bana da bel fıtığı nedeniyle sezeryan dedi dr bakalım bende normal istiyorum ama 30 ocak dedi NSTye bağlıyor artık her gitmemde kontrolleride 10 günde bire indirdibebek 1 hafta ilerde dedi ama değişebilir önceden de öyle demişti sonra düşürdü haftayı 3100gr olmuş oğlum
bel fıtığı olan var mı aranızda dr risk alamayız dedi fıtık ıkınma sırasında patlayabilir dedi sonraki bebeklerde sıkıntı yaşarsın dedi
Aslında ilk defa e-okuldaki not işlemlerinin 31'ine kadar bitirilmesi ve geçmişe yönelik olarak öğretmenlerin bir daha not giremeyecekleri yönünde bir yazı geldi. Dönem sonu veri giriş yoğunluğu yaşanmaması içinmiş. Bu sanki söylentilerin gerçek olabileceğine bir kanıt oluşturuyor gibi.
kızlar bebek şekeri olayını ne yaptınız?
NST nedir?
2010 Şubat Bebişleri
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
[table="head"]
NİCK Doğum Haftası Beklenen Doğum Tarihi Doğum Tarihi Cinsiyet Bebişin boyu,kilosu Bebişin Adı Doğum Şekli
1 fatos0808 33+2 15.02.2010 31.12.2009 Erkek Sezeryan
[/table]
havvacım bu şekilde yaptım tabloyu.topiği sen aç o zaman, ilk mesaj senin olsun ki, listeyi güncelleyebil sürekli. 2 dosya göndericem sana. birinde bizim bilgilerimiz var.100 kişi kadar. diğeri de bu yeni listeyi tutan dosya. exceldekileri kopyalayıp editöre yapıştırcaksın sadece. kolay bişe. burdan excel dosyası gönderemiyorum sanırım. olmazsa özelden mail adresi gönder,mail atayım canım.
kızlar bebek şekeri olayını ne yaptınız?
Kızlar b,z dr. teyzemizi ziyarete gidiyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?