ben de anlayamdım cnaım.. ama çalışmam gerek dogum sonrası lazım bana ızın..ben anlamadım canım 32.haftandasın sanırım izin için dolmuş yani süren rahatmısın yoksa çalışmak zormu geliyor anlıyamadım.
geçen pzt bende de oldu aynı sey sol taarafımda sertleşti kaldı bişii oldu bebişe sandım.. çukulata falan yedim cok az oynadı.. ama sonra duzeldi sanırım yer olmadıgından bi kenarda buzusup uyuyorlar...?bence tabi...ama sonlara dogru hiç uyuyamıcaz ne oldu acaba diye..kaydirigubbakcemile5dün akşamda yaptı buna benzer bir ağrı abartmıyayım kuruntumdur diyorum ama yok yani 33*5 haftalık bebişim
çikolata yedim ondan sonra iyice sertleşti zaten off ya babmızda gelse bari hemen
Iyi aksamlar herkeze
bi selam verip kaçicam kocis evde izinli bi kaç gün
umarim bebislerde sizlerde iyisinizdir
kızlarr biz bugün oğlumla buluştuk.ben aşık oldum ona :asigim:
tombik olmuş yanakları,ağzında sanki bişeyler yiyomuş gibi oynatıyodu.sonra astı suratını büzdü dudaklarını ağlayacak dedi dr amcamız ee rahatsız ettik tabi oğlumu.
içerde iki büklüm duruyodu yavrum kıvrılmış hala dönmemiş ama son ana kadar bekleriz dönerse iyi dönmezse sezeryan dedi.zaten döndüğünü çok iyi anlarsın çünkü sancılı olacakmış dönüşü öyle dedi dr amcamız.akannehir
2.400 gr 46 cm olmuş boyuda.
2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı.sonrada haftada bir gidicez muayeneye.
göğüs ucum yok dedim masaj yaparak çıkartmaya çalış dedi.
birde lansinoh krem verdi doğum sonrası çatlak önleyici dedi ama şimdiden kullanmaya başlamak lazımmış.ben yarın kremlerle göğüs masajına başlayayım en iyisi.delikafadulden
maşallah oğluşuna..
sumifer maşallah tosuncuk büyümüş...
canım göğüse yapılan masaj erken doğumu tetiklemiyor mu nasıl tavsiye etti doktorakannehir
kızlar fatoşu yarın doğuma alabilirlermiş.
drlar kurulda görüşeceklermiş.
bebeği küvezde büyüteceklermiş.
tansiyonu düzenli değil ya fatoşun.
dualarımızı eksik etmeyelim kızlar.
Allah fatoşun yardımcısı olsun.:Saruboceq:
sağol canım ya büyümüş paşam.
göğüs ucuna masaj yap çıksın yoksa doğumdan sonra hemşireler iğnesiz enjektörü sokup göğsüne sütü çekmek zorunda kalırlar dedi.o ızdırap daha fena.
ben başlıycam yarın masaja kremle yap dedi.az sür kremide yeterli olurmuş.
kızlar fatoşu yarın doğuma alabilirlermiş.
drlar kurulda görüşeceklermiş.
bebeği küvezde büyüteceklermiş.
tansiyonu düzenli değil ya fatoşun.
dualarımızı eksik etmeyelim kızlar.
Allah fatoşun yardımcısı olsun.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?