bana neolur bi akıl fikir verin kızlar( oğlumun ismiyl ilgili çok büyük bir sıkıntı yaşıorum.aslında ilk günden beri belli bizim ismimiz.fakat teyzem bir rüya görmüş ve rahmetli olan ablam(annemin ilk bebeği 3ay yaşamış ben hiç görmedim yani) bana oğlunun ismini aydoğan koy demiş 3 gündür beynimi yiyor bu rüya.. sizce ne yapmalıyım??? yada bi fikri olan varmı
Ya bugün kontrolüm vardı 33+5 günlük bebeğim doktor anca 2 kilo olmuş dedi aaa küçük bu bebek filan dediklava::mymeka:moralim bozuldu ya küçük mü gerçekten benim oğlumsenağlama
Ya bugün kontrolüm vardı 33+5 günlük bebeğim doktor anca 2 kilo olmuş dedi aaa küçük bu bebek filan dediklava::mymeka:moralim bozuldu ya küçük mü gerçekten benim oğlumsenağlama
amaaaan başlarım bu doktorlara he çok bilyolar moral verceklerine... kötükedihüsoYa bugün kontrolüm vardı 33+5 günlük bebeğim doktor anca 2 kilo olmuş dedi aaa küçük bu bebek filan dediklava::mymeka:moralim bozuldu ya küçük mü gerçekten benim oğlumsenağlama
Elif hoşgeldin canım yoktun ne zamandır herşey yolunda inşallah.
Ay akşam olsa da eve gitsem de şu el işlerimi yapsam çok sardı beni:) Akşam bebek şekerlerim bitti. 25 tanesinin magnetlerini yapıştırdım bi 60 tane daha var bu akşam için ve bitecek. Yaptıklarımdan 5 tanesini dolaba astım hatta görelim diye:dance: 85 tane yaptım yetti gözüm doydukaydirigubbakcemile3 Sepetini de yapayım bu akşam da kalksın ortadan yayıntısı. Tabi bitmedi kapı süsüm ve lambam var sırada bu hafta sonuna kadar hepsini bitiririm herhalde
suduru çok saol canım evet 4 aydır yoktum sanki işler acayip yoğundu çok şükür izine ayrıldık artıkta rahatız...zemuszemus
amaaaan başlarım bu doktorlara he çok bilyolar moral verceklerine...
hiiiiççççte küçük değil ablamın kızı 2400 doğdu canım gayette sağlıklı şimdi 4 yaşında seninki daha çok alır düşün son ay her hafta 300 gr alırmış yaklaşık..bencede hiçte küçük değil ki ne bebekler var 1.650 gr doğan bile var.son haftalarda çok fazla alıyor zaten bebekler hiç canını sıkıp moralini bozma bol bol bal ye bebişin içinHayır canım bozma moralini.Benim arkadaşım da 33+1 de 1950 idi bebeği.Son ay daha çok alıyolar.Daha en az bir ayın var Allah'ın izniyle.
Hayır canım bozma moralini.Benim arkadaşım da 33+1 de 1950 idi bebeği.Son ay daha çok alıyolar.Daha en az bir ayın var Allah'ın izniyle.
canim yaaa moralini bozma! bende 33+3 üm. bebeginin kilosu okadarda kücük degil! hem saglikli olsunda canim gerisi önmeli degil! hem kücük bebeklerin gelisimi daha hizli oluyor!Ya bugün kontrolüm vardı 33+5 günlük bebeğim doktor anca 2 kilo olmuş dedi aaa küçük bu bebek filan dediklava::mymeka:moralim bozuldu ya küçük mü gerçekten benim oğlumsenağlama
delüüüüüüüüüüüüü güldürdünn beniiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkiskızlar şimdi ocak annelerinin doğum tablolarını inceledim de,görünüyor ki hamilelik 8 aya düşmüş.Kimse son gününe kadar beklemiyor.15 gün sonra biz de başlarız heralde bu gidişle.Eskiden böylemiymiş ya bu hormonlu yaşam bizi ne hale getirdi.
Zeynepçim meraba.Bugün ben de aldım iki tane kırmızı taç kaydirigubbakcemile5
güle güle takinn kizlarrr kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?