2010 Şubat Anneleri

kızlar gelir gelmez arıza gibi olucam ama benim bu alttaki stikırmı ne diyoruzya o silinmiş (( nası yapıcam yeniden şimdi ben onu

Anasayfada teknik destek bölümünde sorular sorunlar bölümü var orada çok güzel anlatmış.Ben oradan yapmıştım canım bi bak istersen.

Merhaba ben Bahar'ın annesi.Hoşgeldin.Ya sen??

Anasayfada teknik destek bölümünde sorular sorunlar bölümü var orada çok güzel anlatmış.Ben oradan yapmıştım canım bi bak istersen.

HOŞBULDUMMM ... senide hatırlıyorum canım sanki ben ilk zamanlarımda griyordum ben.elif ismim benimde oğluşum yolda gencer kuzey imin sayesinde burdayım.
tamam bakayım hemen çok teşekkürler

bana neolur bi akıl fikir verin kızlar( oğlumun ismiyl ilgili çok büyük bir sıkıntı yaşıorum.aslında ilk günden beri belli bizim ismimiz.fakat teyzem bir rüya görmüş ve rahmetli olan ablam(annemin ilk bebeği 3ay yaşamış ben hiç görmedim yani) bana oğlunun ismini aydoğan koy demiş 3 gündür beynimi yiyor bu rüya.. sizce ne yapmalıyım??? yada bi fikri olan varmı

Elif hoşgeldin canım yoktun ne zamandır herşey yolunda inşallah.

Ay akşam olsa da eve gitsem de şu el işlerimi yapsam çok sardı beni:) Akşam bebek şekerlerim bitti. 25 tanesinin magnetlerini yapıştırdım bi 60 tane daha var bu akşam için ve bitecek. Yaptıklarımdan 5 tanesini dolaba astım hatta görelim diye:dance: 85 tane yaptım yetti gözüm doydukaydirigubbakcemile3 Sepetini de yapayım bu akşam da kalksın ortadan yayıntısı. Tabi bitmedi kapı süsüm ve lambam var sırada bu hafta sonuna kadar hepsini bitiririm herhalde

Canım bence çok takma kafaya. Zaten isminiz belli rüyalara çok ta rağbet etmemek lazım bana göre. Yine senin bileceğin iş tabi.

hoşbulduk teyzesi bende oğlumda iyiyiz çok şükür herşey yolunda inş.sizin içinde öğledir.bu arada kendin bişiler yapıyorsun ne güzel yaaa bende çok istiyorum ama sadece kapı süsümü yapabilirim heralde biraz kabiliyetsizim bu konuda ben ya((( hazırlarda acayip uçuk fiyat ne yapsakki

aa cnm bende 29 mayısta mıne hanıma gıdıyodum ama degıstırdım doktorumu ne tesaduf.ordamı dogurcan kız

oğlunun adını ilk okuduğumda çok beğendim.Benim teyzemin oğlu var Gencer 12 yaşında şu an.Çok zeki ve kabiliyetli bir çocuk.İnşallah senin oğlun da öyle olur.Bence çok güzel bir isim.Sanki böyle başarılı ve yakışıklı bir işadamı ismi gibi.Bende o çağrışımı uyandırdı.Bana sorarsan değiştirme canım.Hiç beğenmediğin bir isim olsaydı o rüyadaki isim düşünürmüydün değiştirmeyi.???

Biz de iyiyiz canım. Ben çalışıyorum oğlum da oynuyor işte yuvarlanıp gidiyoruzkaydirigubbakcemile2
Ben çok severim el işleriyle oyalanmayı boş oturamam zaten. Uğraşcak iş çıktı bana da iştekaydirigubbakcemile3

cnm sana ozelden msj attım bakabılırsen sevınırım

bebek şekerlerinin resmini eklicek misin,merak ediyorum.Ben daha başlayamadım haftaya alabilirsem malzemelerini,ancak o zaman.

Canım gözün aydın. Bebişine de maşallah. İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olur. Bakalım bizim doktorumuz neler söyleyecek.

Canım gözün aydın maşallah kuzucuğuna...

Caneylom, MaviYesil maşallah kuzucuklarınıza

.

sorma cnm walla emre yardım edicek annem ocak ortası gelicek Allah nasip ederse.

maşallah cnm.bence hepimiz ocakta alıcaz veletleri bu gidişle:)

.

hepinize teşekkür ederiz teyzeleri darısı hepinize hepiniz iyi haberlerle bebişinizin pıtr pıtır atan kalplerini dinlemenin heycanıyla gelirsiniz inşallah

cr200 canım 34 hafta 4 günlüğüm bugün kontrol günümdede 35+4 olcak allah hasip ederse
yarencim ah keşke o kadar kararlı olabilsek isim konusunda tamamen şaşırmış durumdayız artık sanki bütün isimler silinmiş gibi hiçbişeye karar veremiyoz melikede hala seçenekler içinde ama MELİKE ZEYNEP ELA, ZEYNEP MELEK, NAZLI , CEMRE NAZ, CEREN NAZ... bir sürü fikir var ama karar yok anlıycankafamçokkarıştı bizim kız bizim bu kararsızlığımızla 40 gün adsız kalcak galibakaydirigubbakcemile3 fikirlerinizi bekliyoruz teyzoşlar hepinizi ve bebişlerinizi öpüyoruz kokulu kokuluopuyorumnanaktan

cnm sana ozelden msj attım bakabılırsen sevınırım

Cevapladım canım.

bebek şekerlerinin resmini eklicek misin,merak ediyorum.Ben daha başlayamadım haftaya alabilirsem malzemelerini,ancak o zaman.

Aslında daha önce örnek resmi göndermiştim ama görmemiş olabilirsin canım. Sepeti de yapayım hepsini birlikte koyayım dedim.

Bunun ortasında inci olmayan hali benimki
http://i0912.hizliresim.com/2009/12/21/2590.jpg

selam kızlar bugün gezmeklerdeydim hiç giremedim... nasılsınız inşallah iyisinizdir.......

slmmmm cigerlerim! ne haber? bebek isimilerinde anlasilan sizde benim gibi kararsizsiniz galiba! ay ne zormus kizlar ya bi isim koymak! benim aklimda bircok isim var ama esim pek yanasmiyor! ama ZEYNEP ikimizinde ortak karari gibi! yani esim öyle istiyor! nasil sizce?

bence de zeynep güzel isim.

çok saol inş. dediğin gibi oğlumun geleceği hayatı bütün bi yaşantısı mutluluk ve huzur içinde başarılı bi insan olarak geçer. ben zaten beyenmedimki o ismide beyensemde değiştirmezdim heralde bu isimle alıştık biz ona babasıda öle.ama işte kafam çok karıştı

Canım bence çok takma kafaya. Zaten isminiz belli rüyalara çok ta rağbet etmemek lazım bana göre. Yine senin bileceğin iş tabi.

rüyayı ben görseydim ve isim konusunda tereddütlerimiz olsaydı hiç düşünmeden koyardık.şimdi çok zor artık hatta mümkün değil heralde

selam canım benım kızım da zeynep olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…