2010 Şubat Anneleri

kızlar ben çok hastayım yaa.Bu hafta hiç iyi geçmiyor.8 ayda yaşamadığım sıkıntıları yaşadım valla.Bu haftaya bağırsak enfeksiyonuyla başladım onun sancısı.O geçti dün sol tarafım tutuldu ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum üşüttüm heralde onun sancısı.Üstüne bir de boğazlarım şişti.ıçim hırlıyor nefes alırken.Öksürüyorum çok fena kızım da sarsılıyor.Yani anlıyacağınız perişanım.Ne kötü bi hafta.Şimdi de kayınvalidem rahatsızlandı onu doktora götürdü eşim.

Canım geçmiş olsun yaaa
Doğum yaklaştıkça bünye düşüyo tabi...
Esra da iyi çok şükür..

canbahar çok saol canım sanada geçmiş olsun
bu ağrılar kramplar çok normalmiş daha bugün söyledi dr umuz.ayrıca benim kendime yaptığım doğal antibiyotik var istersen sende bi yap dene kabuğuyla birlikte 4 e bölünmü halde elma,kabuğuyla yine limon,2 yaprak taze nane,kaynatıp içince herşeye birebir geliyor boğaz ağrısı grip nefes tıkanması hepsine iyi gelio isterseniz bi deneyin sizde belki biliyorsunuzdur ama yinede yazdım.

saol canım mutlaka denicem.İyi olmak istiyorum kızıma az kaldı.Ben de şekerlerinin malzemesini alıp yapmayı düşünüyordum bu hafta.

Dün, teyzemler bizdeydi ben çok rahatsızım diye kızımın kıyafetlerini ütülediler.Beşiğimizin örtüsünü yerleştirdik.Bir ara resimlerini eklicem.Hepsi bitsin diye bekliyorum.

ya bende çok istiyorum yanımda böyle bana yardımcı olucak sadece yol gösterecek birisi bile olsa yetecek annem çalııo ablam aydında teyzemde malum ananenim yanında ooyy oyy ne yapıcam böyle yalnız yalnız(

ben bu konuda şanslıyım biraz.Ben de teyzeler,halalar bol bol.Ben bi de kayınvalidemle yaşıyorum.Yani evde de biri var sürekli.Benim annem de çalışıyor ama her akşam yanımda saolsun.Elinden her iş de gelir maşallah.Ben de anneme çekmişim.ınşallah ben den de kızıma geçer bu el marifeti.Annemin diktiği bebek pikelerin resmini de eklicem.Valla hazır gibi oldular.Sizle de paylaşmak istiyorum ben beğendim.

kızlar ben hiç oturamıyorum yaa sağ göğsümün altında batıyo çok rahatsız oluyorum
sizinde öylemi

maşallah canım bebişine.Benim kızım da 2.300gr olmuş boyuda 45 cm.Çok şükür iyiyiz.Aslında benim sat a göre 20 şubat ama usg de senle aynı 15 şubat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…