yok canım ben çatı muaynesi olmadım tüp bebek bizimkisi doktorun gözü korktu:)) normal doğum riskini göze alamam dedi benimde zaten canıma minnet normal doğumdan korkuyorum bende hep sezeryan taraftarıydım zaten bakalım hayırlısı sana yapıldımı çatı muaynesi belli oldumu canım doğum şeklin
ii geceler kızlar sabah randevumuz var heyecan dorukta yıne optum hepiniziboshayallersmile
aa o zaman değilmi dersin o zaman üşütme olabilir canımcım:)) geri aldım ama inşallah dönmüştürde ayaklarıdır ben bunu temenni ederimbeenimki henüz dönmemişti döndümü dersin ayaklarıolabilir mi acep
evet canım ya nerdeyse aynıyız o kadarcık fark bile sayılmaz bi akarahan vardı satımız aynı olan oda artık girmiyo sanırım izine ayrıldı oda ondan sonra senle yakınız birbirimizeeliferdi aramızda sadece 2 gün var sanırım
hmm anladım canım hayırlısı olsun zaten tüp bebeklere normal yaptırmıyorlar benim daha çatı muayenem olmadı haftaya cuma kontrolümüz ama nedense benimde içimden hep sezeryan geçiyo gecen hafta kontrolümde doktorumuz bebeğin eşinin erken yaşlanmaya başladığını söyledi kiminde bu erken doğuma sebep olabliyormuş bazen nasip hayırlısı bakalım..
normalde her bebeğin eşi doğum zamanı yaklaştıkça byıpranıyomuş yaşlanıyomuş beninkindede bu durum biraz erken başlamış bebeğin gelişimini biraz etk,liyomş ama bazende hiç etkilemiyormuş kontrollerde takip ediliyor işte bakalım eş ölür bebekle tamamen ilişkisini keserse ameliyatla alıyorlarmış hemen bebeği bakalım bizim durum ne olacak
inş. canım cümlemiz hayırlısıyla kurtulalım suandA ciddi bir sorun yok bakalım kontrollere gidiyorum ilerleyen zamanlarda ne olur Allah bilir nasip kısmet seninde ilkmi eliferdi ilk tüpbebek denemenmi?tekmi tuttu sende genelde ikiz üçüz oluyırya..
selam arkadaşlar ben sevilayın arkadaşıyım sevilay bugün saat 17 de sezeryanla bebeklerini dünyaya getirdi Allahıma şükürler olsun oğlununda kızınında sağlık durumları çok iyi .. haberiniz varmı bilmiyoum ama ben genede haber vermek istedim...
Alllahım hepinizin kucağına bebekleiniz sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
allah analı babalı büyütsün amin cümlemizi inş. pardon eliferdi ben caneylonla karıştırdım seni:)benimde ilk bebişim tüp bebek değil canım ilk göz ağrım olacak inş....
ay ne güzel allah analı bablı büyütsün inş. canımselam arkadaşlar ben sevilayın arkadaşıyım sevilay bugün saat 17 de sezeryanla bebeklerini dünyaya getirdi Allahıma şükürler olsun oğlununda kızınında sağlık durumları çok iyi .. haberiniz varmı bilmiyoum ama ben genede haber vermek istedim...
Alllahım hepinizin kucağına bebekleiniz sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
IYI geceler kizlar
iyi geceler aykız nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?