selammm kızlarr
herkes burda topik kalabalık maşaallah
yeni halim arkdaşlar :) boshayallersmile
Herkese merhaba kızlar...uykusuzluk bende de var. Yalnız değilişim demek ki...
Fatoştan ve Derinderen den haberi olan var mı?
senin de kontrolün dün değil miydi,senle aynıydık biz.Geçmişi okudum ama kaçırmış olabilirim,nasıl kızın???ne kadar olmuş??
maşallah esma.bayagı büyümüş oglun.seninde yanaklar dolmuş artık.belli.yarasın..
ay kıyamam ama ödün verme kızınca sonra baedemessin demiiofff moralim bozuldu.zeynoyla bozuştuk.evdeki mandalları balkon deligine atmış hep.bende sinirlendim.oda cezası verdim çıkmayacaksın .tv de açmayacaksın dedim.agladı agladı.bende kulak asmadım aglamasına.sonra odadan ses çıkmıyordu bi baktım uyumuş.şimdi yatıyo.anne affet diyodu:sinifsinif: oyyy kuzum dayanamadım.ama bellide etmedim.neyse uyansında barışayım bari.hiç küs kalmaya oda dayanamıyo.hemen gelir öper beni.ah kızlar büyümeleride zor oluyo...
canım ben dün gittim doktor ama ev işlerinden uğrama fırsatım olmadı kızım iyiymiş çok şükür herşey yolunda 2 750 gr olmuş kızım ocak sonuna doğru bekleyebiliriz dedi doktor şeker testi istedi tam kan filan işte bir iki test verdik yani herşey yolundaymış bende seninkini kaçırmışım canım senin bebiş nasıl ne kadar olmuşopuyorumnanaktan
offf moralim bozuldu.zeynoyla bozuştuk.evdeki mandalları balkon deligine atmış hep.bende sinirlendim.oda cezası verdim çıkmayacaksın .tv de açmayacaksın dedim.agladı agladı.bende kulak asmadım aglamasına.sonra odadan ses çıkmıyordu bi baktım uyumuş.şimdi yatıyo.anne affet diyodu:sinifsinif: oyyy kuzum dayanamadım.ama bellide etmedim.neyse uyansında barışayım bari.hiç küs kalmaya oda dayanamıyo.hemen gelir öper beni.ah kızlar büyümeleride zor oluyo...
offf moralim bozuldu.zeynoyla bozuştuk.evdeki mandalları balkon deligine atmış hep.bende sinirlendim.oda cezası verdim çıkmayacaksın .tv de açmayacaksın dedim.agladı agladı.bende kulak asmadım aglamasına.sonra odadan ses çıkmıyordu bi baktım uyumuş.şimdi yatıyo.anne affet diyodu:sinifsinif: oyyy kuzum dayanamadım.ama bellide etmedim.neyse uyansında barışayım bari.hiç küs kalmaya oda dayanamıyo.hemen gelir öper beni.ah kızlar büyümeleride zor oluyo...
sağol ayşegülcüm valla acaip şiştim özellikle yüzüm çok tatlı yiyiom boshayallersmile
ay kıyamam ama ödün verme kızınca sonra baedemessin demii
maşallah kuzuna büyümüş
oyy oyy yerim ben onu ya
gitmiş uyumuş masum şey barışın annesi bidaha yapmaz inş.
kıyamam yaaaaa ınsanın ıcı gıder mafoldumben
Merhabalar uykusuz bayanlarmirmirmirmir
Ben bu oğlanı dövcem ya :mymeka: kasmış kendini direk gibi etmiş bütün gece ağlattı beni yasenağlama çok hareket ediyo çok canımı yakıyor :çok üzgünüm:Napcam ben bunla ya çürüttü heryerimiÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?