2010 Şubat Anneleri

eğer ismi istemiyorsan göbek adını koy için rahatlar

Ya bugün kontrolüm vardı 33+5 günlük bebeğim doktor anca 2 kilo olmuş dedi aaa küçük bu bebek filan dedi klava::mymeka:moralim bozuldu ya küçük mü gerçekten benim oğlumsenağlama

Ya bugün kontrolüm vardı 33+5 günlük bebeğim doktor anca 2 kilo olmuş dedi aaa küçük bu bebek filan dedi klava::mymeka:moralim bozuldu ya küçük mü gerçekten benim oğlumsenağlama

Hayır canım bozma moralini.Benim arkadaşım da 33+1 de 1950 idi bebeği.Son ay daha çok alıyolar.Daha en az bir ayın var Allah'ın izniyle.

bencede hiçte küçük değil ki ne bebekler var 1.650 gr doğan bile var.son haftalarda çok fazla alıyor zaten bebekler hiç canını sıkıp moralini bozma bol bol bal ye bebişin için

amaaaan başlarım bu doktorlara he çok bilyolar moral verceklerine... kötükedihüso
hiiiiççççte küçük değil ablamın kızı 2400 doğdu canım gayette sağlıklı şimdi 4 yaşında seninki daha çok alır düşün son ay her hafta 300 gr alırmış yaklaşık..

Selam kızlar nasılsınız,
artık pek giremiyorum annemlerdeydim ama çok halsizim uyu uyan bi garip oldum.

Burcu maşallah canım bebeğine iri bir çoçuk olacak sağlıklı olsunda varsın sezeryan olsun takma kafana.

Hülyacığım arabanızı çok beğendim bende baston tarzı istiyorum hafif olması çok büyük avantaj.Güle güle kullanın canım.Halasınında kesesine bereket düşünmüş almış.

Elif hoş geldin 3-4 aydır yoktun nerdeyse.

Göğüs ucu kremini ben dr sordum 8.ay itibari ile kullanayımmı diye 'gerek yok göğüs ucu uyarılması erken doğuma sebep oluyor doğum sonrası başlarsın erken kullanma dedi.Lansinoh 10 gr olandan aldım hst çantasına koydum.doktorunuza sormadan kullanmayın.

Pompa olarakta almıştım ama bi arkadaşım sağolsun verdi ben sadece biberon alıcam ana başlığı ondan aldım kullanmış memnunda kalmış eğer bunu kullanamaz isem o zaman medella nın otomatik olanını düşünüyorum.

Philips Avent Philips Avent Manuel Göğüs Pompası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

kiloso gayet iyi ben 31+6 da gittiğimde 2 hafta önde gidiyordu 33+1 gibi çıktı usg de 2150 gr.olması gereken bu zaten daha en az 6-7 haftamız var.

suduru çok saol canım evet 4 aydır yoktum sanki işler acayip yoğundu çok şükür izine ayrıldık artıkta rahatız...zemuszemus

Canım ya ben de kapı süsü yapmak istiyorum.Malzeme olarak ne kullanıyosun. Ortadaki halka için nasıl bir malzeme lazım?

Canım ya sıkma canını. Her bebeğin gelşimi farklı. Doktorlar da panik yaptırmayı seviyolar yani...

suduru çok saol canım evet 4 aydır yoktum sanki işler acayip yoğundu çok şükür izine ayrıldık artıkta rahatız...zemuszemus

Canım hoş geldin...Özledik valla

Hayır canım bozma moralini.Benim arkadaşım da 33+1 de 1950 idi bebeği.Son ay daha çok alıyolar.Daha en az bir ayın var Allah'ın izniyle.

Ya valla ya netten de baktım şimdi gayette normal... Patavatsız herif :mymeka::mymeka:devlet hastanesine gidiyim dedim:dilcikar: güvendiğin doktordan başkasına gitmicen valla ya

Saolasınız kızlar öpüldünüz :asigim:birilerinin sizi anlaması ne güzel bişe:1hug:

kızlar şimdi ocak annelerinin doğum tablolarını inceledim de,görünüyor ki hamilelik 8 aya düşmüş.Kimse son gününe kadar beklemiyor.15 gün sonra biz de başlarız heralde bu gidişle.Eskiden böylemiymiş ya bu hormonlu yaşam bizi ne hale getirdi.

tabii ki bunu söylerken ki dileğim bu değil ama gözüken ve yaşanan bu.ınşallah bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli doğarlar.

Canbahar güldürdün beni kız. Hamilelik 8 aya düşmüş :))))) Gerçi bi taraftan da haklısın...Allah hayırlara çıkarsın.

selam kızlar napıyosunuz... kocısı beklıyorum ben yarım saate gelıcekmıs mamaları hazırladım sıze bakım dedım. bı ara carsıya cıktım gogus kremı aldım lansınoh 10 gr hastane cantasına koyucam 2 tane de taç aldım dogumdan sonra takmak ıcın kaydirigubbakcemile3

canim yaaa moralini bozma! bende 33+3 üm. bebeginin kilosu okadarda kücük degil! hem saglikli olsunda canim gerisi önmeli degil! hem kücük bebeklerin gelisimi daha hizli oluyor!

delüüüüüüüüüüüüü güldürdünn beniiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis

zeyl cım netten bak kılosu gayet normal doktorlar panık yapmaya yer arıyolar hem 2500-4000 kılo arası dogumda normal kabul edılıyor bu senın ve babasının yapısal ozellıklerıylede alakalı. mesela ben 3.500 dogmusum esım 2.670 dogmus doktor bıze sızınkıde 3 dogar cok tombıs olmaz dedı ama dert etmıyorum yeterkı saglıklı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…