kızlar tunaydın herkese... nasılsınız bugun cok fazla gecmısı okuyamadım ıns bı problem yoktur. ben korkunc bı gece gecırdım ınanılmaz gaz sancım wardı mıdemıde bozmusum bı yandan da mıde bulantısı,kramp falan derken sabah ettım. sanırım mıdemı usuttum... yapabılecegım bısey warmı bılıyomusunuz ne yapsam ıyı gelır?
kızlar tunaydın herkese... nasılsınız bugun cok fazla gecmısı okuyamadım ıns bı problem yoktur. ben korkunc bı gece gecırdım ınanılmaz gaz sancım wardı mıdemıde bozmusum bı yandan da mıde bulantısı,kramp falan derken sabah ettım. sanırım mıdemı usuttum... yapabılecegım bısey warmı bılıyomusunuz ne yapsam ıyı gelır?
ole zaten canımm
canım korkutmak gibi olmasında nasıl doğum yapacan peki aşıdan korkuyon
aman canım dikkat et at gibi koşturma.
aman allah korusun canım sonra yaptırırsın.
haklısın canımcanım korkutmak gibi olmasında nasıl doğum yapacan peki aşıdan korkuyon
aman canım dikkat et at gibi koşturma.
aman allah korusun canım sonra yaptırırsın.
geçmiş olsun cnm bende bu aralar gaz sancısı çekiyorum çok.karnını ve ayaklarını sıcak tutmaya çalış istersen.
ay cnm pardon ya sonra okudum önceyikaydirigubbakcemile3 nasıl becerdiysem bunukaydirigubbakcemile3
sağolun kızlar çok dikkatli olmak gerekiyomuş
allah korusun bebişime bişey olsa naparım
tünaydın canım ya geçmiş olsun.dikkat et.kızlar tunaydın herkese... nasılsınız bugun cok fazla gecmısı okuyamadım ıns bı problem yoktur. ben korkunc bı gece gecırdım ınanılmaz gaz sancım wardı mıdemıde bozmusum bı yandan da mıde bulantısı,kramp falan derken sabah ettım. sanırım mıdemı usuttum... yapabılecegım bısey warmı bılıyomusunuz ne yapsam ıyı gelır?
kız nasıl dr muş o öyle.deneyimsizmiş demekki.ay herşeylerinide kıza göre hazırlamışlardır.benim ilk kıza benzio dedi sonra 2 dr erkeğe benzio dedi ama bu sefer net gördük kordondu bacağının arasındaki ve eliyle oynuyodu kordonuyla çekti öyle görebildik.kesin kız dedi.bidaha değişirmi acaba ya uyuz oldum şimdi bugün kızımada cici alırım belki ya değişirsekafamçokkarıştı
sağolun kızlar çok dikkatli olmak gerekiyomuş
allah korusun bebişime bişey olsa naparım
canlarım yapmadılar 20.haftadan once yapılan asılar dusuge neden olabılıyor dıye 20.haftayı 1 hafta gecebılrı dedıler
allah korusun canım öle şeyler getirme aklına hadi bi güldür beni bakım:1hug:
merhabalar kızlar az sonra doktora gidicem bakalim doktor bos mu dolusa yarına randevu alcam insallah bugun bebisimizi gorur en onemlisi cinsiyeti goruruz
hep kocam yüzünden oldu akşam gelsin bak tavuk yolar gibi yolcam onu-tatlicadiarzu-
kızlar selam,
anca geldim :) sabah sabah basımıza neler geldi. ben uyuyorum esimde hazırlanıyor beni uyandırmaya calısıyordu. Gardropun kapagı acıkta kalmıs yerde coraplarımda yatagın altına girmis onun diyisine gore ben egilip de alamayyım diye alırken kafasını kapaga vurdu yarıldı kanadı hemen hastaneye kosturduk 6 dikis attılar tetanoz asısı vurdular simdi iyi cok sukur. sabahlaeyim oglumla heyecan yasadık yani..
buarada 3'lü testin bir parcası AFP sonucumuz cıktı temiz cok sukur. gunun en guzel haberi de bu oldu..
canlarım merhabe .nasılsıhız bakeeem.geçmişi okumam mümkün degil 100 sayfa birikmiş.umarım herşey yolundadır.güzel haberler varmı.sizler nasılsınız
inşallah öğrenirsin canım benim hadi ii haberlerle gel.merhabalar kızlar az sonra doktora gidicem bakalim doktor bos mu dolusa yarına randevu alcam insallah bugun bebisimizi gorur en onemlisi cinsiyeti goruruz
ay canım çok geçmiş olsun.sonuç içinde gözün aydın canımkızlar selam,
anca geldim :) sabah sabah basımıza neler geldi. ben uyuyorum esimde hazırlanıyor beni uyandırmaya calısıyordu. Gardropun kapagı acıkta kalmıs yerde coraplarımda yatagın altına girmis onun diyisine gore ben egilip de alamayyım diye alırken kafasını kapaga vurdu yarıldı kanadı hemen hastaneye kosturduk 6 dikis attılar tetanoz asısı vurdular simdi iyi cok sukur. sabahlaeyim oglumla heyecan yasadık yani..
buarada 3'lü testin bir parcası AFP sonucumuz cıktı temiz cok sukur. gunun en guzel haberi de bu oldu..
hep kocam yüzünden oldu akşam gelsin bak tavuk yolar gibi yolcam onu-tatlicadiarzu-
canlarım merhabe .nasılsıhız bakeeem.geçmişi okumam mümkün degil 100 sayfa birikmiş.umarım herşey yolundadır.güzel haberler varmı.sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?