2010 Şubat Anneleri

ayyyyyyy evet yaa heyecandan unuttum bende herkesin yeni yılı kutlu olsun 2010 bizim yılımız olucak sağlıkla sıhhatle bebişlerimizle ALLAHIM nasip etsin cümlemize...

tuğbacım evdesin neden yapmıyosun:)

canım bilmiyorum ya yapsam hevesimi kıracaklar mevlüt falan yapmak ne demek bilmiyorlar kaynanamlar bir sürü laf ederler şimdi şekere falan masraf yapmış diye hiç heves kalmıyor insanda bişey görmemişler ama yapılana edilene çok karışıyorlar insanın sinirini bozuyorlar :mymeka:klava:bilemiyorum yani şeker değilde çukulata falan alırım ikram etmek için gelenlere ne yapayım sonrada annemlerle bir dua yaparız işte bu

Selam kızlar, ilk bebeğimiz gelmiş Fatoşcum doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün ,inşallah sağlıklı sıhatlidir bebişimizde anneside..

Zeynep ve Havva benim bilgilerim şöyle;

ZEYNEP6672 - erkek - muhtemel dogum tarihi: 24/02/2010 - 32+1 -

AYYY sen benle aynnısnnn!! Ne güzel hoşuma gitti benle giden bi bebek daha var diye..:)

FATOŞ a da ne mutlu, kutlu olsun bebişi!!! İyilermiş değil mi??

sağol canım Şeniz hoşgeldin

anladım canım... ama sen onları boşver bence şöyle güzel bir çikolata yaptır hastaneden sonra yada hastanede gelenlere dağıtırsın en azından

öyle yapcam seldacım zaten ne yapacaksın işte insanda heves bırakmıyorlar ama neyse takamıycam şimdi onları yeni bir yıl giriyor sinirlerimi bozamıcam :dilcikar:

ayyyyyyy evet yaa heyecandan unuttum bende herkesin yeni yılı kutlu olsun 2010 bizim yılımız olucak sağlıkla sıhhatle bebişlerimizle ALLAHIM nasip etsin cümlemize...

sağol canım güzel dileklerin için Allah gönlüne göre versin opuyorumnanaktan

sağol Bilgencim seninde yeni yılın mutlu kutlu olsun ... hepimizi için hayırlı uğurlu olur ınşallah...

oh oh masallah ılk bebısımızde gelmıs,Allah'ım saglıklı sıhhatlı olmasını nasıp etsın.Fatoscum gozun aydın canım bıraz erken oldu ama dualarımız senınle a.s.

kızlar sabah zehranın mesajıyla haberim oldu ama şimdi girebildim Allahım fatosla bebişine sağlık sıhhat versin duyunca cok duygulandım artık çektikleri sıkıntıların semeresini görsünler mutlu mutlu büyütsünler bebişlerini.. hepinizin yeni yılını kutluyorum sağlık sıhhat mutluluk diliyorum canlarım

fatoştan haber gelmemiş henüz hayırlısıyla gelir inşallah bir an önce iyi haberleri

merhabalar kızlar
herkesin yeni yılını kutlarım
mutlu huzurlu bir yıl dilerim Rabbim bebişlerimize sağ salim kavuştursun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…