az önce test yaptım yine.. mafoldumben sonuç tahmin ettiğim gibi.. tek çizgi.. öyle net bi çizgiki 2. çizginin gölgesi bile yok yani... adet gecikmemin sebebi bebiş değilmiş yani.. olsun napalım.. hayırlısı böyleymiş demekki.. umudumu kaybetmek istemiyorum... bu gece dua edicem yine.. rabbim bu mübarek gecede duası kabul olan kullarından eyler de bebeğime kavuşurum bende inş... :Saruboceq:
canım benim.. çok iyi anlıyorum o test çubuğunun renk değiştirmesini nasıl beklediğini.. aylarca bekledim.
tam, ''olmuyor bu iş.. tüp bebek müp bebek bişeylere bakalım artık'' dediğimiz ay, ben gebe olduğumu farkettim..
sakın umutsuz olma. ki, zaten sende bir melek var..
bir de bizler, oluyor mu olmuyor mu kaygılarıyla bekledik çift çizgiyi..
allah bu mübarek günde, dualarımızı kabul eder umarım.
herkes melekleri ile olsun... isteyen herkese de versin rabbim.
yalelcim gerçekten çok haklısın
ben üniversitede araştırma görevlisiyim, sabahtan akşama kadar işteyim
akşam eve gidince tersim dönüyo,
aslında çok bi sıkıntım yok ama bebişime zaman ayıramadığımı düşünüyorum.
bir de biz daha iki haftalıkken öğrendik bebişimizin olacağını
bu kadar erken kimseye söyleyemiyoruz da içimizde kaldı:)
sadece sizi okuyarak moral buluyorum iyi ki varsınız arkadaşlar:)opuyorumnanaktan
:) aslında hemen hemen hepimiz çok erken haberdar olduk bebeklermizin varlığından sanırım :) çünkü beklemekteydik...
ben yumurtlama günümden sonra.. her günümü takip ettim.. 7-8 gün sonra kesinleşmişti kafamda, gebe olma ihtialimin yüksek olduğu..
adet günüm geçti, ertesi gün test yaptım.. sabahın köründe.. saat 7:30 gibi.. ve hemen aldım elime telefonu.. önce görümcem, sonra annem, sonra kayınvalidem... sırayla aradım... ordan oraya derken, o gün herkes öğrenmişti :)
evet, iyiki var burdaki herkes... bütün gün saf saf düşünüp kendimi sinir ederdim yoksa... burdaki tüm arkadaşlarımı seviyorum. sağolsunlar.
günaydın kızllarrr, ben de dün izin alıp eve gittim,malum gripten dolayı, 2 günlük geçmiş birikmiş, onları okudum. Fifa senin grip ne alemde, atlattın heralde, inş. Doktora gittim, bana bebeklerin kullandığı ağrı kesici ile burun spreyi verdi. :) Benim onlarla iyileşmemin imkanı yok,1000 mg lık antibiyotiklerden sonra bunlar sivrisinek saz.hapşurmaktan bi hal oldum zaten, kaburgalarım ağrıyo :) Allah hayırlısını versin..
ooo kıyamam ben sana da.... nasıl yaptınız bacım bu gripleri...
portakal mortakal mevsimi de geçti... çilek de çok c vitamini içeriyormuş.. kivi var marketlerde hala..
aman dinlenmeye çalış.. rapor vermiyor mu doktorun.. izin kullanmak zor olursa diye sordum.
Tüm islam aleminin regaip kandili mübarek olsun. Bu mübarek günlerde Rabbim bebeklerimize va bize, sağlıklı hayırlı günler nasip etsin..Amin.
Kızlar bugünkü dualarımızda birbirimizi unutmayalımEn çok ihtiyacımız olan şey..
amin... herkesin kandili mübarek olsun.. allah herkesin dualarını kabul eylesin.