evet serapcım listenin başlarındayım, ama benim oğlan yerini seviyo gibi duruyo,benden önce biçok kişi doğurur gibi :) bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.
valla bugün biter mi diyorum :) ama yarın da yarım gün çalışcam malesefsonraaa gelsin uykular..
arkeos iyiyim çok şükür ama bugün de başım ağrıyor ya, bugün 5. gün,neden geçmiyor anlamadım. gece hiç uyuyamadığım için diye düşünüyorum, bakalım haftasonunda geçer inş.
ArkeoS, dineva, essemayit, nina23, srpp, yaren_h, ZEYNEP6672
günaydınlar herkese.. dün saatlerce dolaştım ama park yatak için uygun bir uyku seti bulamadım.. park
yatak alan arkadşlar siz neler yaptınız ne aldınız??*
canım günaydın
bende park yatak alıcam beğendiğim yerde uygun uyku setleri vardı güzeldide sen bursa dasın demi
cumhuriyet cd. varya akdem var biliyomusun orda vardı orda bi park beşik beğendim içine uygun uyku setleride vardı yanılmıyosam 65 liramıydı ne bak istersen
esmacım sağol canım önerin için dünden beri dolaş dolaş ayaklarıma kara sular indi ama beğenemiyorum bir türlü..bi de sen bilirsin burada bebeler sarayı var oaradn dediler ki park yataklar için olan uyku setlerinin ebatları ayrıymış yani her uyku seti park yataklar için uygun olmuyormuş..seçeneğim azaldığı için beğenemiyorum bende
canım ölçülerden haberim yok hiç sormadım ama baktığım yerde park beşiğin içine sermişlerdi darınada genişinede belki orda vardır cnm bebeler sarayınde bulamadınmı bide diğer yerlere göre biraz pahalı sanırım oranın fiyatları
çok faklı değil aslında oranın da fiyatları.. sağol canım tekrar yarın çıkacağım yine bakarım artık.. ha birde şunu sorayım uyku setini yıkayacak mıyız??
canım ben ne aldımsa yıkadım yıka tabi konfeksiyonlarda yerlerde sürünüyo kaç el değiyo etiketinde yazar programıona göre yıka bişiycik olmaz ben kadife battaniyesini bile yıkadım
ArkeoS, dineva, essemayit, nina23, srpp, yaren_h, ZEYNEP6672
günaydınlar herkese.. dün saatlerce dolaştım ama park yatak için uygun bir uyku seti bulamadım.. park
yatak alan arkadşlar siz neler yaptınız ne aldınız??*
canım ben daha çıkıp bakmadım ama ben de park yatak için nevresim takımı ve yorgan alıcam.eksiğim bu kaldı zaten, bir de oto koltuğu (ya da ana kucağı şimdilik) ve çantasını da alınca bitiyor inş..
mutlaka yıka.. ben de herbişeyini yıkadım. oyuncakları bile bulaşık mak. atıp yıkadım, biraz abarttım galiba -tatlicadiarzu-
canım ben park yatak aldım olculerı 1,40 80 cm baby rose dıye bı marka cokda hos gorunuyo hemde genıs,ıcıne de uyku setı aldım park yatakların uyku setlerı ozel oluyo park yatak uyku setı dıye alcan cunku kenar yastıkları uymuyor park yatagınkı daha dar oluyo
canım ben daha çıkıp bakmadım ama ben de park yatak için nevresim takımı ve yorgan alıcam.eksiğim bu kaldı zaten, bir de oto koltuğu (ya da ana kucağı şimdilik) ve çantasını da alınca bitiyor inş..
mutlaka yıka.. ben de herbişeyini yıkadım. oyuncakları bile bulaşık mak. atıp yıkadım, biraz abarttım galiba -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?