2010 Şubat Anneleri

ayy bi rahatım bi rahatım anlatamam hatta şubatı çıkarırmıyım diye bile düşünüyorum herkes bana gülüyo siparişle geliyo ya sanki

ne tuhaf bir durum bu hamilelik herkesin farklı farklı kimimizin erken kimimizinde nerdeyse zorla geliyor bebişleri böyle tuhafız işte biz insanlar

Hadi iyi dinlenmeler canım... Darısı başıma ben de 15 gün sonra ayrılacağım inşallah

çok sevindim ya ok ii anlıyabiliyorum seni ben 1 hafta oldum ayrılalı ama hala alışamadım darısı bütün çalışan hamişlerimizin başınaa

oyy oyy oy bebişim kıpır kıpır benimde en çok korkum bu allah ım korusun hepimizi hayırlısıyla zamanında olsunlar inş.:sinifsinif:

ben daha 5 haftaçalışıcam çok var nasıl geçecek zaman gerçi çalışıncada inaNIN DÜZENı OLUYOR EVDE KALINCA DÜZEN FALAN HAK GETıRE

benim kocişde halı saha maçına gitti oğluşumla kaldık evde yalnız yalnız size yazıorum artık bende habire

BENDE Bı TARAFTAN DıZı SEYREDıYORUM KIZIM ÇOK ŞÜKÜR 8 DE YATIYOR BENı ÜZMÜYOR BENDE ANA KUCAĞI FıYATI ARAŞTIRIYORUM ALAN VE ORTALAMA FıYAT BıLGıSıNE SAHıP OLANINIZ VARSA bilgilendiriseniz sevinirim

katılıyorum aslında sana bu konuda çalışırken kahvaltım öğle yemeği akşam yemeği filan aksamıyodu.şimdi sadece kahvaltı ve akşam yemeği oluyor.ama vücut kendini ona göre hazırlıyor.gece uykusu diye bişiy yok şuan bende tepiklerden uyuyamıyorum haliyle sabahta kalkamıyorum. çalışıyo olsam nasıl kalkar işe giderdim bilmiyorum zor yani çalışırken hamilelik çok zor

benim işim rahat sağolsunlar çok idare ediyolar evdede bi yardımcım var saolsun herşeyimi yapıyo öyle olmasaq bende çalışamazdım

ben de çalışıyourm ve artık iyice zor gelmeye başladı.. ağırlık da çok.. yarın doktoruma giidcem ve 5 hafta daha calışmayı dusunuyourm diycem...bana da herkes doğum ne zaman diye soruyor.. sanki kontrat var..:))

kızlar sağ tarafımda acayip bi ağrım var bebişim kolunumu ayağınımı bilmiyorum neresi ama dayıyor sağ tarafıma acayip sertleşiyo okısım nedir bilmiyorum ama nasıl oturursam nasıl uzanırsam uzanayım fark etmiyor ne yapıcam yaa

ben anlamadım canım 32.haftandasın sanırım izin için dolmuş yani süren rahatmısın yoksa çalışmak zormu geliyor anlıyamadım.

benimde sol tarafım dan çok vuruyor sertleşiyor eliferdi kaç haftalık senin bebiş

dün akşamda yaptı buna benzer bir ağrı abartmıyayım kuruntumdur diyorum ama yok yani 33*5 haftalık bebişim

Elifçim derin nefes al belki işe yarar.Bi de tatlı ye kıprdasın bebiş

çikolata yedim ondan sonra iyice sertleşti zaten off ya babmızda gelse bari hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…