2010 Şubat Anneleri

Seldacım ne güzel haberler bunlar. Maşallah minik paşamıza İnşallah hayırlısıyla gelsin de Seldacım normal sezeryan takma kafaya doktorlara güven. Hayırlısıyla kucağına alacaksın inşallah oğluşunu.

Canım sağol serapcım... Hepimiz için dualarım.. Yalnız benim sıpa durduğu yerde durmuyor bir önceki kontrolümüzde doğum pozisyonunu almıştı.. dün gittiğimde kafası sağ tarafımdaydı.. şuan hissediyorum hala orda.. pek bi keyfine düşkün sanki.. eğer böyel giderse sezeryan olur dimi hanımlar:)

Hay maşallah Elifcim gerçekten tosun gibi olmuş olun,maşallah maşallah..Biz senle aynıyız benim bebe 2400 daha naniknanik

evet canım ya benim oğluş harbi tosuncuk olmuş:)) ee ama ben 25 kilo almış vaziyetteyim şuan çok şükür ki sadece kendime değil oğluma yemişimopuyorumnanaktan

bi yapayım koyarım canım muhakkak

maşallah oğluşuna nazar değmesin hiçbirimize.. ben anlamadım dr lar 38 haftada almak istiyorlar demişsin ama normal doğum istiyosun nasıl olucak sancın gelmezse normal doğum nasıl yapılacak wala anlamadım cahilliğime ver lütfen:çok üzgünüm:

kızlar burda sohbet çok güzel ama zaman nasıl geçio farkına bile varamıyorum. ben.dün dedemin vefatı snrasındaki rahatsızlığım yüzünden hiçbirşey yapamadım yemeği bile eşim dışardan getirdi bugün bari bişiyler yapayım bu arada çok fazla kaynatmayın emiii:)))) hemencik gelirim inş.

elif,seda maşallah bebişlerinize..

burcu canım çok sağol,fatoşun haberini paylaştığın için. bugün merak ediyorduk biz de. inş kısa zamanda kavuşur bebeğine..

ben çıkıyorum kızlar, iyi akşamlar.

yaren , eliferdi öncelikle teşekkür ederim.. iyi dilekleriniz için..
38 haftada normal doğum nasıl olacak demişsin.. Suni sancı verilerek olacak canım.. damardan yada fitil yoluyla verilen bir ilaç var onunla açılma sağlanırsa normal doğum şansımız var.. ama dediğim gibi tüm koşullar normalse..

selda canımm masallah bebısıne cok sevındım hadi hayırlısı cnm umarım hersey gonlunce olur

hımm anladım canım tamam suni sancı olayımız var bide:)) ama ben onu günü geldiği halde sancıdan ses seda çıkmazsa veriliyor diye sabitlemişim beynimde ondan öleeee ohaoldumsmile

yaren - bilgen çok teşekkürler teyzeleri oğlumu görmek çok güzeldi yine her zamanki gibi darısı yeni gideceklerin başına

biz bi yemek yapıp gelene kadar herkes gitmiş yaa( yemekleriimizi yaptık babamızı bekliyoruz bizde en iyisi şekerlerimize başlayalım bizde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…