2010 Şubat Anneleri

ya kılzar ne yapcam ben bu kaşıntı geçmicek mi
ağlıyorum sinirimden kafam dağılsın diye girdim ama
yok banamısın demiyo jelde fayfa etmedi duşa girdim
az önce gene geçmedi mafoldumben mafoldumben

Canim sen yine bi doktora görün olmazsa baska bi krem versin
çekilmez valla

nbtur ben çalışıodum 32,haftaya girer girmez ayrıldım izine çok şükür evdeyim artık

aykız canım çok saol emir allah ın ben üzülmemeye gayret gösteriyorum bebişim 2 gündür çok etkilendi çünkü((

fatolina canım inş.biran önce geçer kaşıntıların rahata eresin sende çok zor senin için dua ediyorum

bitanesi sanada iyi geceler nöbet bizde bu gece

ya kılzar ne yapcam ben bu kaşıntı geçmicek mi
ağlıyorum sinirimden kafam dağılsın diye girdim ama
yok banamısın demiyo jelde fayfa etmedi duşa girdim
az önce gene geçmedi mafoldumben mafoldumben

allah şifa versin canım ne kaşıntısı idrar yollarınmı?

hoşbulduk canım
fatolina kaşıntı bende de var canım bütün vucudum yara oldu o kadar tatlı kaşınıyoki bilirsin sende ben çare bulamadım su dışında malesef((

sağolun kızlar ya
kaşıntı idrar yollarında değil göbişteki çatlayan yerler kabardı kıpkırmızı
aşırı derecede kaşınıyo çarşamba günü gittim dr . abi jel verdi ama oda fayda etmedi daha da kaşıntı yaptı sanki
yarın cildiyeye gidicem geçceğe benzemi offf

canlarım allah size sabır versin biran evvel geçsin dr dan habersiz harekette edilmiyor ki böyle bi durumda çok zor ya

evet drsuz bişey yapamıyoruz ne yazıkki
kaşımıyorum canım bide yara olur diye çok korkyorum ozaman daha da zorlaşcak işler allah korusun

ben çikiyorum kizlar hadi iyi geceler hepinize
yarin görüsürüzopuyorumnanaktan

bende kaçtım kızlar oğluşum ayaklarını dikti sanırım yine sağ tarfaım acayip kasıldı uzanmam gerek iyi geceler herkese

günaydın kızlar.

ne güzel haberler var böyle.

havvacım gözün aydın teyze oluyormuşsun, henüz tam olarak anne olmadım,bilmiyorum ama teyze olmanın ne kadar keyifli bişey olduğunu çok iyi biliyorum. resmen kendi çocuğun gibi oluyor.. hem de çocukların gözünde teyzeleri pek bi kıymetli oluyor.zemuszemus

bilgencim iyi haberlerle gelirsin inş.

ayy sevilaycım da doğurmuş maşallah. Allah ikizlerine ve kendine güç kuvvet versin.Sıra bize geliyo yavaş yavaş delikafadulden

günaydın canım sen nasılsın? hastaneye gıdecek olanlar var galıba hayırlı haberlerle gelın ınsallah :kedi:

Günaydın kızlar. Haftanın son iş günü olduğu için ayrıca güzel bir gündelikafadulden

Havvacım teyze oluyormuşsun inşallah kardeşin de hayırlısıyla kucağına alır bebişini. Benim kardeşim olmadığı için:çok üzgünüm: teyze hala olmak nasıl bir şeydir bilmiyorum ama ben teyzelerimi çok severim.

Sevilayın ikizleri gelmiş maşallah maşallah 3. annemiz de geldii sıradaki kim bakalım

Hülyacım seni sıranın başlarında görüyorum ama hadi hayırlısıdelikafadulden Bu gün de son iş günü ha oooh senden keyiflisi yokopuyorumnanaktan

evet serapcım listenin başlarındayım, ama benim oğlan yerini seviyo gibi duruyo,benden önce biçok kişi doğurur gibi :) bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.

valla bugün biter mi diyorum :) ama yarın da yarım gün çalışcam malesef sonraaa gelsin uykular..

arkeos iyiyim çok şükür ama bugün de başım ağrıyor ya, bugün 5. gün,neden geçmiyor anlamadım. gece hiç uyuyamadığım için diye düşünüyorum, bakalım haftasonunda geçer inş.

Uyuyamadığındandır ya. Sen tatile başla hemen geçerkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…