2010 Şubat Anneleri

herkese selamm iyi pazarlar kızlar..
çok şükür artık memleketimdeyim, doğum için geldim. eşim istanbulda kaldı o yüzden bir yarım eksik, çok değişik duygular yaşıyorum, onu garajda bırakırken çok ağladım oda ağladı zor ayrıldık ama böylesi herkes için daha iyi olacak. zaten büyük ihtimal 3 hafta sonra gelicek. doktor gün vericek şu tarih die, eşimde bigün önceden doğum izni alıp gelicek inşallah. herşey yolunda gitsin kızlar dualarınızı eksik etmeyin. yarın da kontrolümüz var hayırlısıyla inş. güzel haberlerle gelirim.
herkes kendine iyi baksın. sizi seviyorum..

esmacım güle güle kullansın emir kağan cicilerini

bizde bunları aldık oğlumuza allah güzel günlerde kullandırmayı nasip etsin hepimize..

Güle güle kullanın canım. Çok güzeller. Hele bebek arabanız tam benim istediğim reenk.
Bu arada kızlar puset çok gerekli mi?

bulbul, doremi, fatolina, HavvaEsen, srpp, sumifer, turkkahvesi85, ZEYNEP6672

günaydın herkese nasılsınız bugün..

günaydın canım bizler iyiyiz sen nasılsın bugün.

bizde bunları aldık oğlumuza allah güzel günlerde kullandırmayı nasip etsin hepimize..

güle güle kullan canım çok cici hepsi.ben de aynı park yatağın yeşil rengini aldım oğluma bide üstüne cibinlik koydum süsledim gidip gidip seviyorum :kedi:

Canım ben cevap yazmıştım bu mesajına.
Allah kavuştursun tez zamanda inşallah. Allah daha büyük ayrılıklar göstermesin inşallah :Saruboceq:

Aman beklesin vaktini canım ya...
gelsin artık yahu
gelsinde ben kaşıyım onu bi güzel :ecrin_bebek:

çok güzel iyi günlerde kullanın canım

türkkahvesi Allah kavuştursun canım

eşin sonuçta doğumunda yanında olacak canım ama duygusal oluyoruz değilmi en ufak durum bile bizi ağlatmaya yetiyor.
hadi bugün güzel haberlerle gelde yüzümüz gülsün hilalcim :1hug:

gelsin artık yahu

Kaşı bakalım annesi..Sen kaşıdıkça o zevke gelir valla. Şöyle muhallebi kıvamında salar kendini.. Ayy ne güzel... Ben de benim cadının poposunu ısırcam dönmezse eğer.

slm canım
kız ne pazarı bu gün pazartesi :)

canım Allah bebeğinede eşinede kavuşmayı nasip etsin

Kaşı bakalım annesi..Sen kaşıdıkça o zevke gelir valla. Şöyle muhallebi kıvamında salar kendini.. Ayy ne güzel... Ben de benim cadının poposunu ısırcam dönmezse eğer.

o popoların çekeceği var zaten bizden
yandılar hele o ayakları çokmu o ayakları yicem onları
inş. döner canım ya

canım allah kavuştursun allah kolaylıklar versin..

Güle güle kullanın canım. Çok güzeller. Hele bebek arabanız tam benim istediğim reenk.
Bu arada kızlar puset çok gerekli mi?

sağol canım biz ikisini birlikte set halinde aldık..

günaydın canım... iyilik sağlık çok şükür.. haklısın valla bizimkilerde salonda duruyor..

gelsin artık yahu

sağol canım..

canım sizin cicilerinizde çok güzel güle güle kullanın inş.
uyuku seti buldunmu içine

sorma esmacım bulamadım daha ama bi tane kırmızılı beğenmiştim onu alacağım herhalde..

Günaydın canım...Bende gereksiz bir asabiyet var bugün.
Onun dışında iyiym.Sen nasılsın

Bende de var o birkaç gündür canım. Eşim de anneme de kızdım durdum sonra da kendime kızdım:gitme:

Güle güle kullanın canım. Mışıl mışıl uyusunlar içlerinde inşallah.

Eşine de bebeğine de kavuşacaksın inşallah tez zamanda canım sıkma canını.

günaydınlaaar.
sabahın köründe sağlık ocağına gittim tahlil için. kaç gündür tlf açıp başımın etini yediler.
bi de tutturdular domuz gribi aşısı yapalım diyee. yaptırır mıyım? aslaaaa.

canım sıkılıyor yaaa... üff sıkıntı bastıııı

hulyacım iyi yaptırmamışın cnm çoğu ülkede aşılar hem kalmış kimse yaptırmamış
sağlık ocağında ne testi yapıcaklarmış cnm

kızlar hepinize günaydın, melisa33 ben, 2010 itibariyle yeni yaşıma girdim o yüzden kullanıcı adımı kalıcı olarak değiştirttim beni böyle anın anacım bundan soona

kızlar oğluşumun cicilerine bakın kaydirigubbakcemile2
çok güzeller esmacım allah güzel günlerde mutlu mutlu kullanmayı nasip etsin
fatoşçum nooldu ya göbüş mü kaşınıyor?

canım sen de güle güle kullan çok ciciler maşallah
ben de beşikten vazgeçtim park yatak aldım daha içime sindi sanki bir yere giderken tasınabilmesi vs. daha kullanışlı
allah kavuştursun canım tez zamanda
o popoların çekeceği var zaten bizden
yandılar hele o ayakları çokmu o ayakları yicem onları
inş. döner canım ya
ben de kuzumun karnımı oyan o topuklarını ısırıcam teyzesi bi doğsun..

hulyacım iyi yaptırmamışın cnm çoğu ülkede aşılar hem kalmış kimse yaptırmamış
sağlık ocağında ne testi yapıcaklarmış cnm

yani, bi de bana aşıyı savunuyorlar. ağızlarına tıkadım valla: boşuna vücuduma mikrop alamam durup dururken.
kan ve idrar tahlili güzelim yaa. hastanede zaten yapıyorlar diye gitmiyordum sağlık ocağına ama çok ısrar ettiler: oradaki dosyamda da olması gerekmiş. neyse yaptırdım da kurtuldum
neyse bu sayede, bebişimin kalp atışlarını dinledim. o iyi geldi işte. :ecrin_bebek:

sende ne var ne yok???

hülicim sıkma canını tatlim ya
beris evet canım göbişteki çatlaklar kabardı ve çok kaşınıyo 1haftadır ne yaptıysam geçmedi
mafoldumben

hülicim sıkma canını tatlim ya
beris evet canım göbişteki çatlaklar kabardı ve çok kaşınıyo 1haftadır ne yaptıysam geçmedi
mafoldumben

canım benim, şu kaşıntılarda bırakmadı peşini yaniii. doktorun bi cildiyeye yönlendir medi mii? belki başka bi ilaç önerir.

sebepsiz huzursuzum kız ben. öylesine yaii. sizle sohbet edince geçiyo. az sonra atlatırım :kedi:

akşam sancın mı oldu? geçmişi okuyunca gördümm. iyi misin şimdi?

Güle güle kullanın canım. Mışıl mışıl uyusunlar içlerinde inşallah..

sağol canım..

valla kimse yaptırmadı domuz gribi aşısı. normal grip daha bile tehlikeli diye haberler çıktı son zamanlarda bütün ülkelerin elinde kaldı aşılar şimdi zorla yaptımaya çalışıyorlar.. herkes evde zaten çalışanlarda izinlerini aldılar evderinde oturuyorlar temiz temiz şurda ne kaldı ki doğuma ne aşısıymış..

canım sen de güle güle kullan çok ciciler maşallah
ben de beşikten vazgeçtim park yatak aldım daha içime sindi sanki bir yere giderken tasınabilmesi vs. daha kullanışlı..

sağol canım teşekkür ederiz.. bende park yatağın daha kullanışlı olacağını düşünüyorum..

bu arada 1tanelerim ve esmacım yeni cicileriniz ve yataklarınız hayırlı olsun. iyi günlerde kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…