srpp sağol cnm
ayşegül acaip çekiyo cnm yemesem tatlı gözüm dönüyo :) inş. geçerr
offf moralim bozuldu.zeynoyla bozuştuk.evdeki mandalları balkon deligine atmış hep.bende sinirlendim.oda cezası verdim çıkmayacaksın .tv de açmayacaksın dedim.agladı agladı.bende kulak asmadım aglamasına.sonra odadan ses çıkmıyordu bi baktım uyumuş.şimdi yatıyo.anne affet diyodu:sinifsinif: oyyy kuzum dayanamadım.ama bellide etmedim.neyse uyansında barışayım bari.hiç küs kalmaya oda dayanamıyo.hemen gelir öper beni.ah kızlar büyümeleride zor oluyo...
canım benim ya kıyamam ben ona.barış annesi üzme kuzunu daha fazla.
oyy canım benim. aslında bu şekilde ödül ve ceza olmalı, ama ben yapabilecekmiyim bakalım, hiç kıyamıyorum ben..
Ah Ayşegülcüm en güzelini yapmışsın ama Allah kolaylık versin uyanınca sarılır koklaşırsın o çocuk zaten unutur gider.. İnsan kıyamıyor ama onlar da bunu bilerek yapıyorlar zaten resmen zayıf taraflarımızı kullanıyorlar. Çok zor bir iş çocuk büyütmek Alah hepimize kolaylık versin.
bi şubat annesi daha doğurmuş hayırlı olsun darısı başımıza inş.
kıs fatma Şubat annesi doğurmuş dedin kayboldun ortalıktan bilmiyorumkismile
yine döktürmüşsünüz oku oku bitmiyorda.
Elif başınsağolsun canım.
Ayşegül sen en iyisini bilirsin Zeynep için başta birşeyleri öğretmek gerekiyorki hayırdan anlasın.
çalışanlar Allah yardımcınız olsun valla 30 dk sandalyede oturmak bile zor geliyor bana iyiki çıkmışım izne diyorum.
dün Fatoş ile konuştum bugün 1 ay olmuş hastaneye .bebişi İzmir'de başka hastanede yatıryormuş dün ilk defa süt istemişler ama drlar süte analiz yapılsın sorun yok ise veririz demiş.Süt ile de tansiyon bebeğe geçebilirmiş.Fatoşun hastanede yatma sebebide kilodan dolayı estetik dikiş yapamamışlar normal dikişlerinde atma ihtimaline karşılık dikişler alınana kadar yatacak en geç 1 haftada çıkar herhalde evine.
Bizde kızımla iyiyiz ara ara sancılar vuruyor ama artık bu kadarıda olacak uykusuzluk hat safada ayın 20 sinde dr rand.umarım ogüne kadar rahat durur yavrum.
slm teyzeler geçmiş okuyorum epeydir uykusuzluk dışında önemli bir sorun yok sanırım..bizim bugün randevumuz vardı gittik geldik maşallah tosuncuğuma herşeyimiz çok güzelmiş.2.950 gr olmuş suyumuzda iyi başımız hala aşağıda hiçbir dönme filan yok çok şükür 2 hafta sonra doğum şeklimize bakacağını söyledi.ayrıca nst ye bağlandık oğlum odaya girene kadar kıpır kıpırken yatağa yattık tık yok kalp atışını duymasam panik yapacaktım nerdeyse dr gayet ii dedi ama bizden haberler böyle işte
slm teyzeler geçmiş okuyorum epeydir uykusuzluk dışında önemli bir sorun yok sanırım..bizim bugün randevumuz vardı gittik geldik maşallah tosuncuğuma herşeyimiz çok güzelmiş.2.950 gr olmuş suyumuzda iyi başımız hala aşağıda hiçbir dönme filan yok çok şükür 2 hafta sonra doğum şeklimize bakacağını söyledi.ayrıca nst ye bağlandık oğlum odaya girene kadar kıpır kıpırken yatağa yattık tık yok kalp atışını duymasam panik yapacaktım nerdeyse dr gayet ii dedi ama bizden haberler böyle işte
kıs fatma Şubat annesi doğurmuş dedin kayboldun ortalıktan bilmiyorumkismile
yine döktürmüşsünüz oku oku bitmiyorda.
Elif başınsağolsun canım.
Ayşegül sen en iyisini bilirsin Zeynep için başta birşeyleri öğretmek gerekiyorki hayırdan anlasın.
çalışanlar Allah yardımcınız olsun valla 30 dk sandalyede oturmak bile zor geliyor bana iyiki çıkmışım izne diyorum.
dün Fatoş ile konuştum bugün 1 ay olmuş hastaneye .bebişi İzmir'de başka hastanede yatıryormuş dün ilk defa süt istemişler ama drlar süte analiz yapılsın sorun yok ise veririz demiş.Süt ile de tansiyon bebeğe geçebilirmiş.Fatoşun hastanede yatma sebebide kilodan dolayı estetik dikiş yapamamışlar normal dikişlerinde atma ihtimaline karşılık dikişler alınana kadar yatacak en geç 1 haftada çıkar herhalde evine.
Bizde kızımla iyiyiz ara ara sancılar vuruyor ama artık bu kadarıda olacak uykusuzluk hat safada ayın 20 sinde dr rand.umarım ogüne kadar rahat durur yavrum.
bu arada çarşıya çıkmışken şeker malzemelerimizi de aldık onlara başlayacağız bakalım bu akşam.kapı süsümüzü kendim yapmak istiyordum ama çok uygun fiyatlı bi süs buldum aldım hemencik bende biraz küçük ama olsun kapımız da küçük bizim nasılsa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?