2010 Şubat Anneleri

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr fatoşu aradım şimdi sezeeryana girmiş eşiyle konuşttuuuuum

NEEEEEEEEEEEEEEE:1shok:delikafadulden Allah Kurtarsın işallah......güsel haberleri gelir işallah:Saruboceq::Saruboceq:

Canım maşallah bebişine...Daha dün gramları konuşuyoduk...Maşallah maşallah. İnşallah döner...

Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah...

Benden daha gelmedi canm.

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr fatoşu aradım şimdi sezeeryana girmiş eşiyle konuşttuuuuum

İnşallah sağlıkla kurtulur canım benim ya... Çok üzüntü çekti Fatoşçum ama Rabbim ilk güzellliği de ona nasip etti. İnşallah tez zamanda sağlık haberlerini alırız. Ayy kızlar ben ağlıycam valla çok duygulandım...

evet yaren herkesin şu andaki haftasının oldugu bir liste yapsan ve her ptesi bu listeyi yenilesek.... dogum yapanlarada dogum yaptığı tarihleri atsak takip icin iyi olmazmı? zahmet vermis olurmuyuz sana...

Selamlar...
ayy çok heyecanlandım ilk bebeğimiz geliyor demek. allah sağlık sıhhat versin hem fatoşa hem bebişe, inşallah kolayca doğar, hiçbir sorun olmadan annesinin kucağına gelir.
herkesin yeni yılı kutlu olsun, yeni yıl bize bebişlerimizi getirsin, sağlıkla mutlulukla keyifle, eşlerimiz ve ailemizle güzel bir yıl geçirelim. inşallah....

ay çok duygulandım ya ilk bebişimiz geliyo:gitme: kese görüldümü pıtpıtları duydukmu 7.0 ml 5 cm 10gr 50 gr derken bu kadar büyüdükmü kızlar ya zaman gerçekten çabuk geçiyomuş rabbim şuanda fatoşu sonrada bizleri sağlıcakla kavuştursunyavrularımızamafoldumben aç karnıma ağlarsam hemen çıkarıveririm en iyisi kendimi tutmak:sinifsinif:

Yarencim sen bu işi güzel yapıyosun... Kabul edersen doğum listemizi de sen yap ne dersin?

evet yaren herkesin şu andaki haftasının oldugu bir liste yapsan ve her ptesi bu listeyi yenilesek.... dogum yapanlarada dogum yaptığı tarihleri atsak takip icin iyi olmazmı? zahmet vermis olurmuyuz sana...

canlarım seve seve yapardım ama 1 hafta sonra izne ayrılcam, evde net yok.. ben takip edemem yani 1 hafta sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…