delüüüüüüüüüüüüü güldürdünn beniiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis
--------------------------------------------------------------------------------
zeyl cım netten bak kılosu gayet normal doktorlar panık yapmaya yer arıyolar hem 2500-4000 kılo arası dogumda normal kabul edılıyor bu senın ve babasının yapısal ozellıklerıylede alakalı. mesela ben 3.500 dogmusum esım 2.670 dogmus doktor bıze sızınkıde 3 dogar cok tombıs olmaz dedı ama dert etmıyorum yeterkı saglıklı olsun.
merhaba bende 32 +3 günlük hamileyim ilk bebeğim 34 haftalık doğmuştu bakalım bu bebişim ne zaman doğacak
Ben bi kilo doğmuşum:roflol: babası dört buçuk :roflol: bizimkinin oranı nolcak bu hesaba göre bilmem... Yok ya takmıyorum zeynepcim hem plasentamızın konumu gayet iyiymiş:danceoktor bi daha değişmez merak etme dedi:teytey: şükür etmesini unutuyoruz işte hemen başka bişeye kafayı takıyoruz:Saruboceq:
Kızlar hastane çantalarının fotolarını filan çektiğiniz bi başlık var mı ay yapsak ya öle bişey hem birbirimize hep bizden sonrakilere bi faydamız olurşakkıdı
merhaba bende 32 +3 günlük hamileyim ilk bebeğim 34 haftalık doğmuştu bakalım bu bebişim ne zaman doğacak
tabii ki bunu söylerken ki dileğim bu değil ama gözüken ve yaşanan bu.İnşallah bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli doğarlar.
Evet olabilir ama benim daha eksiklerim var çantamda.Bitsin eklicem resimlerini.
Başla başla canım bu bebişlerin ne yapacağı belli olmaz
Elifçim sen nerelerdeydin...
ben çalışıyodum canım ilk zamanlarda çalışıodum aslındada o zamanlar işlerimiz sakindi sonra birden arttı ve hiç giremez oldum.şimdi izine ayrıldım evdeyim çok şükürhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?