tuğbacım evdesin neden yapmıyosun:)
Zeynep ve Havva benim bilgilerim şöyle;
ZEYNEP6672 - erkek - muhtemel dogum tarihi: 24/02/2010 - 32+1 -
merhaba kızlar.fatoş dogurdu demek.allah analı babalı büşütür inşallah.tabi biraz küvezde kalacak teyzeleri.olsun.orda büyür işte sorunsuz..tabi doktorlar yarın yaprımı dogumu tatilya işlerine gelmemiştir.keşke yarın yapsaydı....ama olsun babakılm.artık sırayla dökülürüz kızlar...kimin aklına gelerdi ilk fatoşun doguracagı.....
bu arada maşallah kalabalıgız...
hepinizin yeni yılı kutlu olsun bebeklerimizle tabi...
canım bilmiyorum ya yapsam hevesimi kıracaklar mevlüt falan yapmak ne demek bilmiyorlar kaynanamlar bir sürü laf ederler şimdi şekere falan masraf yapmış diye hiç heves kalmıyor insanda bişey görmemişler ama yapılana edilene çok karışıyorlar insanın sinirini bozuyorlar :mymeka:klava:bilemiyorum yani şeker değilde çukulata falan alırım ikram etmek için gelenlere ne yapayım sonrada annemlerle bir dua yaparız işte bu
sağol canım Şeniz hoşgeldin
Kızlar fatoşun doğurduğu kesin miki .. öyle bir ihtimal vardı.. konuşan oldumu hiç?
hoşbulduk canım..evdesin artık rahatmısın...
evet canım pek rahat geceleri uyku yok ya sabahları kocişi gönderiyorum saat 1e kadar yatıyorum kahvaltımızı yapıp bilg. başına koşuyoruz yada geziyoruz karışan yok eden yok çok rahatım valla darısı tüm çalışan arkadaşlara :sm_cool:
ayyyyyyy evet yaa heyecandan unuttum bende herkesin yeni yılı kutlu olsun 2010 bizim yılımız olucak sağlıkla sıhhatle bebişlerimizle ALLAHIM nasip etsin cümlemize...
AYYY sen benle aynnısnnn!! Ne güzel hoşuma gitti benle giden bi bebek daha var diye..:)
FATOŞ a da ne mutlu, kutlu olsun bebişi!!! İyilermiş değil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?