Merhaba hanımlar..
Ne güzel meleklerimizin iyi habelerini alıyoruz.. 2. meleğimizde gelmiş. allah hepimizi sağ sağlim kurtrsın inşallah.. bizimde dün kontolümüz vardı.. kilosu boyu suyu herşeyi gayet normal çok şükür.2850 gram 48 cm olmuş paşam. 40. haftaya kadar beklememe konusunda ısrarcı doktorlarım hala.. 38 haftada doğacak meleğim.. önümüzdeki çarşamba günü gidince doğum gününü kararlaştırcağız.. İnşallah o güne kadar bir aksilik çıkmazsa normal doğum istiyorum bende..
Seldacım ne güzel haberler bunlar. Maşallah minik paşamızaİnşallah hayırlısıyla gelsin de Seldacım normal sezeryan takma kafaya doktorlara güven. Hayırlısıyla kucağına alacaksın inşallah oğluşunu.
Hay maşallah Elifcim gerçekten tosun gibi olmuş olun,maşallah maşallah..Biz senle aynıyız benim bebe 2400 daha naniknanik
Maşallah oğluşuna canım kocaman olmuş ya50 100 gramlardan bahsediyorduk 2 kiloları devirdik nerdeyse geliyorlar artıkdelikafadulden
evet bende buna hayret ediyorum nasılda zaman geçti minicik göbecikleri şişircez die uğraşırken şimdi hiçbiryere sığamıyoruzyerimseniben
Maşallah canım sen de döktürmüşsün güzel haberler getirmişsin. İnşallah bir an evvel oğluna kavuşur fatoşçum.Ne kadar kalcakmış küvözde belli miymiş?
fatoşta kavuşur inşallah oğluşuna biran öncede hasreti biter rabbim hepimizi kurtarsın sağ salim:sinifsinif:
İyi yapmışsın benim örnek aldığım kapı süsü ile benim yaptığım aynı fiyata geldi zatenkaydirigubbakcemile3 Yalnızca kendim yapmak istedim diye almadım. Şekerlerini de yap hepsinin resimlerini koy da görelim.
Merhaba hanımlar..
Ne güzel meleklerimizin iyi habelerini alıyoruz.. 2. meleğimizde gelmiş. allah hepimizi sağ sağlim kurtrsın inşallah.. bizimde dün kontolümüz vardı.. kilosu boyu suyu herşeyi gayet normal çok şükür.2850 gram 48 cm olmuş paşam. 40. haftaya kadar beklememe konusunda ısrarcı doktorlarım hala.. 38 haftada doğacak meleğim.. önümüzdeki çarşamba günü gidince doğum gününü kararlaştırcağız.. İnşallah o güne kadar bir aksilik çıkmazsa normal doğum istiyorum bende..
yaren , eliferdi öncelikle teşekkür ederim.. iyi dilekleriniz için..
38 haftada normal doğum nasıl olacak demişsin.. Suni sancı verilerek olacak canım.. damardan yada fitil yoluyla verilen bir ilaç var onunla açılma sağlanırsa normal doğum şansımız var.. ama dediğim gibi tüm koşullar normalse..
Kızlar star tvyi açın sezeryanla ilgili haber var
İyi akşamlar canım sen nasılsın...
eliferdi, HavvaEsen, ZeyL MERHABA KIZLAR NASILSINIZ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?