2010 Şubat Anneleri

Benimde yok Jazmin. Benimki de Şubat sonuna geliyor. Ben de çok endişe ettim ama buradaki arkadaşlar diyorlar ki: 5. haftasonun sonunda 6. haftada başladı bulantılar. Ben aslında hala endişeliyim ama görüyorum ki sen de benim gibisin. Bir de herkesde farklı da olabiliyormuş.

amin bebeg amin inş sizlerde o listede isimlerinizi görürsünüz
cnm sorması ayıp 6 da nasıl uyanıyosun gün içinde yoksa uyuyomusun tekrardan ben bu gün sabah işe geç bile kaldım normalde 7 :45 te kalkıyorum ama bu gün kalkamadım 8 :10 da zor kalktım ve hala üstümde bir halsizlik güçsüzlük var dün gece 10 da yattım ondan önce ki gece 9 :30 da ya ni erken de yatıyorum ama kalkamıyorum bir türlü oooooooffffffffffff

amiiin cnm... tatlım alıştım artık sanırım bu saatte uyanmaya.. 8 yıldır 6:30- 6:40 da fln uyanıyorum.. malum kocişe kahvaltı hazırlıyorum fln.. ama bugün erken gitti biraz. o yüzden 6 da uyanmak durumunda kaldım.. ve hayatta gündüz uyuyamam.. gece de 12 den önce yattığımız yok.. yani en çok 6 saat uyuyabiliyorum.. iyi değil belki ama napiim.. uykuyu pek sevmeyen biriyim sanırım.. kızıma hamileyken yeterince uyuduğum için depodakiler daha tükenmemiş olmalı kaydirigubbakcemile3 oturduğum yerde uyuyakalıyodum resmen kaydirigubbakcemile3

kızlar bebekleriniz için isim düşündünüz mü yani kız olursa ne erkek olursa ne koymayı planlıyosunuz isim işi çok zor biliyosunuz bu gün begendiğiniz ismi 1 ay sonra begenmiyorsunuz ben şimdiden araştırmaya başladım ama bişe bulamıyorum hamiş kalmadan önce begendiğim kesin bu olacak dediğim ismimler şuan pekte hoşuma gitmiyo açıkcası

ebrucum haklısın insanın fikri gün geçtikçe değişiyo.. yeni isimler fln türüyo habire bide.. biz de kızımın adı na 9. ayda kesin kararı verebilmiştik.. eda oldu sonuçta.. benim istediğim isim tabiki de.. kaydirigubbakcemile3 babamız gizem istemizde ama bana pek itici geldiği için istemedim ...bi de şöyle bi durm var şu an bizim 2. ve 3. bebeğin ismi var hazırda kaydirigubbakcemile3 her ne kadar 2. yi bi türlü beceremesekte :roflol: :kedi: kızım kardeşinin kız olacağına emin ece istiyo.. biz de her ihtimale karşın ege yi de hazırda bulunduruyoruz..kaydirigubbakcemile3 ama tabi o an durum ne olur. fikirler değişirmi bilmiyorum.. ama eda ya uygun koyulur sanırım bizde .. inş. kısa zmanda olur da ismi mühim değil bence :Saruboceq:

bu arada yeni hamilelerinizi tebrik ediyorum.. rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş. :Saruboceq:
ve tüm hamilelerimize sağlıklı sorunsuz hamilelik diliyorum.. sağlıkla sıkıntısız meleklerinize kavuşursunuz inş. :Saruboceq:

Benimde yok Jazmin. Benimki de Şubat sonuna geliyor. Ben de çok endişe ettim ama buradaki arkadaşlar diyorlar ki: 5. haftasonun sonunda 6. haftada başladı bulantılar. Ben aslında hala endişeliyim ama görüyorum ki sen de benim gibisin. Bir de herkesde farklı da olabiliyormuş.

Tek değilmişim demekki.Aslında işime de gelmiyor değil. İç bulantısıyla yaşamak hoş değil gibi geliyor bana:sinifsinif:

jazmin herkeste farlüklı olabiliyor cnm, takma kafana böyle şeyleri

Sağol canım..

bu arada yeni hamilelerinizi tebrik ediyorum.. rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş. :Saruboceq:
ve tüm hamilelerimize sağlıklı sorunsuz hamilelik diliyorum.. sağlıkla sıkıntısız meleklerinize kavuşursunuz inş. :Saruboceq:

Güzel sözlerin için teşekkürler canım.Amin inşallah sorunsuz bir hamilelik evresi geçiririz hepimiz.:Saruboceq:

jazmin aramıza hoşgeldin canım
bebişin hayırlı olsun annesi
benim de doğumun şubat sonu gibi görünüyor ve hiçbir sıkıntım yok
sen rahat ol, büyeden bünyeye değişirmiş
önemli olan sağlıklı beslenmek ve sakin olmakyerimseniben

kıslar bu arada netten bebek odalarına baktım
bayıldım ya hemen doğurasım geldi
ay şimdiden hazırlayasım var minik yavrumun odasını
iki haftadır çarşıya gitmiyorum ki bebek mağazalarını boşaltıp gelmemeyim diye
siz de böyle hissediyormusunuz?
neyse pazartesi doktora gidip bebişimizi görecez, bi hayırlısı ile görelim de çok erken bunlar için sanırım
ama gönül işte çok hevesleniyorum yaaa

Ya balık olacak bizim bebekler. ıçine kapanık çocuklar olurlarmış.:umursamaz:

jazmin aramıza hoşgeldin canım
bebişin hayırlı olsun annesi
benim de doğumun şubat sonu gibi görünüyor ve hiçbir sıkıntım yok
sen rahat ol, büyeden bünyeye değişirmiş
önemli olan sağlıklı beslenmek ve sakin olmakyerimseniben

Canım sağol.Allah bebişini zamanında kucağına almayı nasip etsin sağ salim canım. Benim şuanda dr.um yemem gerekenleri söylemedi ama ben yine de dikkat ediyorum. Su bol bol içiyorum.Süt ise akşam ve sabah muhakkak içiyorum.Geri kalan öğünlerde yemek zamanlarda ise ayran içiyorum. Çay,kahve,çikolata,kola vb. şeyler içmeyip,yemiyorum şimdilik. Onun haricinde herşey yiyorum:)

ebrucum isim konusunu ben de düşünüyorum netten araştırıyorum ama hiçbir şeyi beğenmiyorum
beğendiğim isim olsa da o isim ya çevremde ya da tv de pek iyi olmayan birisine ait oluyo o yüzden bebişime layık göremiyorum
bizim daha evlenmeden önce bebişlerimizin isimleri belliydi, eşim rüyasında görmüştü kızımızın olacağını ve ece koyacağımızı, biz de ece efe diye kararlaştırmıştık. ama şimdi onları da beğenmiyorum
zor işmiş bu isim işi gerçekten canım yaa

Bizim evde bebek odası yapacak yer yok ne yazık ki.mafoldumben Ama ben de alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum.

kıslar bu arada netten bebek odalarına baktım
bayıldım ya hemen doğurasım geldi
ay şimdiden hazırlayasım var minik yavrumun odasını
iki haftadır çarşıya gitmiyorum ki bebek mağazalarını boşaltıp gelmemeyim diye
siz de böyle hissediyormusunuz?
neyse pazartesi doktora gidip bebişimizi görecez, bi hayırlısı ile görelim de çok erken bunlar için sanırım
ama gönül işte çok hevesleniyorum yaaa

ayy yok cnm daha hiç öyle şeyleri düşünemedim, zaten evden çıkmadığım için çarşı pazar gördüğüm yok,

bi de zaten şimdiki ev küçük tayin durumları falanda var o yüzden bebek odası vs. tayin olmadan almam herhalde

Bu isim konusunda ben de muzdaribim. Öğretmen olduğum için bir sürü çocuk tanıyorum. Ve bir isim güzel gibi geliyor sonra aklımda birden bire o ismi taşıyan çocuklar canlanıyor. Ben de kendi çocuğuma özgü bir isim olsun istiyorum. ısmi biriyle aynı olacaksa da imrendiğim ve takdir ettiğim bir kişi olsun isterim.

biz ilk ogrendigimizden beri her hafta sonu bebek magazalarini dolasiyoruz ;) kendimizi cok zor tutuyoruz almamak icin.. esime kalsa hemen ayirticak hepsini gerci bende cok heyecanlaniyorum ama en azindan 4 aylik olsun ondan sonra diyorum..sizce ne zaman almaya baslamaliyiz ki??

Canım biz kız olursa nice ismini düşünüyoruz.Ama erkek de hala karar veremedik.

Back
X