2010 Şubat Anneleri

NST nedir?

bel fıtığı olan var mı aranızda dr risk alamayız dedi fıtık ıkınma sırasında patlayabilir dedi sonraki bebeklerde sıkıntı yaşarsın dedi

Fıtık nasıl patlarmış ki? Omurganın arasına kas girmesi değil mi fıtık?

bulbul NST ağrı takip cihazı gibi bişey karnım çok sert olduğundan gizli sancın olabilir dedi dr karnına bi cihaz takıyorlar hem bebeğin kalp atışlarını duyuyorsun hemde hereketlerini düğme ile bildiriyorsun

bel fıtığı olan var mı aranızda dr risk alamayız dedi fıtık ıkınma sırasında patlayabilir dedi sonraki bebeklerde sıkıntı yaşarsın dedi

geçmiş olsun canım Allahım hakkınızda hayırlısını versin normal sezeryan bebişler sağlıkla gelsinde gerisi boş eğer risk var diyorsa yapılacak bişey yok tabi sen kendine dikkat et yeter

Bizim okulda not girişlerinin 15 inde bitirilmesi kararı alındı canım.ne olur ne olmaz diye...

kızlar bebek şekeri olayını ne yaptınız?

Canım ben dah evvelden Havuzluhandan almıştım malzemeleri. Akşamları 5-10 tane yaptım. 75 tane oldu. Geirye 25 kaldı canım. Toplam maliyet 38 tl oldu

Bebeğin kalp atışı için bir test canım. Karnına bebğin kalp atışlarını tespit eden kablolar takılıyo sen de bebek heer kıpırdadığında düğmeye basıyosun. Girenler çok güzel bi şey olduğunu söylüyolar

Zeynep ve Havva benim bilgilerim şöyle;

ZEYNEP6672 - erkek - muhtemel dogum tarihi: 24/02/2010 - 32+1 -

Seldacım ben bebek şekerini yapamadım, malzeme almayı unutmuşum en son kontrolümde. 15 ocakta kısmet olursa alıp yapıcam inş.

LİSTEMİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN İŞALLAH......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ilk bebek geldi demekkı ay çok heyecanlı bizim fatoşla aynıydı doğum tarihimiz
onun bebiş aceleci çıktı sağlıkla hayırlısıyla doğsun inşallah

selam kızzlarrrrropuyorumnanaktan
ay demek fatoş doğurdu heee ayyy ne güzel bir yeni yıl hediyesi RABBıM ikisinede sağlık sıhhat versin inşaallah dualarımız onunla:Saruboceq:

bende henüz yapamadım.. evde kendim yapmayı düşünüyorum.. ocak annelerinin şekerlerinde güzel örnekler var tavsiye ederim bakmanızı..

Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız?
melisa33,aryaa güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar..
Dün odamız geldi apar topar çıktım kusura bakmayın birazdan resimlerinide ekleyeceğim..

Fatoş doğum mu yaptı bugün ilk bebeğimiz doğdu demek. Allah analı babalı büyütsün inşallah.. :Saruboceq:

merhaba kızlar.fatoş dogurdu demek.allah analı babalı büşütür inşallah.tabi biraz küvezde kalacak teyzeleri.olsun.orda büyür işte sorunsuz..tabi doktorlar yarın yaprımı dogumu tatilya işlerine gelmemiştir.keşke yarın yapsaydı....ama olsun babakılm.artık sırayla dökülürüz kızlar...kimin aklına gelerdi ilk fatoşun doguracagı.....

bu arada maşallah kalabalıgız...
hepinizin yeni yılı kutlu olsun bebeklerimizle tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…