2010 Şubat Anneleri

mutlu yıllar herkesin yeni yılı kutlu bu yeni yıl bebişleriniz ve kocanızla dahada mutlu bir aile oluruz işallah

herkezin yeni yili kutlu olsun umarim 2010 hep'm'ze mutluluk salik huzur ve bebislerimizle cok guzel gunler getirsinn opuyorumnanaktan fatoos dogurmus galiba allah bebeginin onun yaninda olsun dayima bebek kuvezde kalcamis uzulurler yazik umarim cok cabbuk toparlanirlar

Kızlar kimse kalmamış topikte. Herkes kutlamaya başladı galiba yeni yılı. Biz de doktor teyzemizden geldik. Kızımız yüzünü mıçını her yerini gösterdi bize... Dr. teyzemiz bu kızla işiniz zor dedi :))) Sağlığı gayet iyi, 2300 gr olmuş sıpamız. Ne kilolu ne zayıf gayeet normal dedi dr. Amaaaaaaaa hanfendi hala ters. Üç haftaya kadar dönmezse sezeryan olacakmışım. 2 ya da 3 şubata tarih verdi. ınşallah döner, dönmezse bu tarihlerde alırız seni bir aksilik olmazsa dedi. Kızlar dua edin noolur da dönsün benim sıpa....

Bu arada yeni topiğimiz aşağıda....Siftah Fatoştan bereketi Allahtan...
2010 Şubat Melekleri geliyorrrrrr - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Havvacım gözün aydın kızın çok iyiymiş demek,

Kızlar biz de işten çıkıyoruz artık gidelim yeni yılı kutlamaya başlayalım:dance:
Herkese sağlık mutluluk dolu bir yıl diliyorum. Bebişlerimizle tabi kiii. Çoook öptük hepiniziopuyorumnanaktan

yeni yılınız kutlu olsun kızlar...2010 da sağlık mutluluk huzur hep bizlerin olsun inş..eşlerimizle bebeklerimizle ailelerimizle nice yıllara inş
FATOŞ umunda gözü aydın olsun...başı çekti hadi hayırlısı bakalım

Offf 32 haftalık doğumumuz mu var inanamıyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı küveze almışlardır bebişkoyusenağlama

herkese mutlu sağlıklı yıllar bu yıl herkese mutluluk sağlık neşe getirsin herkesin doğumu kolay olsun

herkese mutlu huzurlu nice yıllar diliyorum arkadaşlar ..

Havvacım gözün aydın prensesin gayet sağlıklı ve iyiymiş demek güzel haberler ile gelmişssin maşallah kuzuna canım inşallah döner de dönmessede kısmet saglıklı sıhatli olsun inşallah canım benım

Herkesin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar. Yeni yıl tüm güzellikleri bizler ve bebişlerimiz için iki kere getirsin. Tüm olumsuzlukları da çifter çifter götürsün hayatımızdan. Allahım gelecek yılı Miniş adımlarıyla yürümeye çalışacak olan meleklerimizle görmemizi sağlasın. Herkesi ve herkesin meleklerini öpüyoruz kızımla...

havvacım gözun aydın benım gelinin masallahı var cok sevındım ınş.döner cnm ya hakkında hayırlısı olsun cnm benim

iyi geceler kizlar yeni yiliniz kutlu olsunnn dilerim hersey 2010 da istediginiz gibi guzel gecer bebeklerimizle eslerimizle saglikli mutlu gunler diliyorum burda da 12 olmadi da 10 ama sizin yeni yilinizi kutlim dedim

Herkese mutlu yıllar.. Eşlerimiz, evlatlarımız ve tüm sevdiklerimizle beraber güzel bir sene geçirmek dileğiyle..:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…