2010 Şubat Anneleri

biberonlarıda ben önce sadece fırçasıyla yıkayıp sonra sterlizatöre koymuştum ama biberon temizleyicisi deterjanlar var ondanda kullanabilirsiniz

kızlar lansinoh sadece yumuşatıyormuş
eğer yara olursa bepanten krem mavı kutu ilk sürüşte süper

Dineva eczacı olarak sen ne akıl verirsin bize kremler konusunda

ben almayı düşünmüyorum canım benim doğum yapacağım hastane zaten doğumdan sonra veriyor ve hemen hastanede kullanmaya başlıyorsun onlarda medela veriyorlar ama lansinohda iyi markadır bide temizlemekle uğraşmak istemiyorum dersen e vitamini kapsülü alıp onu sürersin ben şahsen öyle yapıcam

Hmmm teşekkürler canım. Lansilohu da temizlemek gerekmiyo bildiğim kadarıyla. Ben de lansilohun numuneleri var. Ama bebiş emmeden iyi mi değil mi anlayamam ki

Selam kızlaaar. Ben de güneşli havayı fırsat bilip öğle tatilinde yürüdüm geldim. Hediyelik eşya fuarı vardı bi de onu gezindim:kedi:

Seldacım gün saymaya başlıyorsun galiba. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın oğlunu. Ne güzel sonra yaklaştın sıkıntıların hepsi bitecek inşallahopuyorumnanaktan

Verdiğin bilgiler için sağol canım

Evet canım haklısın ben de etrafımda kullanan annelerden öğreniyorum hangilerini kullandıklarını. Elektrikliler için daha iyi diyorlar. Sütün kalitesi hakkında fikrim yok canım.
Yalnız işe başlayan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla işe başladıktan sonra kiminin sütü çok azaldı hem emzirmeye hem sağmaya yetmiyormuş, kiminin de bebek emmeyi bırakmış biberona alışınca. En azından 4-5 ay gelse de anne sütünden mahrum kalmasalar.

selammmmmmmmm :ecrin_bebek:

Selam şekerimopuyorumnanaktan

Verdiğin bilgiler için sağol canım.

hiç canınızı sıkmayın bencede ben 2 yıl çalıştığım halde emzirdim evde olanlar rahat rahat emzirir zaten dediğin gibi kaliteye düşünecek kadar birikmiyor zaten

maşallah sanada meleğinede o zaman.. bizim babamız çok uzun boylu değil ondan olsa gerek bebeğimde çok iri değil

kullanmadım evet.. bir arkadaşım kullandı o tavsiye etti kilosunuda etkileyor dedi..son ayımızdayız şimdi kullansam bir faydası olurmu acaba onu merak ediyorum..
teşekkürler ilginiz için..

hiç canınızı sıkmayın bencede ben 2 yıl çalıştığım halde emzirdim evde olanlar rahat rahat emzirir zaten dediğin gibi kaliteye düşünecek kadar birikmiyor zaten

İşe başlayınca kesilir diye çok korkuyorum ama inşallah senin gibi oluruz biz de. İki sene sütüm gelsin seve seve emziririm de sağarım da hiç yılmamopuyorumnanaktan

canım ben Earth Mama Angel in göğüs ucu kreminin mücüze olduğunu okudum kullananlardan ama doktoruma sormadan almıcam bende

kullanbilirsiniz ama hergün kullanılmıyor birgün elevit birgün efa daily dönüşümlü olarak

bulbul
Kızlar az önce telefon geldi öğlenden sonra oğlumun odası geliyormuş. Çok mutlu olduk..hihoyyyt
hadi gözün aydın zehracım güle güle kullan

aman da tosuncuk mu olucakmış o maşallah nazar değmesin

seldacım sen de zor günler atlattın hediyesini almaya az kaldı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım nazarlardan korusun

benim hastane lansinoh kullanıyormus sordum ama ben hazırda almayı düşünmüyorum ordan verirler herhalde

yerlestırdım kusum ya dun goya bı sıfonyer sılıcem dıye gırdım odaya kompe sıldım temıledım :roflol:

zeynep davetiye çıkarma kendine yorma kendini sonra ağrın falan olur kocişi bekle bir daha canım

seçil hayatım odasını almışsınız hayırlı uğurlu olsun nerden aldınız ne zaman geliyor

evet canım ciğrlerim çok acıyo hapşırınca felan sütü artık sıcak şekerli içiyorum
hadi hayırlı olsun odanız geliyomuş canım tek başına çok iş yapma kim yardım edicek sana cnm

sorma cnm walla emre yardım edicek annem ocak ortası gelicek Allah nasip ederse.

evet cnm zordu ama annem vardı o yaptı çoğu şeyi yinede yorucuydu tabi.senin çalışmanda ekstra olmuş tabi.neyseki atlatmışsın.

günaydın kızlar bütün sırtım tutulmuş olarak uyandım sabah, yeni yeni gözüm açılmaya başlıyor sizden nehaber
bulbul canım güle güle oturun evinizde hayırlı ugurlu olsun

Cnm ben hiç uyumuyorum hortlak gibiyim o yüzden biryerimde tutulmuo:) bütün gece mide ağrısı çekiyorum bu aralar.dr magnezium verdi kasılmalar için dün o dokundumu anlamadım daha kötü oldum sanki

maşallah cnm kızına.benim arkadaşımın oğlunada kafası çok büyük dedi dr lar.kız bir ağladı bir ağladı son haftalarıydı.minicik kafalı bişey doğdukaydirigubbakcemile3

maşallah cnm.bence hepimiz ocakta alıcaz veletleri bu gidişle:)

bulbul canım güle güle otur evinde kendini fazla yormamaya çalış..

Kızlar az önce telefon geldi öğlenden sonra oğlumun odası geliyormuş. Çok mutlu olduk..hihoyyyt

gözün aydın şeker sağlıkla kullanın inşallah.

tam ısırmalık olucak desene cnm ya.hadi bakalım günler belli olmaya başlıo yavaş yavaş.yolun sonuna geliyoruz.:Saruboceq:

geçmiş olsun cnm kızının adı da çok güzel.

cnm az kalmış hadi bakalım belkide ilk senin olur.ama bellide olmaz bizim fırlamalara:)

Havva Zehra sağolun kızlar.. En başından beri şubat annesiyiz dedik ama bakın ocakda kısmet olacak:)
Bu arada bişey soracağım balık yağı kullanan varmı kızlar

cnm bana dr vermişti ama dr değişince almadım hatta ben sadece kan hapı kullanıyorum hiç vitamin almadım.

hayırlı haberlerle gel inşallah cnm.

bende önceden kullanmayı düşünmüştüm yarencim aama esra kullanmayın die bir bilgi vermişti doğumdan önce.

seçil hayatım odasını almışsınız hayırlı uğurlu olsun nerden aldınız ne zaman geliyor

saol cnm Aysen bebeden aldık.cumartesi gelicek inşallah ama daha odayı boşaltıp temizlicem.karyola almıcaktık onuda aldık fikir değişip .büyüyenlerden.pembe beyaz olucak ALLAH nasip ederse berrin teyzesi kızımın odası ama mobilyası düz beyaz aksesuarlarımızı toz pembe yapıcaz.

isteyince oluyo arkadaşım hiç sıkma canının emzirirsin ben kızımın yoğutlarının bile kendi sütümle mayalamıştım biraz psikopata bağlamıştım ama değer kuzucuklarımıza

Canım sağol rahatlattın beni. Peki süt yapsın diye yaptığın birşey var mıydı tecrübelerinden ve bilginden faydalanalım biz dekaydirigubbakcemile5

aysen bebede zevkli şeyler var oraya biz de bakmıstık ama fiyatta anlaşamadık. sakın kendi basına temizliyim deme canım emre de yardım etsin. pembe beyaz en ideali olmuş kırmızı almamışsın iyi ki. korkuyordum ben kırmızı alıcan diye gidip :1hug: uyarıcı bir renk ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…