kızlar gelir gelmez arıza gibi olucam ama benim bu alttaki stikırmı ne diyoruzya o silinmiş(( nası yapıcam yeniden şimdi ben onu
Merhaba ben Bahar'ın annesi.Hoşgeldin.Ya sen??
Anasayfada teknik destek bölümünde sorular sorunlar bölümü var orada çok güzel anlatmış.Ben oradan yapmıştım canım bi bak istersen.
bana neolur bi akıl fikir verin kızlar( oğlumun ismiyl ilgili çok büyük bir sıkıntı yaşıorum.aslında ilk günden beri belli bizim ismimiz.fakat teyzem bir rüya görmüş ve rahmetli olan ablam(annemin ilk bebeği 3ay yaşamış ben hiç görmedim yani) bana oğlunun ismini aydoğan koy demiş 3 gündür beynimi yiyor bu rüya.. sizce ne yapmalıyım??? yada bi fikri olan varmı
Elif hoşgeldin canım yoktun ne zamandır herşey yolunda inşallah.
Ay akşam olsa da eve gitsem de şu el işlerimi yapsam çok sardı beni:) Akşam bebek şekerlerim bitti. 25 tanesinin magnetlerini yapıştırdım bi 60 tane daha var bu akşam için ve bitecek. Yaptıklarımdan 5 tanesini dolaba astım hatta görelim diye:dance: 85 tane yaptım yetti gözüm doydukaydirigubbakcemile3 Sepetini de yapayım bu akşam da kalksın ortadan yayıntısı. Tabi bitmedi kapı süsüm ve lambam var sırada bu hafta sonuna kadar hepsini bitiririm herhalde
canım ben cok dıkkat ederım yormadım doktorda ılk bas ole sordu yoruldun fılan mı dedı yada cokmu yurudun dedı hayır dedım
evet asagıya ınmıs dedı catı muayenesı yapınca
agrın var mı dıye sordu evet dedın belm cok agrıyor cunku halada aynı kanamamın ne kadar oldugunu soyledı bende cok dedım o zaman dogum baslamıs olabılır alttan bakalım dedı baktı acılma var ama nst ye baglayayım dedı ona baktı dedı nasıl hıssedıyorsun dedı cok kotu degılım dedım o zaman bugun yatırmayayım pazartesı gel dedı
suan kanamam yok dıkkat edıyorum ama bel agrım devam edıyor hala
29 mayısa gıdıyorum yarında capada kontrolum var
bana neolur bi akıl fikir verin kızlar( oğlumun ismiyl ilgili çok büyük bir sıkıntı yaşıorum.aslında ilk günden beri belli bizim ismimiz.fakat teyzem bir rüya görmüş ve rahmetli olan ablam(annemin ilk bebeği 3ay yaşamış ben hiç görmedim yani) bana oğlunun ismini aydoğan koy demiş 3 gündür beynimi yiyor bu rüya.. sizce ne yapmalıyım??? yada bi fikri olan varmı
hoşbulduk teyzesi bende oğlumda iyiyiz çok şükür herşey yolunda inş.sizin içinde öğledir.bu arada kendin bişiler yapıyorsun ne güzel yaaa bende çok istiyorum ama sadece kapı süsümü yapabilirim heralde biraz kabiliyetsizim bu konuda ben ya((( hazırlarda acayip uçuk fiyat ne yapsakki
Biz de iyiyiz canım. Ben çalışıyorum oğlum da oynuyor işte yuvarlanıp gidiyoruzkaydirigubbakcemile2
Ben çok severim el işleriyle oyalanmayı boş oturamam zaten. Uğraşcak iş çıktı bana da iştekaydirigubbakcemile3
Elif hoşgeldin canım yoktun ne zamandır herşey yolunda inşallah.
Ay akşam olsa da eve gitsem de şu el işlerimi yapsam çok sardı beni:) Akşam bebek şekerlerim bitti. 25 tanesinin magnetlerini yapıştırdım bi 60 tane daha var bu akşam için ve bitecek. Yaptıklarımdan 5 tanesini dolaba astım hatta görelim diye:dance: 85 tane yaptım yetti gözüm doydukaydirigubbakcemile3 Sepetini de yapayım bu akşam da kalksın ortadan yayıntısı. Tabi bitmedi kapı süsüm ve lambam var sırada bu hafta sonuna kadar hepsini bitiririm herhalde
gecmiş olsun canım bende gecen hafta gittim doktora bebişimin kalp seslerini dinledim hayata bu kadar mutlu eden bişey yok degilmi:Saruboceq:
kaç haftalık hamilesin şimdi benide çagırdı 1.5 hafta sonra 37. haftadan sonra çatı muyanesi yapılıyo belki onun için çagırdı seni?:teselli:
Canım gözün aydın. Bebişine de maşallah. İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olur. Bakalım bizim doktorumuz neler söyleyecek.
Canım gözün aydın maşallah kuzucuğuna...
caneylom gözün aydın.nst'de dinlemek çok güzel değil mi? hayırlısıyla vakti gelip doğsalar da sevsek artık. maşallah kilosu iyi bebişin.
melike düşünüyodunuz sanırım isim, hala aynı mı değişti mi?
Maşallah bebeğine canım gözün aydın..
inşallah hareketlerini daha çok hissettirir bebeğin canım :Saruboceq: büyüyorlar tabi hareketleri azalıyor.
Benim bebeğiminde başı 1 hafta büyüktü son muayenede. Allah hakkımızda hayırlısını versin..
Canım maşallah kızına.. Allah kucağına almayı nasip etsin..:Saruboceq:
Bizimde 2 hafta sonra kontrolümüz var. Bizdende 36. haftada bazı testler istedi doktorumuz henüz doğum şeklim belli olmadı ama testler sezeryanla ilgili galiba..
Caneylom, MaviYesil maşallah kuzucuklarınıza
.
sorma cnm walla emre yardım edicek annem ocak ortası gelicek Allah nasip ederse.
maşallah cnm.bence hepimiz ocakta alıcaz veletleri bu gidişle:)
.
cnm sana ozelden msj attım bakabılırsen sevınırım
bebek şekerlerinin resmini eklicek misin,merak ediyorum.Ben daha başlayamadım haftaya alabilirsem malzemelerini,ancak o zaman.
Cevapladım canım.
Aslında daha önce örnek resmi göndermiştim ama görmemiş olabilirsin canım. Sepeti de yapayım hepsini birlikte koyayım dedim.
Bunun ortasında inci olmayan hali benimki
http://i0912.hizliresim.com/2009/12/21/2590.jpg
selam kızlar bugün gezmeklerdeydim hiç giremedim... nasılsınız inşallah iyisinizdir.......
slmmmm cigerlerim! ne haber? bebek isimilerinde anlasilan sizde benim gibi kararsizsiniz galiba! ay ne zormus kizlar ya bi isim koymak! benim aklimda bircok isim var ama esim pek yanasmiyor! ama ZEYNEP ikimizinde ortak karari gibi! yani esim öyle istiyor! nasil sizce?
oğlunun adını ilk okuduğumda çok beğendim.Benim teyzemin oğlu var Gencer 12 yaşında şu an.Çok zeki ve kabiliyetli bir çocuk.İnşallah senin oğlun da öyle olur.Bence çok güzel bir isim.Sanki böyle başarılı ve yakışıklı bir işadamı ismi gibi.Bende o çağrışımı uyandırdı.Bana sorarsan değiştirme canım.Hiç beğenmediğin bir isim olsaydı o rüyadaki isim düşünürmüydün değiştirmeyi.???
Canım bence çok takma kafaya. Zaten isminiz belli rüyalara çok ta rağbet etmemek lazım bana göre. Yine senin bileceğin iş tabi.
slmmmm cigerlerim! ne haber? bebek isimilerinde anlasilan sizde benim gibi kararsizsiniz galiba! ay ne zormus kizlar ya bi isim koymak! benim aklimda bircok isim var ama esim pek yanasmiyor! ama ZEYNEP ikimizinde ortak karari gibi! yani esim öyle istiyor! nasil sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?