İyiyim volescim saol sen nasılsın...
Günaydın şeker iyi Allaha şükür.sen ve cimcime kızın nasıl iyice şiddetlendimi hareketleri?
mrh kızlar hergün bende bişeyler yazyım diyorum işyerinde olduğum için bir şef var başımızda herşeye karışıyor evdede bilg. yok dün dr gittim çok şükür bebişim çok sağlıklı kalp atışlarınıda dıydum herşey yolundahihoyyyt ama cinsiyetini göstermedi bende ona hiçbişey alamıyorum neyse önemli olan sağlığı oda çok şükür iyi Allah hepimizi sağ salim bebişlerimize kavuştursunonun içerideki hareketlerini görünce hemen çıksın istiyor insan ne mükemmel bir duygu bu:teytey:
cnm bende evde topuklu var die mecbur alıyorum topuklu giyince belim çok ağrıo hamilelikten dolayı dr eğer topuklu giymeyedevam edersen son aylarında ayağa kalkamazsın bel ve sırt ağrısından dedi korktum.
ama canım sadece bayramda giyicem ben sende öle yap zaten normalde hep babet spor ayakkabı giyiyorum benimde acip topuklarım ağrıyo hiç ağrımazdı tazı gibi herşyere yürüyerek giderdim hiç bişey olmazdı şimdi topuklarım çok ağrıyo bir saat dolanınza acaba doktora sölesemmi bi laç bişiy verirmi
ben birazcık anneciğime gidip gönlünü edip geleyim... görüşürüz kızlar şimdilik hoşçakalın
sanmıyorum şeker benim dr hiçbir ilaç vermedi.rahat ortepedik ayakkabılar giymek lazım galiba.ama benimde acıo ağrıo.bacağım kasıo bazende.birde ayaklarım bazen öyle şişiyorki ayakkabılar olmuyor.dikkat et tatlım kocana sıkı tutun bayramda:)
günaydın kızlar
bizim bugün kontrolümüz vardı bebişimiz iyiymiş çok şükür ama doktor ne dese beğenirsiniz erkeğe benziyo dedi
daha önce hiç söylememişti cinsiyet bu devletteki doktorum şimdi erkeğe benziyo ama üç hafta sonra daha netleşir dedi:))
ay inşallah ya en önemlisi sağlığı ama ben kız istiyorumalkisalkisalkis
sağol canım iyiyiz bizde şükür... 2 dk bakamıyorum sayfalar almış başını gitmiş :)))
maşallahı var canım... ama bi babaya yakalatamıyoruz o hareketleri işte... 1 kere denk geldi adam bir dahada gelemiyo... tam tekmeliyo volkan koş diyorum elini koyuyo bizimkinde tık yok... elini çekiyo başlıyo tepikler... parmağğında oynatıyo şimdiden babayı... bizim babada otoriter olcakmış bu kızla biraz zor walla sürekli ters köşeye yatırıyo kaydirigubbakcemile3
bende hamile kaldığımı öğrendiğimden beri spor ayakkabıya talimim gerçi öncedende spor giyerdim ama bir yere giderkende topuklu ayakkabı kadınsı duruyo ama artık walla ne kadınsılık kaldı ne seksilik... erkekten bozma bişey oldum... kaydirigubbakcemile3
sağolun kızlar inşaallah gecer sanki karnımda ağrıyor
ay çok panik olursam cıkar giderim doktora
ama hareket ediyor çok şükür tabi korktu sarsıldı yavrucak napsın
canım benim ayaklarda şişiyo ayağımda hep rahat ayakkabı var ama genede topuklarım ağrıyo sanırım haytımda hiç bu kiloda olmadığımiçin hepc 46 49 kilo arasındaydım
koçişe tutunucam düşmücem kaydirigubbakcemile3
aaa bak ben onu hiç düşünmemiştim bende hayatımda hiç 60 kilo olmadım bizim ayaklar taşıyamıomu artık bizi acabakaydirigubbakcemile3 ayakların ufakmı seninde benim 36-37 kesin taşıyamıyor hay aklınla bin yaşakaydirigubbakcemile3
ben daha hissedemiyorum kızlarya
16 haftadayım erken olduğu içinmi acaba.
Cnm bende elimi koyduğumda hissedebiliyorum artık eşime diorum hareket edio koy elini benimkide duruokaydirigubbakcemile3 kesin gülüo içeride bize cimcime.kız bizim bu kızlardan çekiceğimiz var tam cimcime olucak bunlarbabasını ben oynatamıorum parmağımda ama benim kız oynatıcak galibakaydirigubbakcemile3 demek sizinde öle.ama biz uslu bir çocuk beklemiyoruz zaten baba muzur anne muzur.sanmıyorum sakin bir çocuk gelsin.bana çekerse birazda kapris yapar.Ayakkabı konusunda bende aynıyım cnm eşim 1.90 kısa kalıyorum yanında.ben 1.68 topukluyla iyi oluyorduk ama şimdi kendimi çok kısa hissediorum yanında.birde ben yolda düz ayakkabıyla dahi yürüyemiyenlerdenimmafoldumben
cnm bence normaldir.ama artarsa gitt istersen için rahatlasın.
gözün aydın canım o büyük gün geldi demek... hayırlısıyla görürsün inşallah miniğini... cinsiyetide öğrenirsiniz diye düşünüyorum... bayağı büyümüş maşallah
mrb canım
bende yarın doktura gidecegim
tam bir ay oldu oğluşumu görmeyeli
bakalım yarın neolacak.
canım benim çok güzel duygular bunlar doktor bebeğin kalp atışlarını gösterince eşimle göz göze geldik çok güzel birduyguydu inş. sende yaşayacaksın yarın
hayırlı haberle gelirsin inş. bende gidicem hastane kontrolüm var benimde
ben daha hissedemiyorum kızlarya
16 haftadayım erken olduğu içinmi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?