2010 Şubat Anneleri

dün akşamda yaptı buna benzer bir ağrı abartmıyayım kuruntumdur diyorum ama yok yani 33*5 haftalık bebişim

çikolata yedim ondan sonra iyice sertleşti zaten off ya babmızda gelse bari hemen
geçen pzt bende de oldu aynı sey sol taarafımda sertleşti kaldı bişii oldu bebişe sandım.. çukulata falan yedim cok az oynadı.. ama sonra duzeldi sanırım yer olmadıgından bi kenarda buzusup uyuyorlar...?bence tabi...ama sonlara dogru hiç uyuyamıcaz ne oldu acaba diye..kaydirigubbakcemile5

Iyi aksamlar herkeze
bi selam verip kaçicam kocis evde izinli bi kaç gün
umarim bebislerde sizlerde iyisinizdir

kızlarr biz bugün oğlumla buluştuk.ben aşık oldum ona :asigim:
tombik olmuş yanakları,ağzında sanki bişeyler yiyomuş gibi oynatıyodu.sonra astı suratını büzdü dudaklarını ağlayacak dedi dr amcamız ee rahatsız ettik tabi oğlumu.
içerde iki büklüm duruyodu yavrum kıvrılmış hala dönmemiş ama son ana kadar bekleriz dönerse iyi dönmezse sezeryan dedi.zaten döndüğünü çok iyi anlarsın çünkü sancılı olacakmış dönüşü öyle dedi dr amcamız.akannehir
2.400 gr 46 cm olmuş boyuda.
2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı.sonrada haftada bir gidicez muayeneye.
göğüs ucum yok dedim masaj yaparak çıkartmaya çalış dedi.
birde lansinoh krem verdi doğum sonrası çatlak önleyici dedi ama şimdiden kullanmaya başlamak lazımmış.ben yarın kremlerle göğüs masajına başlayayım en iyisi.delikafadulden

Iyi aksamlar herkeze
bi selam verip kaçicam kocis evde izinli bi kaç gün
umarim bebislerde sizlerde iyisinizdir

sanada iyi akşamlar aykızz ben ve oğluşum genel olarak iyiyiz sadece şu sertleşip verdiği ağrı hariç bildiğim kadarı ile genel olarak iyi herkes

maşallah oğluşuna..

kızlar fatoşu yarın doğuma alabilirlermiş.
drlar kurulda görüşeceklermiş.
bebeği küvezde büyüteceklermiş.
tansiyonu düzenli değil ya fatoşun.
dualarımızı eksik etmeyelim kızlar.
Allah fatoşun yardımcısı olsun.:Saruboceq:

sumifer maşallah tosuncuk büyümüş...
canım göğüse yapılan masaj erken doğumu tetiklemiyor mu nasıl tavsiye etti doktorakannehir

sumifer maşallah tosuncuk büyümüş...
canım göğüse yapılan masaj erken doğumu tetiklemiyor mu nasıl tavsiye etti doktorakannehir

sağol canım ya büyümüş paşam.
göğüs ucuna masaj yap çıksın yoksa doğumdan sonra hemşireler iğnesiz enjektörü sokup göğsüne sütü çekmek zorunda kalırlar dedi.o ızdırap daha fena.
ben başlıycam yarın masaja kremle yap dedi.az sür kremide yeterli olurmuş.

iyi geceler kızlar
allah yardımcısı olsun fatoşun sağsalim kavuşur inşallah bebişiyle

Tüm dualarımız onunla olsun.Yaradan bağışlasın evladını inşallah fatoşun.

ya bu doktorları anlamıyorum aynen böyle mi söyledi.Bazıları güzel konuşmaktan,doğru dürüst anlatmaktan hiç nasibini almamış.

yaa bende fatoşu merak ediyordum onun 2li testlerinde biraz pürüz çıkmıştı şimdi nedir problem bilgi verirmisiniz bana çok merak ediyorum.allah yardımcısı olsun canım yaa

Allah yardimcisi olsun Fatosun dualarimiz onunla insallah hayirlisiyla bebisine kavusur

günaydın kızlar bu gece hiç uyuyamadım nöbetçi kk üyesi dolaştım bütün gece buralarda:enbuyukkk:

ALLAH fatoşun yardımcısı olsun bebeğini sağlıkla kucaklasın inşallah kaç haftalıklı bilen varmı çok erken değildir inşallah bizim şubat bebekleride erkenden gelmeye başlıyor anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…