Yarencim ben yapardım seve seve ama nasıl eklenir bilmiyorum. Bir de 15 gün sonra izne ayrılıyorum.Ancak o zmana başlayabilirim.
Liste için gönüllü var mıııııı
gecmıse bakamadım canım ne lıstesı?
Şubat bebişleri listesi canım alkisalkisalkis
ayyy inanmıyorum ocak annelerinde başlamıştı doğumlar onları okurken heyecanlanıyordum şimdi bizde de başlamış... aman allahım.. allah fatoşun da bebeğininde yardımcısı olsun...
aryaa, corde, ebruderin, GUİDE, HavvaEsen, jiji, mydarling, selda58, sumifer, zeh, ZEYNEP6672, zeynepb merhaba hanımlar bu arada nasılsınız??[/COLOR
çok şükür iyiyiz doğum haberleri gelmeye başladı bizide heyecan sardı...
1tanelerim canım sağol sen nasılsın
ayyy inanmıyorum ocak annelerinde başlamıştı doğumlar onları okurken heyecanlanıyordum şimdi bizde de başlamış... aman allahım.. allah fatoşun da bebeğininde yardımcısı olsun...
aryaa, corde, ebruderin, GUİDE, HavvaEsen, jiji, mydarling, selda58, sumifer, zeh, ZEYNEP6672, zeynepb merhaba hanımlar bu arada nasılsınız??[/COLOR
çok şükür iyiyiz doğum haberleri gelmeye başladı bizide heyecan sardı...
ayy sorma.. fena oldum..
Bişey söylicem dün öyle kk da gezinirken bi topik dikkatimi çekti doğum yapanlar kısmında tecrübeli annelerden yeni annelere öneriler gibi bi kısım var orayı okumanızı tavsiye ederim baya güzel işe yarar şeyler yazmışlar okumayan varsa tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?