2010 Şubat Anneleri

ayy inanmıyorum shine. 10 gün kalmış..çok heyecanlı....laelaelaelaelae
bak ben de bu hafta hiç uyuyamadım, acaba benim oğlum da mı 10 gün sonra çıkıp gelir ki :icecream:

canım bende taşıma koltğumu bunun gibi aldım hastaneye gierken onu götürücem inş. bebeğimi içine koymak için

ayy inanmıyorum shine. 10 gün kalmış..çok heyecanlı....laelaelaelaelae
bak ben de bu hafta hiç uyuyamadım, acaba benim oğlum da mı 10 gün sonra çıkıp gelir ki :icecream:

Olurmu olur canm belli olmaz :) Bizim biraz riskliymiş durumumuz.Hastanede yatacagız biraz.Duruma göre alacaklar bebeğimi.Allahım sag salim kucagıma alsam su sıpayı.
Yalel seninde oglusun olacak demi ? Enson kontrole nezman gittin ve kac kiloydu senin minik prens ?

cnm senin sezeryanmı olucak inş. yavrunu sağlıkla kucağına alırsın
heyecanlandım bende şimdi eyvahedigeldismile

cnm senin sezeryanmı olucak inş. yavrunu sağlıkla kucağına alırsın
heyecanlandım bende şimdi eyvahedigeldismile

Saol canm .Evet sezeryan olacak.Çatım darmış doktor hanm öyle dedi.

Yaa kızlar bişey soracagım en son 56 kiloydum suanda 54 kiloyum kilo almaya alıstıgım için verince sasırdım.Normal bir durummu acaba.Bebek te benimle bir kilo vermişmidir ki ?

shine amma az klio almışın kız maşalllah bende bi ay hiç kilo almadıydım ama bebiş almışştı

shine amma az klio almışın kız maşalllah bende bi ay hiç kilo almadıydım ama bebiş almışştı

Yok canm aslında aldım ama 43 kilo ile hamile kaldım ilk aylar 41 e kadar düştüm en son 56 dıydım şimdi 54 olmusum 1 hafta içinde 2 kilo vermişim.Korktum acaba bir sorun yaratırmı diye.
Sen kac kilo aldın canm ?

Kızlar fatoştan haber varmı ya ?

canım bende 51 le kaldım 63 üm şuanda nerdeyse aynı şekilde kilo almılız galiba
fatoştan haberim yok benimde cnm

günayın kızlar herkese hayırlı cumalar
günaydın sanda hayırlı cumalarr

Günaydın kızlar

valla geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ...midem kötü ve çok halsizim....kısss SHINE anacım doğurdun sen nerdese maşallah.....hayırlısı olsun sezeryanmış spinalmi olcak.......devlettemi özeldemi olcan ...kısss esma ne korkutyon kısı sankim normali kolaydı ikiside zor ve kutsal..........

sanada günaydın geçmiş olsun
kızım ne korkutçam ben bişiy demedimki shine korksun

günaydın kızlar ne var ne yok elifin bir yakını mı vefat etti başın sağolsun canım

senin dogum yaklaşmış canım yaklaşınca kilo düşermiş.. hadi hayırlısı:)):CüvCüv:

Günaydın canm.mide problemi bendede var.Azz kaldı azz bittecek artık sıkıntılar.
Evet canm dogurdum dogurucam neredeyse :) Spinal aolacagım allah nasip ederse.Korkmuyorum bilhaasaa heyecanlanıyorum seviniyiorum bebeğimi kollarıma alacagım diye.

Elifcim başın sağolsun canım valla ben geçmişi halsizlikten zor okuyom kızların alıntılarında gördüm.......

Ne oldu ki başın sağolsun diyorsunuz? Benim pek bi haberim yok olaylardan.

sanada günaydın geçmiş olsun
kızım ne korkutçam ben bişiy demedimki shine korksun

Korkmuyorum kızlarr aaa aşk olsun shine korksun demişssin :):)

escos cum senin bebiş ne alemde günlerimiz aynı seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…