ayy yanlış biliyomuşum ben galiba. herbişeyin adı var anacım.
http://www.hepsiburada.com/disney-b...px?categoryid=305661&productid=oyunebdis67839
bunun adı anakucağıymış :) bundan var bende. ablamdan aldım. evde uyutmak, oyalamak falan için.
benim istediğim ise,
Hepsiburada.com : JENNY TAŞIMA KOLTUĞU | Anne & Bebek & Çocuk
böyle bişey.. taşıma koltuğuymuş, ki mantıklı. ben de zaten dışarda kolayca taşımak için böyle bişey istiyorum. oto koltuğunu da 6.aydan sonra falan arabaya sabit olanlardan alcaz. zaten çok pahalı, hem de sabit olanlar yatak olmadığı için şimdi kullanamıcaz nasıl olsa.
ayy inanmıyorum shine. 10 gün kalmış..çok heyecanlı....laelaelaelaelae
bak ben de bu hafta hiç uyuyamadım, acaba benim oğlum da mı 10 gün sonra çıkıp gelir ki :icecream:
Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar.
Bebişlerimiz yavas yavas gelmeye baslamış ohh maşallah.Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Dogumlarımız yaklasıyor hepimizi birheyecan sardı.Ayın 18 inde hastaneye yatacagım ve bebeğimi uygun bir zamanda bana verecekler.Ufak tefek eksiklerimiz var onlarıda haletmeye calısıyorum.Geceleri uyuyamıyorum artık hiç rahatım olmuyor .Hala daha mide sorunları yasıyorum.İçim kaynıyor anlıyacagınız.Kesintisiz uykuyu cok özledim.Ama oglumu daha fazla :) Bi gelsin mis gibi kokusunu bütün derinliklerime kadar içime çekicem.Öpüp koklayacagım minik kuşumu.Ahh ahh 9 ay nasılda gecti ama su bi kaç gün gecmek bilmiyor sanki :)
cnm senin sezeryanmı olucak inş. yavrunu sağlıkla kucağına alırsın
heyecanlandım bende şimdi eyvahedigeldismile
shine amma az klio almışın kız maşalllah bende bi ay hiç kilo almadıydım ama bebiş almışştı
Yok canm aslında aldım ama 43 kilo ile hamile kaldım ilk aylar 41 e kadar düştüm en son 56 dıydım şimdi 54 olmusum 1 hafta içinde 2 kilo vermişim.Korktum acaba bir sorun yaratırmı diye.
Sen kac kilo aldın canm ?
Kızlar fatoştan haber varmı ya ?
günaydın sanda hayırlı cumalarrgünayın kızlar herkese hayırlı cumalar
günayın kızlar herkese hayırlı cumalar
Günaydın kızlar
valla geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ...midem kötü ve çok halsizim....kısss SHINE anacım doğurdun sen nerdese maşallah.....hayırlısı olsun sezeryanmış spinalmi olcak.......devlettemi özeldemi olcan ...kısss esma ne korkutyon kısı sankim normali kolaydı ikiside zor ve kutsal..........
cnm senin sezeryanmı olucak inş. yavrunu sağlıkla kucağına alırsın
heyecanlandım bende şimdi eyvahedigeldismile
Yok canm aslında aldım ama 43 kilo ile hamile kaldım ilk aylar 41 e kadar düştüm en son 56 dıydım şimdi 54 olmusum 1 hafta içinde 2 kilo vermişim.Korktum acaba bir sorun yaratırmı diye.
Sen kac kilo aldın canm ?
Kızlar fatoştan haber varmı ya ?
sanada günaydın geçmiş olsun
kızım ne korkutçam ben bişiy demedimki shine korksun
Günaydın canm.mide problemi bendede var.Azz kaldı azz bittecek artık sıkıntılar.Günaydın kızlar
valla geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ...midem kötü ve çok halsizim....kısss SHINE anacım doğurdun sen nerdese maşallah.....hayırlısı olsun sezeryanmış spinalmi olcak.......devlettemi özeldemi olcan ...kısss esma ne korkutyon kısı sankim normali kolaydı ikiside zor ve kutsal..........
Elifcim başın sağolsun canım valla ben geçmişi halsizlikten zor okuyom kızların alıntılarında gördüm.......
sanada günaydın geçmiş olsun
kızım ne korkutçam ben bişiy demedimki shine korksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?