2010 Şubat Anneleri

Bende Şımdı yemek yıyıp geldım bu 2 hafta nasıl geÇecek bılmıyorum Çok uykum geldı Şımdıde yaıp uyucam valla

Herkese merhaba kızlar...uykusuzluk bende de var. Yalnız değilişim demek ki...
Fatoştan ve Derinderen den haberi olan var mı?

Yaa evet kaç gündür DERINDEREN den haber yok
bu kiz dogurmus olmasin yoksa

offf moralim bozuldu.zeynoyla bozuştuk.evdeki mandalları balkon deligine atmış hep.bende sinirlendim.oda cezası verdim çıkmayacaksın .tv de açmayacaksın dedim.agladı agladı.bende kulak asmadım aglamasına.sonra odadan ses çıkmıyordu bi baktım uyumuş.şimdi yatıyo.anne affet diyodu:sinifsinif: oyyy kuzum dayanamadım.ama bellide etmedim.neyse uyansında barışayım bari.hiç küs kalmaya oda dayanamıyo.hemen gelir öper beni.ah kızlar büyümeleride zor oluyo...

senin de kontrolün dün değil miydi,senle aynıydık biz.Geçmişi okudum ama kaçırmış olabilirim,nasıl kızın???ne kadar olmuş??

canım ben dün gittim doktor ama ev işlerinden uğrama fırsatım olmadı kızım iyiymiş çok şükür herşey yolunda 2 750 gr olmuş kızım ocak sonuna doğru bekleyebiliriz dedi doktor şeker testi istedi tam kan filan işte bir iki test verdik yani herşey yolundaymış bende seninkini kaçırmışım canım senin bebiş nasıl ne kadar olmuşopuyorumnanaktan

Kizlar ben azcik uyumaya çalisayim gözlerim kapaniyo resmen yaa
hadi sonra görüsürüzboshayallersmile

maşallah esma.bayagı büyümüş oglun.seninde yanaklar dolmuş artık.belli.yarasın..

sağol ayşegülcüm valla acaip şiştim özellikle yüzüm çok tatlı yiyiom boshayallersmile

ay kıyamam ama ödün verme kızınca sonra baedemessin demii

maşallah kuzuna büyümüş

oyy oyy yerim ben onu ya
gitmiş uyumuş masum şey barışın annesi bidaha yapmaz inş.

kıyamam yaaaaa ınsanın ıcı gıder mafoldumben

Yürüyüşümüzü yaptık , öğle yemeğimizi yedik geçmişi okuduk geldiiikkaydirigubbakcemile2
Maşallah kaynatmışsınız baya o arada.

Esmacım maşallah sana da oğluşuna da.

Merhabalar uykusuz bayanlarmirmirmirmir
Ben bu oğlanı dövcem ya :mymeka: kasmış kendini direk gibi etmiş bütün gece ağlattı beni yasenağlama çok hareket ediyo çok canımı yakıyor :çok üzgünüm:Napcam ben bunla ya çürüttü heryerimiÇok üzgünüm çoook

srpp sağol cnm

ayşegül acaip çekiyo cnm yemesem tatlı gözüm dönüyo :) inş. geçerr

ya benimkide çok hareketli öyleki sanki sabah uyanırda şöyle bi gerneşirsinizya ..sanki öyle yapıyo ayy kemiklerini hissediyorum.tekrar bacaklarını çekene kadar acıtıyo.geçen gittigimde doktora sordum çok hareketli diyo.olsun daha iyi bi problem yok demektir işti diyodu..
bende yarın görecegim kızımı bakalım ne kadar olmuş dayzaları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…