Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin bebeg amin inş sizlerde o listede isimlerinizi görürsünüz
cnm sorması ayıp 6 da nasıl uyanıyosun gün içinde yoksa uyuyomusun tekrardan ben bu gün sabah işe geç bile kaldım normalde 7 :45 te kalkıyorum ama bu gün kalkamadım 8 :10 da zor kalktım ve hala üstümde bir halsizlik güçsüzlük var dün gece 10 da yattım ondan önce ki gece 9 :30 da ya ni erken de yatıyorum ama kalkamıyorum bir türlü oooooooffffffffffff
kızlar bebekleriniz için isim düşündünüz mü yani kız olursa ne erkek olursa ne koymayı planlıyosunuz isim işi çok zor biliyosunuz bu gün begendiğiniz ismi 1 ay sonra begenmiyorsunuz ben şimdiden araştırmaya başladım ama bişe bulamıyorum hamiş kalmadan önce begendiğim kesin bu olacak dediğim ismimler şuan pekte hoşuma gitmiyo açıkcası
Benimde yok Jazmin. Benimki de Şubat sonuna geliyor. Ben de çok endişe ettim ama buradaki arkadaşlar diyorlar ki: 5. haftasonun sonunda 6. haftada başladı bulantılar. Ben aslında hala endişeliyim ama görüyorum ki sen de benim gibisin. Bir de herkesde farklı da olabiliyormuş.
jazmin herkeste farlüklı olabiliyor cnm, takma kafana böyle şeyleri
bu arada yeni hamilelerinizi tebrik ediyorum.. rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş. :Saruboceq:
ve tüm hamilelerimize sağlıklı sorunsuz hamilelik diliyorum.. sağlıkla sıkıntısız meleklerinize kavuşursunuz inş. :Saruboceq:
jazmin aramıza hoşgeldin canım
bebişin hayırlı olsun annesi
benim de doğumun şubat sonu gibi görünüyor ve hiçbir sıkıntım yok
sen rahat ol, büyeden bünyeye değişirmiş
önemli olan sağlıklı beslenmek ve sakin olmakyerimseniben
Ya balık olacak bizim bebekler. İçine kapanık çocuklar olurlarmış.:umursamaz:
kıslar bu arada netten bebek odalarına baktım
bayıldım ya hemen doğurasım geldi
ay şimdiden hazırlayasım var minik yavrumun odasını
iki haftadır çarşıya gitmiyorum ki bebek mağazalarını boşaltıp gelmemeyim diye
siz de böyle hissediyormusunuz?
neyse pazartesi doktora gidip bebişimizi görecez, bi hayırlısı ile görelim de çok erken bunlar için sanırım
ama gönül işte çok hevesleniyorum yaaa