2010 Şubat Anneleri

banada hafta sonu hıc gecmıyor yarencım ya valla hele pazar gunu boyle bogazımı sıkıyolar sankı-tatlicadiarzu-canım ben cıkıyorum camasırlar yıkancak utu yapılcak daha evı toplamadan basına gectım yıne bılgısayarın basına hadı sanada kolay gelsınolumunekankayizsmile

GÜnaydın herkese
havva senınde gÖzÜn aydın saĞ salım gelır ınŞallah yeĞenınde

ArkeoS, dineva, essemayit, nina23, srpp, yaren_h, ZEYNEP6672

günaydınlar herkese.. dün saatlerce dolaştım ama park yatak için uygun bir uyku seti bulamadım.. park
yatak alan arkadşlar siz neler yaptınız ne aldınız??*

canım günaydın

bende park yatak alıcam beğendiğim yerde uygun uyku setleri vardı güzeldide sen bursa dasın demi
cumhuriyet cd. varya akdem var biliyomusun orda vardı orda bi park beşik beğendim içine uygun uyku setleride vardı yanılmıyosam 65 liramıydı ne bak istersen

esmacım sağol canım önerin için dünden beri dolaş dolaş ayaklarıma kara sular indi ama beğenemiyorum bir türlü..bi de sen bilirsin burada bebeler sarayı var oaradn dediler ki park yataklar için olan uyku setlerinin ebatları ayrıymış yani her uyku seti park yataklar için uygun olmuyormuş..seçeneğim azaldığı için beğenemiyorum bende

canım ölçülerden haberim yok hiç sormadım ama baktığım yerde park beşiğin içine sermişlerdi darınada genişinede belki orda vardır cnm bebeler sarayınde bulamadınmı bide diğer yerlere göre biraz pahalı sanırım oranın fiyatları

çok faklı değil aslında oranın da fiyatları.. sağol canım tekrar yarın çıkacağım yine bakarım artık.. ha birde şunu sorayım uyku setini yıkayacak mıyız??

çok faklı değil aslında oranın da fiyatları.. sağol canım tekrar yarın çıkacağım yine bakarım artık.. ha birde şunu sorayım uyku setini yıkayacak mıyız??

canım ben ne aldımsa yıkadım yıka tabi konfeksiyonlarda yerlerde sürünüyo kaç el değiyo etiketinde yazar programıona göre yıka bişiycik olmaz ben kadife battaniyesini bile yıkadım

canım ben ne aldımsa yıkadım yıka tabi konfeksiyonlarda yerlerde sürünüyo kaç el değiyo etiketinde yazar programıona göre yıka bişiycik olmaz ben kadife battaniyesini bile yıkadım

aaa battaniyeleri yıkamadım ben bozulur mu acaba diye düşündüm.. yıkayayım o zaman bende..

canım ben park yatak aldım olculerı 1,40 80 cm baby rose dıye bı marka cokda hos gorunuyo hemde genıs,ıcıne de uyku setı aldım park yatakların uyku setlerı ozel oluyo park yatak uyku setı dıye alcan cunku kenar yastıkları uymuyor park yatagınkı daha dar oluyo

canım ben daha çıkıp bakmadım ama ben de park yatak için nevresim takımı ve yorgan alıcam.eksiğim bu kaldı zaten, bir de oto koltuğu (ya da ana kucağı şimdilik) ve çantasını da alınca bitiyor inş..
mutlaka yıka.. ben de herbişeyini yıkadım. oyuncakları bile bulaşık mak. atıp yıkadım, biraz abarttım galiba -tatlicadiarzu-

yaren bende su oto koltuklarının daha yatık olanları var ya onlardan almayı dusunuyorum onlar daha kullanıslı oluyo sankı bızım arkadas emzırıp ona yatırıyo kusuyo yatagına alıyo bebısı sonra bende oyle alıp oyle yapcam mantıklı geldı bana

ben aldım port bebe kızlar çok kullanılıyomuş onlar araba koltuğunun daha yatığı olan

onun adı ana kucağı değil mi işte.ya da puset mi deniliyo kii dur ben bi resim buluyum da koyayım nasıl bişey istediğimi ..

kenar yastıklı almasam mı diye de düşündüm bi ara.. sense hangisi daha kullanışlıdır..

:roflol: yok canım abartmadın aslında yıkamak lazım tabi herbişeyini..

ayy yanlış biliyomuşum ben galiba. herbişeyin adı var anacım.

http://www.hepsiburada.com/disney-b...px?categoryid=305661&productid=oyunebdis67839

bunun adı anakucağıymış :) bundan var bende. ablamdan aldım. evde uyutmak, oyalamak falan için.

benim istediğim ise,
Hepsiburada.com : JENNY TAŞIMA KOLTUĞU | Anne & Bebek & Çocuk

böyle bişey.. taşıma koltuğuymuş, ki mantıklı. ben de zaten dışarda kolayca taşımak için böyle bişey istiyorum. oto koltuğunu da 6.aydan sonra falan arabaya sabit olanlardan alcaz. zaten çok pahalı, hem de sabit olanlar yatak olmadığı için şimdi kullanamıcaz nasıl olsa.

Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar.
Bebişlerimiz yavas yavas gelmeye baslamış ohh maşallah.Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Dogumlarımız yaklasıyor hepimizi birheyecan sardı.Ayın 18 inde hastaneye yatacagım ve bebeğimi uygun bir zamanda bana verecekler.Ufak tefek eksiklerimiz var onlarıda haletmeye calısıyorum.Geceleri uyuyamıyorum artık hiç rahatım olmuyor .Hala daha mide sorunları yasıyorum.ıçim kaynıyor anlıyacagınız.Kesintisiz uykuyu cok özledim.Ama oglumu daha fazla :) Bi gelsin mis gibi kokusunu bütün derinliklerime kadar içime çekicem.Öpüp koklayacagım minik kuşumu.Ahh ahh 9 ay nasılda gecti ama su bi kaç gün gecmek bilmiyor sanki :)

bence de kenar yastığı olanlardan değil de, ya normal park yatak için olan uyku setinden, ya da benim gibi nevresim tak. + yorgan a bak sen. taçta varmış yorgan. 40 lira. ben gidip bakıcam bi .istediğim kalınlıkta ise alıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…