2010 Şubat Anneleri

az önce test yaptım yine.. mafoldumben sonuç tahmin ettiğim gibi.. tek çizgi.. öyle net bi çizgiki 2. çizginin gölgesi bile yok yani... adet gecikmemin sebebi bebiş değilmiş yani.. olsun napalım.. hayırlısı böyleymiş demekki.. umudumu kaybetmek istemiyorum... bu gece dua edicem yine.. rabbim bu mübarek gecede duası kabul olan kullarından eyler de bebeğime kavuşurum bende inş... :Saruboceq:

canım benim.. çok iyi anlıyorum o test çubuğunun renk değiştirmesini nasıl beklediğini.. aylarca bekledim.
tam, ''olmuyor bu iş.. tüp bebek müp bebek bişeylere bakalım artık'' dediğimiz ay, ben gebe olduğumu farkettim..
sakın umutsuz olma. ki, zaten sende bir melek var..
bir de bizler, oluyor mu olmuyor mu kaygılarıyla bekledik çift çizgiyi..

allah bu mübarek günde, dualarımızı kabul eder umarım.
herkes melekleri ile olsun... isteyen herkese de versin rabbim.

yalelcim gerçekten çok haklısın
ben üniversitede araştırma görevlisiyim, sabahtan akşama kadar işteyim
akşam eve gidince tersim dönüyo,
aslında çok bi sıkıntım yok ama bebişime zaman ayıramadığımı düşünüyorum.
bir de biz daha iki haftalıkken öğrendik bebişimizin olacağını
bu kadar erken kimseye söyleyemiyoruz da içimizde kaldı:)
sadece sizi okuyarak moral buluyorum iyi ki varsınız arkadaşlar:)opuyorumnanaktan

:) aslında hemen hemen hepimiz çok erken haberdar olduk bebeklermizin varlığından sanırım :) çünkü beklemekteydik...
ben yumurtlama günümden sonra.. her günümü takip ettim.. 7-8 gün sonra kesinleşmişti kafamda, gebe olma ihtialimin yüksek olduğu..
adet günüm geçti, ertesi gün test yaptım.. sabahın köründe.. saat 7:30 gibi.. ve hemen aldım elime telefonu.. önce görümcem, sonra annem, sonra kayınvalidem... sırayla aradım... ordan oraya derken, o gün herkes öğrenmişti :)

evet, iyiki var burdaki herkes... bütün gün saf saf düşünüp kendimi sinir ederdim yoksa... burdaki tüm arkadaşlarımı seviyorum. sağolsunlar.

günaydın kızllarrr, ben de dün izin alıp eve gittim,malum gripten dolayı, 2 günlük geçmiş birikmiş, onları okudum. Fifa senin grip ne alemde, atlattın heralde, inş. Doktora gittim, bana bebeklerin kullandığı ağrı kesici ile burun spreyi verdi. :) Benim onlarla iyileşmemin imkanı yok,1000 mg lık antibiyotiklerden sonra bunlar sivrisinek saz.hapşurmaktan bi hal oldum zaten, kaburgalarım ağrıyo :) Allah hayırlısını versin..

ooo kıyamam ben sana da.... nasıl yaptınız bacım bu gripleri...
portakal mortakal mevsimi de geçti... çilek de çok c vitamini içeriyormuş.. kivi var marketlerde hala..
aman dinlenmeye çalış.. rapor vermiyor mu doktorun.. izin kullanmak zor olursa diye sordum.

Tüm islam aleminin regaip kandili mübarek olsun. Bu mübarek günlerde Rabbim bebeklerimize va bize, sağlıklı hayırlı günler nasip etsin..Amin.

Kızlar bugünkü dualarımızda birbirimizi unutmayalım :( En çok ihtiyacımız olan şey..

amin... herkesin kandili mübarek olsun.. allah herkesin dualarını kabul eylesin.

canım sen kac haftalıktın bu sat a gore mi usg ye goremi benimde aynı seninle o yuzden sordum tickerında 7 hafta 1 gunluk yazıyorda ben de bugun cok halsizim ve cok usuyorum ayaklarım buz gıbı sanırım kansızım ben surekli bi uyku hali var uzerimde sukur mide bulantım yok
bu arada herkesin kandili mubarek olsun

canım benim gebelik haftam usg ye göre iki ayrı makinada da aynı tarih çıkınca bunu esas aldım, ayakların üşüyorsa kansızlık olabilir hatta denizkızıl da aynı sebeple tahlil yaptırmıştı ve demir takviyesine başlamıştı, sende bir tahlil yaptır istersen cnm

bebeg cnm hayırlısı böyleymiş demekki zaten vakti zamanı gelince Rabbim olmasını dileyince önğnde dağlar taşlar duramaz üzülme cnm, Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah,

canım benim gebelik haftam usg ye göre iki ayrı makinada da aynı tarih çıkınca bunu esas aldım, ayakların üşüyorsa kansızlık olabilir hatta denizkızıl da aynı sebeple tahlil yaptırmıştı ve demir takviyesine başlamıştı, sende bir tahlil yaptır istersen cnm

pazartesi gidecem canım aslında bana kalsa hemen gidecemde esim biraz daha bekleme taraftarı bu arada denize girmeinin bı sakıncası var mı acaba hafta sonu yazlıga gitmeye dusunuyoruz ama ben korkuyorum mıkrop filan kaparım diye

Denizi ben sordum doktora. Mikrop kapma riskinden dolayı tavsiye etmiyorlarmış ama o zaten herkes için geçerli. Bence temiz denizi olan bir yerleşim yerindeyse yazlığınız gidebilirsin.Doktorum denize sabah ona kadar girebileceğimi öğleden sonra da 5'ten sonra girebileceğimi söyledi. Ve bu saatler arasında da odamdan çıkmamamı söyledi. Asıl tavsiye edilmeyen aslında güneş ve sıcakmış. Güneşlenmeyi de abartmadan sabah erken ve akşam geç saatlerde yapabilirmişim ama kısa süreli.

Denizi ben sordum doktora. Mikrop kapma riskinden dolayı tavsiye etmiyorlarmış ama o zaten herkes için geçerli. Bence temiz denizi olan bir yerleşim yerindeyse yazlığınız gidebilirsin.Doktorum denize sabah ona kadar girebileceğimi öğleden sonra da 5'ten sonra girebileceğimi söyledi. Ve bu saatler arasında da odamdan çıkmamamı söyledi. Asıl tavsiye edilmeyen aslında güneş ve sıcakmış. Güneşlenmeyi de abartmadan sabah erken ve akşam geç saatlerde yapabilirmişim ama kısa süreli.

sagol canım hıc gıtmeyeyim o zaman zaten sıcaga hıc dayanamıyorum cıkmıyorum aksama kadar

ben de şimdi düşündüm... çalışan gebeler napsınlar ... ayak uzatma imkanları yok... ağrım var diyip nazlanma imkanları yok.. yok yok... zor !
ben şikayetlerimi gerialıyorum.. llahım daha zorunu vermesin kimseye...
herkese en kolay şekilde meleğini kucaklamayı nasip etsin.

6 hafta 4 günlük hamileyim. ikinci bebek olacak kısmetse. çalışıyorum öyle zor oluyor ki anlatamam. ilk hamileliğim de evdeydim çalışmıyordum. ama bu defa kolumu kaldıracak halim yok, başımı zor tutuyorum, sürekli uyku hali var. bulantılar da cabası. akşam eve gittiğimde zorla birşeyler yiyip sızıp kalıyorum. sıcak hava da bulantı çok ağır geliyor insana. allah yardımcımız olsun herkesin kandılı kutlu olsun arkadaşlar.

Ben de çalışıyorum ama zaten hiçbir değişiklik olmadığı için sorun yaşamıyorum. Sadece evde olsam beslenmeme dikkat edebilirdim. Çalışıyorken evdeki gibi olmuyor.

arkadaşlar ben bebeğe zararlı diye çay içmemeye çalışıyorum
hamilelikten önce de zaten genelde yeşil çay içerdim ama şimdi yeşil çayın hamileliğe nasıl etkisi var, öğrenemedim.
bileniniz var mı hamilelere yeşil çay faydalı mı zararlı mı acaba?:emir_bebek:

arkadaşlar ben bebeğe zararlı diye çay içmemeye çalışıyorum
hamilelikten önce de zaten genelde yeşil çay içerdim ama şimdi yeşil çayın hamileliğe nasıl etkisi var, öğrenemedim.
bileniniz var mı hamilelere yeşil çay faydalı mı zararlı mı acaba?:emir_bebek:

beni çaykolik bir insandım...
içmiyorum çay falan.
kahve içmiyorum hiç.
sıfır!!!
sigarayı zaten tiksindiğim için kendi kendime bıraktım.
çay may da aklıma bile gelmiyor nerdeyse... :)

yeşil çay... çok içme istersen. doktorunla konuş canım.

herkese selammm,
kandiliniz mübarek olsun inşallah hepinizin duası kabul olur kızlar, ben de inşallah hepinize dua edeceğim bu gece sağlıkla bebişlerinizi kucaklayın diye

ebruli cnm benim bulantım daha tam başlamadı ara sıra yokluyor ama hafif çok değil, ama acayip uykum geliyor yaa, sabahtan beri saat başı uyanıyorum kafamı kaldıramadan kütt diye geri yatıyorum, öğleden sonra 1-2 saat gene yatıyorum, işe başamam gerekirse ne yaparım bilmem

aman iyi olalım da uyu canım sen benim bulantılar fena başladı ama katlanıcam yeterki sağlıklı olsun bebişim raziyım :kedi:kafamçokkarıştı

slm şubat anneleri;

herkesin kandilini kutlu kutluyorum.hayırlı kandillerimiz olsun.bu güzel günde dualarımızı birbirimizden esirgemiyelim.Allahım bebeği olmayanlara en kısa zamanda evlat sahibi yapar inşallah.benim gibi uzun bi zamandan beri meleğini bekleyenlerede bebeklerini sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin.

sementa cnm yeşil çay zararlı sanırım ama yinede önce doktoruna sor istersen

benim önceden beri çay-kahvekola tarzı içeceklerle aram yoktu bitkisel çaylardan da sadece zayıflama amaçlı karışımları içerdim, benim gerçek içeceğim sudur, onun dışında mümkünse taze meyve suyu yada hazır meyve suyu içerim,

sigara ise bebişim için bıraktım ama arada çok isterse cnm bi tane yakıyorum ama çoğunu içmeden söndürüyorum

slm kızlar,

herkesin kandili mübarek olsun... bugün bol bol dua edelim bebişlerimiz için... Allahım sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

slm kızlar,

herkesin kandili mübarek olsun... bugün bol bol dua edelim bebişlerimiz için... Allahım sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

cnm seninde kandilim mübarek olsun Rabbim bu güzel gecede duası kabul olanlardan eylsin hepimizi

slm şubat anneleri;

herkesin kandilini kutlu kutluyorum.hayırlı kandillerimiz olsun.bu güzel günde dualarımızı birbirimizden esirgemiyelim.Allahım bebeği olmayanlara en kısa zamanda evlat sahibi yapar inşallah.benim gibi uzun bi zamandan beri meleğini bekleyenlerede bebeklerini sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin.

amin canım...
allah nasip ettiyse bu göbüşlerdekileri bizlere... elbet kavuşacağız biz de bu bebişlere...
darısı da tüm isteyenlere.. özlemle bekleyenlere...

herkese merhaba,
ben de şubat annesi olacağım sanırım. doğum tarihim 2 mart olarak görünüyor ama sezeryan düşündüğüm için doğum şubatta gerçekleşecek; eğer herşey yolunda giderse tabii...
bugün ilk kez doktora gittim. keseyi görebildik sadece. 3 mm : )
2 hafta sonra da kalp atışları için çağırdı.
keseyi gösterdiği anda pek birşey hissetmedim ama şimdi resmine baktıkça heyecanlanıyorum. çok sevinçliyim.
allah isteyen herkese nasip etsin.

Back
X