2010 Şubat Anneleri

hmm anladım canım hayırlısı olsun zaten tüp bebeklere normal yaptırmıyorlar benim daha çatı muayenem olmadı haftaya cuma kontrolümüz ama nedense benimde içimden hep sezeryan geçiyo gecen hafta kontrolümde doktorumuz bebeğin eşinin erken yaşlanmaya başladığını söyledi kiminde bu erken doğuma sebep olabliyormuş bazen nasip hayırlısı bakalım..

ii geceler kızlar sabah randevumuz var heyecan dorukta yıne optum hepiniziboshayallersmile

canım sağlıcakla git gel inşallah hayırlı haberlerle döneceksin eminizz çok heyecan yapma sen yinede uykunu al rahat rahat

beenimki henüz dönmemişti döndümü dersin ayaklarıolabilir mi acep
aa o zaman değilmi dersin o zaman üşütme olabilir canımcım:)) geri aldım ama inşallah dönmüştürde ayaklarıdır ben bunu temenni ederim

eliferdi aramızda sadece 2 gün var sanırım
evet canım ya nerdeyse aynıyız o kadarcık fark bile sayılmaz bi akarahan vardı satımız aynı olan oda artık girmiyo sanırım izine ayrıldı oda ondan sonra senle yakınız birbirimize

canımcım çok özür dilerim ama bebeğin eşinin erken yaşlanması ne demek ??yani bilmediğim için soruyorum kusuruma bakma neolur

normalde her bebeğin eşi doğum zamanı yaklaştıkça byıpranıyomuş yaşlanıyomuş beninkindede bu durum biraz erken başlamış bebeğin gelişimini biraz etk,liyomş ama bazende hiç etkilemiyormuş kontrollerde takip ediliyor işte bakalım eş ölür bebekle tamamen ilişkisini keserse ameliyatla alıyorlarmış hemen bebeği bakalım bizim durum ne olacak

canım inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gider ben ilk defa duydum böyle birşeyi hiç bilgim yok bu konuda sıkma canını sezeryanda olsa fark etmez sağ salim bebişlerimize kavuşalımda önemli olan o

inş. canım cümlemiz hayırlısıyla kurtulalım suandA ciddi bir sorun yok bakalım kontrollere gidiyorum ilerleyen zamanlarda ne olur Allah bilir nasip kısmet seninde ilkmi eliferdi ilk tüpbebek denemenmi?tekmi tuttu sende genelde ikiz üçüz oluyırya..

teyzoşlar hamiş fotolarımı ekledim profilime yarım tonluk teyze görmek isteyenler bakabilirmafoldumben

tabiki canım hayırlısı olsun.benim tüp bebek değil normal yani o yüzden tek bizim senin ikizmi bebeğin???

selam arkadaşlar ben sevilayın arkadaşıyım sevilay bugün saat 17 de sezeryanla bebeklerini dünyaya getirdi Allahıma şükürler olsun oğlununda kızınında sağlık durumları çok iyi .. haberiniz varmı bilmiyoum ama ben genede haber vermek istedim...

Alllahım hepinizin kucağına bebekleiniz sağlıkla almayı nasip etsin inşallah

allah analı babalı büyütsün amin cümlemizi inş. pardon eliferdi ben caneylonla karıştırdım seni:)benimde ilk bebişim tüp bebek değil canım ilk göz ağrım olacak inş....

allah uzun ömürler versin inş.gözünüz hatta gözümüz aydın çok güel bir haber fakat ben isim olarak bilmiyorum nicki neydi sevilayın acaba

allah analı babalı büyütsün amin cümlemizi inş. pardon eliferdi ben caneylonla karıştırdım seni:)benimde ilk bebişim tüp bebek değil canım ilk göz ağrım olacak inş....

anladım canım sorun değil..benimde ilk kelebeğim olucak hayırlısıyla

ay ne güzel allah analı bablı büyütsün inş. canım
haber verdiğin için sağol

IYI geceler kizlar

iyigeceler canım
ben uyuyamadım kaşıntım tavan yaptı uyutmuyo
çok kötüyüm ya
sen neden uyumadın

ben genelde uyurdum ama bu aralar uykum pek gelmiyor eliferdi çalışıyomsn canm sen evdemsn?

bir subat annesi daha dogum yapmis demek
Ikiz bebisleri dogmus sevilay in
Allah anali babali büyütsün

Haydi bakalim hanimlar simdi sira kimdeeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…