2010 Şubat Anneleri

selam kızlar sımdı zehra mesaj attı fatosun durumunu aksama ararım bende anca ayılmıs olur ınsallah toparlar kısa surede ogluyla :Saruboceq:

Yarencim ben yapardım seve seve ama nasıl eklenir bilmiyorum. Bir de 15 gün sonra izne ayrılıyorum.Ancak o zmana başlayabilirim.
Liste için gönüllü var mıııııı

Herkeze merhaba ay ilk bebek geliyo yani hayırlısı inşallah beni daha beter heyecan sardı valla....

hayırlısıyla kurtulurlar inşallah.. görüşen olursa bizdende selam söyleyin fatoşa.. eve gelince yazsın hemencik.. resmini eklesin.. allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

Kızlar çok heycanlandım şimdi demek fatoşumun miniği gelio ALLAHIM ikisinide korusun yeni yılın ilk bebeklerinden olucak demek aceleci prensimiz.İyi haberlerini alırız inşallah bende numarası yok bendende slm iletirseniz ve bizide bilgilendirirseniz sevinirim kızlar.

KIZIM VE BEN TEYZELERİMİZİN YENİ YILINI KUTLUYORUZ.opuyorumnanaktan

Bu arada kızıma yeni yıl hediyesi geldi milupadan tam bugün gelmesi hoş oldu mutlu olduk sabah.:kedi:

ayyy inanmıyorum ocak annelerinde başlamıştı doğumlar onları okurken heyecanlanıyordum şimdi bizde de başlamış... aman allahım.. allah fatoşun da bebeğininde yardımcısı olsun...
aryaa, corde, ebruderin, GUıDE, HavvaEsen, jiji, mydarling, selda58, sumifer, zeh, ZEYNEP6672, zeynepb merhaba hanımlar bu arada nasılsınız??

Bişey söylicem dün öyle kk da gezinirken bi topik dikkatimi çekti doğum yapanlar kısmında tecrübeli annelerden yeni annelere öneriler gibi bi kısım var orayı okumanızı tavsiye ederim baya güzel işe yarar şeyler yazmışlar okumayan varsa tabi...

yeni topik mi açacağız? ben listeyi oluşturayım o zamn. sonra başkasına devredeyim. anlatayım nasıl olduğunu.

Benim dikkatimi çekmemişti canım inceliyorum hemen. Sağol paylaşım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…