2010 Şubat Anneleri

merhaba bende 32 +3 günlük hamileyim ilk bebeğim 34 haftalık doğmuştu bakalım bu bebişim ne zaman doğacak

delüüüüüüüüüüüüü güldürdünn beniiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis

Sevindim sizi güldürdüğüme.Biz gülünce bebişlerimiz de mutlu oluyorlar.Canbahar teyzeleri yer onları.Keşke imkan olsa da doğunca hepsini bir bir koklayabilsem.Bayılıyorum bebek kokusuna.Dünyanın en muhteşem parfümü.

Ben bi kilo doğmuşum:roflol: babası dört buçuk :roflol: bizimkinin oranı nolcak bu hesaba göre bilmem... Yok ya takmıyorum zeynepcim hem plasentamızın konumu gayet iyiymiş:danceoktor bi daha değişmez merak etme dedi:teytey: şükür etmesini unutuyoruz işte hemen başka bişeye kafayı takıyoruz:Saruboceq:

Kızlar hastane çantalarının fotolarını filan çektiğiniz bi başlık var mı ay yapsak ya öle bişey hem birbirimize hep bizden sonrakilere bi faydamız olurşakkıdı

Son düzenleme:

Evet olabilir ama benim daha eksiklerim var çantamda.Bitsin eklicem resimlerini.

tabii ki bunu söylerken ki dileğim bu değil ama gözüken ve yaşanan bu.İnşallah bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli doğarlar.

evet ya çok doğru söylüyosun benimde en çok korkum o. dr göre herşey normal ama beni her gören ocak ortası yada sonu olur bebeğin diolar allah ım inş.zamanında ve sağlıklı olur bebişlerimiz.

Evet olabilir ama benim daha eksiklerim var çantamda.Bitsin eklicem resimlerini.

kızlar belki daha önce konuşmuşsunuzdur bunu ama ben kaçırdığım için soruyorum resimlerden önce neler koyduk çantalarımıza yazsak ben yeni başladım hazırlamaya çünkü.nette var birsürü yerde ama abartmışlar bence orda

zühal hoşgeldin rabbim bebişinede sanada bol bolll sağlık sıhhat versin.zamanında katılsın aranıza bebişinde.

üfffffff ben daha hiçbirşey almadım hazırlamdım sanki hiç doğurmayacak gibi davranıyorum ilki 40 haftanın sonunda sezaryenle zor doğmuştu buda gelmez diye güveniyom ama hayırlısı hafta sonu başlıım bende bari üzerimwe ölü toprağı serpilmiş gibi

ben çalışıyodum canım ilk zamanlarda çalışıodum aslındada o zamanlar işlerimiz sakindi sonra birden arttı ve hiç giremez oldum.şimdi izine ayrıldım evdeyim çok şükürhihoyyyt

Hadi iyi dinlenmeler canım... Darısı başıma ben de 15 gün sonra ayrılacağım inşallah

selam kızlar
az önce halamın kızı aradı dün aylık kontrole gitmiş
2.5 cm açılma var demiş dr.u hastaneye yatırmışlar
bebiş daha 7 aylık 1600 çok kçük inş. acele etmez yaramaz
herşeye hazırlıklı olun yani kızda ne sancı ne bişey
açılma varmış Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…