2010 Şubat Anneleri

2010 Şubat Bebişleri
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
[table="head"]
NİCK Doğum Haftası Beklenen Doğum Tarihi Doğum Tarihi Cinsiyet Bebişin boyu,kilosu Bebişin Adı Doğum Şekli
1 fatos0808 33+2 15.02.2010 31.12.2009 Erkek Sezeryan
[/table]

havvacım bu şekilde yaptım tabloyu.topiği sen aç o zaman, ilk mesaj senin olsun ki, listeyi güncelleyebil sürekli. 2 dosya göndericem sana. birinde bizim bilgilerimiz var.100 kişi kadar. diğeri de bu yeni listeyi tutan dosya. exceldekileri kopyalayıp editöre yapıştırcaksın sadece. kolay bişe. burdan excel dosyası gönderemiyorum sanırım. olmazsa özelden mail adresi gönder,mail atayım canım.

Bugün, bütün yıl yaşadığımız kötü anılarımızı geride bırakıp,mutlu anlarımızı yanımıza alarak başlayalım yeni seneye.Yeni gelen yıl bize dünyanın en güzel duygusunu yaşatacak Allah'ın izniyle.Hayatımız tam anlamıyla değişecek.Artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak çünkü çok daha güzel olacak.UMUT,iyi bir şeydir ve bizim en ihtiyacımız olan duygudur.

Hepimize, başta sağlıklı,huzurlu,mutlu ve umut dolu bir yıl diliyorum.Kızım Bahar ve ben bütün şubat annelerini çok seviyoruz ve öpüyoruz.(Kızım tekme olarak cevap verdi şimdilik)

Ya benim ellerim şişti. Yüzüm de sanki şiş gibi. Önemli bi durum var mıdır doktoru aramalı mıyım acaba?

oyyyy masallah supersın hulyacım yaaa zemuszemus

Fatoşcum hayırlısı ile kurtul bebeğini kucağına al inş. güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Ocak girmeden doğurmaya başladık, hadi hayırlısı devamı gelir artık....

Havva onun için doktorum bana sola dönük yatmamı söylemişti. Sağa dönük yatarsan ana toplardamar baskı altında kalıp bacaklarına giden kan geri gelmekte zorlanıyormuş ve bu yüzden şişkinlik oluyormuş. Sola doğru yatınca gün boyunca ayaklarında biriken fazla sıvı-ki bu da gün boyunca toplardamara yapılan hafif baskıdan- kana karışıyormuş ve normale dönüyormuşsun. Hatta bu yüzden de sola yattıkça anne sık sık tuvalete çıkarmış vücuttaki fazla birikmiş sıvıyı atabilmek için. Sen sabahları şiş uyanıyorsan acaba farkında olmadan gece sağa doğru dönüyor olabilir misin?

Bilgiler için sağol Bülbülcüm ama ben sağıma dönük uyuyamıyorum solda daha rahatım sağıma döndüğümde uyanıyorum hemen

Bilgiler için sağol Bülbülcüm ama ben sağıma dönük uyuyamıyorum solda daha rahatım sağıma döndüğümde uyanıyorum hemen

Ya çok ilginç. Ben de ya sağıma dönük uyurdum ya da yüzükoyun yatınca. Sola dönük uyuyamazdım nefesim kesiliyo kalbime baskı yapılıyo gibi hissederdim. Sırtüstünü de tercih etmiyordum ama bebek neler yaptırıyor insana. Ne kadar dikkat etmeye çalışsam da bazen unutup sırtüstü ya da sağa dönük uyuyakaldığım olabiliyor. Ben de sabah iyiydim şimdi birdenbire ellerim şişti, uykum geldi ve acaip halsizleştim. Bu arada tatilin 8 Ocak'ta olacağı gibi bir söylenti var. Olsa seni baya rahatlatacak.

Fatoş sezeryana alınmış inanamıyorum:1shok: çok heyecanlandım valladelikafadulden
Yavaş yavaş güzel haberler gelmeye başlayacak inşallah ama başlayınca zamanın azaldığını farkettim. Allah' ım sen önce Fatoşu sonra hepimize sağ salim meleklerimize kavuşmayı nasip et:Saruboceq:

selam güzel anneler ve tatlı bebişleri umarım herkesin keyfi yerindediropuyorumnanaktan
şimdi bugün ilk bebişimiz geliyor mu demek Allahım Fatoşumuzun ve oğluşunun yardımcısı olsun
sağlıkla sıhhatle gelsin inş. :Saruboceq::Saruboceq:
ay çok heyecanlandım Fatoşa ve eşine en güzel yeni yıl hediyesi :asigim:

bana da bel fıtığı nedeniyle sezeryan dedi dr bakalım bende normal istiyorum ama 30 ocak dedi NSTye bağlıyor artık her gitmemde kontrolleride 10 günde bire indirdibebek 1 hafta ilerde dedi ama değişebilir önceden de öyle demişti sonra düşürdü haftayı 3100gr olmuş oğlum

Ay inşallah bülbülcüm...Ama nerde hep söylentide kalıyo maalesef

Aslında ilk defa e-okuldaki not işlemlerinin 31'ine kadar bitirilmesi ve geçmişe yönelik olarak öğretmenlerin bir daha not giremeyecekleri yönünde bir yazı geldi. Dönem sonu veri giriş yoğunluğu yaşanmaması içinmiş. Bu sanki söylentilerin gerçek olabileceğine bir kanıt oluşturuyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…