesef

günaydın canım nasılsın geçmişi okudum dün pek keyfin yokmuş ama boşver senin mucizen var kızın onu düşün

evet canım halada yok
zaten kızım beni ayakta tutan bunca şeye katlanmama neden olan

ne güzel maşallah gözün aydın canımm cinsiyetini göstermediyse kız olabilir

günaydın kızlar
bizim bugün kontrolümüz vardı bebişimiz iyiymiş çok şükür ama doktor ne dese beğenirsiniz erkeğe benziyo dedi
daha önce hiç söylememişti cinsiyet bu devletteki doktorum şimdi erkeğe benziyo ama üç hafta sonra daha netleşir dedi:))

evet canım halada yok

mafoldumben mafoldumben mafoldumben
inşallah kısa zamanda yoluna girer herşey

gözün aydın cnm Allahım korusun meleğini cinsiyetinisaklıo demek genelde saklayanlar kız çıkıo ama hayırlısı cnm.hareketleri insanı çok mutlu edio cidden ben bazen kendi kendime gülüyorum hareket edince eşimde neoldu kıpraştımı dio.kıskanıo tabi o hissedemio die.kaydirigubbakcemile3

ben de bayramlık istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cnm sende çık bir bady de olsa al kendine.insan mutlu oluo bir saç tokasıda alsa.

cnm bende evde topuklu var die mecbur alıyorum topuklu giyince belim çok ağrıo hamilelikten dolayı dr eğer topuklu giymeyedevam edersen son aylarında ayağa kalkamazsın bel ve sırt ağrısından dedi korktum.

ama canım sadece bayramda giyicem ben sende öle yap zaten normalde hep babet spor ayakkabı giyiyorum benimde acip topuklarım ağrıyo hiç ağrımazdı tazı gibi herşyere yürüyerek giderdim hiç bişey olmazdı şimdi topuklarım çok ağrıyo bir saat dolanınza acaba doktora sölesemmi bi laç bişiy verirmi

gözün aydın canım

gözün aydın canım canı sağolsun annesi öğrenince ne ciciler alırsın ona bu ay olmaz bir dahaki ay al

günaydın canım
gözün aydın canım oğluşun olacakmış negüzel
önce sana kızmı demişti canım.
şuan kaçıncı haftadasın.

evet evet.... alayım bişiiler:dance:

gözün aydın canım sağlıklıymış maşallah
19 haftayı doldurmuşun hala 3 hafta sonramı kesinleşir dio yaa anlamadım

ben birazcık anneciğime gidip gönlünü edip geleyim... görüşürüz kızlar şimdilik hoşçakalın

cnm maşallah bebişine.banada erkeğe benzio dediler dediler kız çıktıkaydirigubbakcemile3 kordon o kordon:)

evet canım halada yok

cnmcım sıkma canını artık hep böyle üzülecekmisin sen ya:çok üzgünüm: konuşarak çözemiyormusunuz sorunlarınızı?eşine şikayetlerini iletmiyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…