2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar.

fatolina halanın kızı için hakkında hayırlısı olsun. 7. aylık daha zor ama inş biraz daha tutabilirler bence. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

nee fatoşu bugün doğuma mı alacaklarmış delikafadulden Allah yardımcısı olsun. Bi avazda kurtulur inş. Canım ya çok sıkıntı çekti, inş bebeği bunların hepsini unutturur.

Amin kızlar Allah fatoşu ve küçük kızını sağlıkla kurtarsın işallah................

Benim dün kontrol günümdü kızım iyi herşe normal...ben iyi deilim kanım çok düşük 9.8 çıktı ferrum fool 2 ye çıkardı doktorum....bide herşeyim normal bebek de normal geliş ama ben bu seferde normal doğurmak istiyorum diyorum beni sezeryana zorluyolar ne yapcamı şaşırdım ona çok bozuğum...işte normal epudral diyorum anestezi tekniyeni var dedim ya bizim tanıdık güya yok efendim yeni gelen doktor normal doğumda yapmıyomuş epudrali falan çok sinirlendim moral yok bende isterdimki hani evet sen yapabilirsin zaten herşeyin normal demelerini nerdeeee

Günaydın kızlarr. Yılın son gününden herkese merhabalar. Yeni yıl bize meleklerimizi getirecek ve yepyeni farklı bir yıl olacakopuyorumnanaktan

Canım ya ben de kapı süsü yapmak istiyorum.Malzeme olarak ne kullanıyosun. Ortadaki halka için nasıl bir malzeme lazım?

Havvacım koçtaşta halka şeklinde strafor(beyaz köpüklerden) satılıyormuş 1 TL falanmış tabi bu şeker işleri yapan ve malzemelerini satan dükkanlarda da var. Ben araba şeklinde yapacağım için büyük bir strafor aldım bizim teknik servisten kendim kesçem.

Maşallah oğluna canım. Ah ah 2 kiloları da şatı artık minikler

Allah yardımcısı olsun Fatoşumun inşallah. Sağ salim ikisini de kurtarsın:Saruboceq:

kızlar bişey sorucam göğüslerinizden süt geliyormu
ben biraz sıkınca şeffaf renk su gibi geliyordu
bu sabah birinden sarı renkte süt geldi diğeri hala su gibi
sütü görünce çok mutlu oldum ama bidaha sıkmam kızımın sütü ziyan olmasın:1hug:

kızlar gunaydın arkadasımı beklıyorum kahvaltı edıcez beraber... sıze bı bakım dedım bu arada. kocıse kntr sıparıs ettım alıp netten yuklıcek bana arıcam fatosu bı haber alırsam sızlerede bılgı verırım... bugun tekrar gıremeyebılırım. herkese ıyı seneler aılenızle saglıklı huzurlu bı yıl sızlerın olsun opuyorumnanaktan

günaydın kızlar herkese çok güzel yeni bir yıl ve huzurlu bebeklerimizle mutlu sağlıklı bir yıl diliyorum..
evet kızlar fatoşla görüştük akşam bakalım bugün kuruldan ne karar çıkıck 32+3 haftalıkmış fatoş bebişin küvezde yaşama şansı daha yüksekmiş...

Günaydın kızlar,
Fatoşcum Allah yardımcın olsun, hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inş.

Doktordan gelen arkadaşlar gözünüz aydın, güzel haberlerle gelmişsiniz.

Fatolina canım bence kuzenin başka bir doktora daha gitsin, benim ablamada 6,5 aylık hamile iken 2 cm açıklık var suyun gidiyor dediler başka doktora gitti hayır gayet normal açıklık falan yok dediler ve hala evde hamile bebeğide gayet iyi.

kızlar günaydııııın..
giremiyorum hep yogunum çünkü...binaz baktım geçmişe..ya fatoş doguracak sanırım bu gidişle...hadi bakalım ilk şubat bebeginin gelmisine az kaldı desenize...ay artık merak ediyorum sırayla dogruracagızzz
biz iyiz çok şükür bi aksilik yok şimdilik.bende 8 ocakta gidecigim doktora..amaan 5 ay çocuga ipek diye sevdik.şimdi isim yine degişti.sanırım defne koyacagızbu ismi bütün aile bireyi kabul etti...
siz nasılsınızbhastanaye gidip minitlerini görenlere maşallah diyelim

merhaba mavi yeşil
sakın süt geliyormu diye denemeler yapma..çünkü süt kanalları ile rahim kasları birlikte çalıştığı için erken doğum yapabilirsin.dr bana asla deneme dedi.:1shok:

ayy fatoş bugün değil de yarın doğursa keşke. bebeğin doğum tarihi 01.01.2010 olur. çok güzel bi tarih.

Bi de ilk süt çok önemliymiş ya bebek için ziyan etmemek lazım bi damla bi damladır de mi:ecrin_bebek:

günaydın kızlarr iyi birgün olması dileğiyle...... fatoşa dua edelşm canlarım ozaman....

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr fatoşu aradım şimdi sezeeryana girmiş eşiyle konuşttuuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…