Canım sağol rahatlattın beni. Peki süt yapsın diye yaptığın birşey var mıydı tecrübelerinden ve bilginden faydalanalım biz dekaydirigubbakcemile5
aysen bebede zevkli şeyler var oraya biz de bakmıstık ama fiyatta anlaşamadık. sakın kendi basına temizliyim deme canım emre de yardım etsin. pembe beyaz en ideali olmuş kırmızı almamışsın iyi ki. korkuyordum ben kırmızı alıcan diye gidip :1hug: uyarıcı bir renk ya..
aysen bebede zevkli şeyler var oraya biz de bakmıstık ama fiyatta anlaşamadık. sakın kendi basına temizliyim deme canım emre de yardım etsin. pembe beyaz en ideali olmuş kırmızı almamışsın iyi ki. korkuyordum ben kırmızı alıcan diye gidip :1hug: uyarıcı bir renk ya..
slm hanımlar yeni üye oldum.mart annesi olacağım sevgiler herkese
Walla cnm emreyi zor ikna ettim kırmızı olmasın diekaydirigubbakcemile3 hem uyarıcı renk hemde sevmemiştim o ikeadakileri.evet fiyat uçuktu biraz ama bizim alıcağımız mobilyanın yerine yeni mobilya gelicekmiş o yüzden indiler biraz.birde kristal yaptırttım açıp kapatma yerlerini değişiklikte yaptırdım.2500- 4 taksitli aldık.bu arada çilek çok indirim yapmış senin o aldığın takımın fiyatı epey inmişti.1800 dediler.
cnm hemde 1800 taksit yapıolardı karta.sen umarım zarar etmemişsindir.3 kapılısını sordum.
arkadaşlar aranızda ayak ağrısı çeken varmı? benim ayaklarım çok ağrıyo üstlerine basamıyorum resmen topallıyorum ilk hamileliğimdede olmuştu doğum sonrası geçmişti bundada oldu( çok ağrıyor ağlıyorum resmen ağrıdan
canım şişlik de var mı ödem olmasın. nolur nolmaz tuzu kes kaç haftalıktın sen?
sadece bol bol su ve süy içmiştim başka hiçbişey yapmadım ama sıksık emzişrdim hiç öyle 3- saat dolssun diye beklemiyorsum nerdeyse saat başı uyandırıp emziriyordum bebeği
Chicco Lite Way Top Puset - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
kızlar halamızın aldığı araba geldi :) ben beğendim.. bir de bu tulum gibi olan kışlık montlardan almış sağolsun.
anladım canım öyle oluyor demek ki kalsiyum eksikliğinde geçmiş olsun34. haftamdayım şişliğim yok cnm tuzda çok kullanmıyorum benimki sanırım kalsiyum eksikliğinden daha önceki hamileliğimde dr öyle demişti bebek büyüdükçe kalsiyumu çekiyo demişti süt falanda içiyorum ama daha önce ortopediye bile gittim yapabileceğim bişey yok dedi doğum sonrası geçer dedi gerçekten doğumdan hemen sonra geçmişti
Chicco Lite Way Top Puset - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
kızlar halamızın aldığı araba geldi :) ben beğendim.. bir de bu tulum gibi olan kışlık montlardan almış sağolsun.
Bu bilgisayarın başına geçince kızım durmuyor ya.Arkadaşlarını mı hissediyor yoksa sandalyeyi mi sevmiyor, annesi oturuyor ya.
dineva,serap,berrin sağolun teyzeleri.
elifcim unutmadık tabiki seni. nasılsın uzun zamandan sonra. doğum iznine mi çıktın.?
slm kızlarrr bende geldim artık daha doğrusu döndüm diyebilirim sizleri çook özledim kavuştukya hep yazarım artıkımmm (beni hatırladınız umarım) benim tanımadığım birçok arkadaşımız katılmış onlarlada tanışmak isterimmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?