07papatya+, 1tanelerim, biricik mericik, bitanesii, ebruderin, ebruli_59, srpp, uslu, ZEYNEP6672
Herkese toptan merhaba.Geçmişi okuyorum gene dolmuş.Nasılsınız kızlar bugün???
kızlaaaar günaydıııın.gerçi günaydın bana bayagı geç hergün 07.30 da kalktıgım için artık bana ögle oldu.ahh şöyle ögleye kadar uyumayı bi özledim.artık bu saatten sonra zaten hayal bana iki çocukla...neyse sagolsun kocam iyi bari akşamları zeyno uyandıgında ben kalkmıyorum o kalkıp tekrar yatırıyo.ben uyuyorum bari.ama uyanıncada çok zor dalıyorum.ne yapalım olacak artık amam bebişler doguncada uyuma işi zor olacak..ayyy....
kızlar sanki bendede kilo alımı durdu gibi geliyo.yada haftada bir gidiyorumya aynı çıkıyorum.ondan daha erken belkide.hala 9 kilo almıştım onla duruyorum..ayy şurda 3 hafta kaldı zaten en fazla 2-3 kilo alırım oda alırsam...
siz nasılsınız kızlar.bizlere artık dogum yaklaşıyo.cuma günü sanırım artık dogum gününü beyerleyecegiz gibi geliyo.defne büyüdükçe ay dönmelirini canımı yakıyo ya.valla msanme bi baskı yapıyo.sanki altıma kaçıracakmışım gibi lavaboya gidiyorum cekiliiin çok sıkıştım diyorum.aa bi bakıyorum bişey yokkaydirigubbakcemile3 sizdede böyle oluyomu kızlar...
ay sen kilo açısından çok iyisin valla kıskanıyorum seni bendede aylardır tuvalet problemi var idrarımı yaparken öyle zorlanıyorumki doktra söyledim idrar yolları enfeksiyonu çıkmıştı ilaçları kullndım gene aynı tuvaletim var diye gidiyorum altıma yapcakmışım gibi oluyo ama damla damla zor yapıyorum şimdide mesaneye baskıdan dolayı heralde diyorum inşallah başka şeyden değildir.
07papatya+, 1tanelerim, biricik mericik, bitanesii, ebruderin, ebruli_59, srpp, uslu, ZEYNEP6672
valla kimse yaptırmadı domuz gribi aşısı. normal grip daha bile tehlikeli diye haberler çıktı son zamanlarda bütün ülkelerin elinde kaldı aşılar şimdi zorla yaptımaya çalışıyorlar.. herkes evde zaten çalışanlarda izinlerini aldılar evderinde oturuyorlar temiz temiz şurda ne kaldı ki doğuma ne aşısıymış..
dün çok sinirliydimki hala sinirliyim atamadım üstümden cuma akşamı teyzem geldi dikişlerimiz vardı bebekle alakalı yarım işlerimide halletti.kayınvaideme misafir gelicekmiş beni aradı çağırdı teyzem yatıya geliyor dedim gelemeyiz dedim kapatırken yine bak bekliyorum dedi bende kısmet dedim.sonra akşam eşim bişey bırakmak için uğradı annesine onada söylemiş misafir gelicek sizde gelin diye oda bizimde misafirimiz var demiş.buraya kadar kızmadım.
eşimin 10 yaşında kardeşi var dersi varmış dün kayınvalidem eşimi arıyor sametin dersi var size gelicez diye eşimde teyzesini evine bırakıcaz evde değiliz dedi o zaman siz gelin buraya yemeğe teyzesini bırakıp demiş.ısrarla arıyorlar.resmen teyzeme defolun gidin der gibi oldu.teyzemde sıkıldı sizi engelledim diye.hafta sonumu burnumdan getirdi bende bağırıp çağırdım eşime onun evladının dersi varsa kızları yaptırsın buda benim evladımın işleri bir şeye yardım etmediği gibi destek olmadığı gibi köstek oluyor dedim.bu yüzden ÇOK SİNİRLİYİM ÇOK ayıp oldu teyzeme anlatmak istedim kızlar paylaşmak istedim sizinle rahatladımda
selammmmm
kahvaltı ettim açtım bilgisayarı biraz, şimdi gene gidicem odaya biraz oyalanayım dedim, annem bi iş yaptırmıyor şunu alıp şuraya koydurmuyor.Allah razı olsun o olmasaydı ben napardım ya, karnımı sevip sevip duygusallaşıyor ağlıyor arada, ağlama diyorum sen şimdi beni anlamazsın yavrumun yavrusunu görcem ben yakında diyor hiç kıyamıyor bana off Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini.
mafoldumben
kızlaaaar günaydıııın.gerçi günaydın bana bayagı geç hergün 07.30 da kalktıgım için artık bana ögle oldu.ahh şöyle ögleye kadar uyumayı bi özledim.artık bu saatten sonra zaten hayal bana iki çocukla...neyse sagolsun kocam iyi bari akşamları zeyno uyandıgında ben kalkmıyorum o kalkıp tekrar yatırıyo.ben uyuyorum bari.ama uyanıncada çok zor dalıyorum.ne yapalım olacak artık amam bebişler doguncada uyuma işi zor olacak..ayyy....
kızlar sanki bendede kilo alımı durdu gibi geliyo.yada haftada bir gidiyorumya aynı çıkıyorum.ondan daha erken belkide.hala 9 kilo almıştım onla duruyorum..ayy şurda 3 hafta kaldı zaten en fazla 2-3 kilo alırım oda alırsam...
siz nasılsınız kızlar.bizlere artık dogum yaklaşıyo.cuma günü sanırım artık dogum gününü beyerleyecegiz gibi geliyo.defne büyüdükçe ay dönmelirini canımı yakıyo ya.valla msanme bi baskı yapıyo.sanki altıma kaçıracakmışım gibi lavaboya gidiyorum cekiliiin çok sıkıştım diyorum.aa bi bakıyorum bişey yokkaydirigubbakcemile3 sizdede böyle oluyomu kızlar...
sanada merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın
günaydın kızlar nasılsınız
havvacım bende aynı senin gibi çok asabiyim bugün ama benimki malesef gereksiz değil
fatolina canım sün gece sormuşsun ben net başında uyumuşum kaydirigubbakcemile3cevaplayamadım
arkadaşlar anlatmazsam çatlıcam
dün çok sinirliydimki hala sinirliyim atamadım üstümden cuma akşamı teyzem geldi dikişlerimiz vardı bebekle alakalı yarım işlerimide halletti.kayınvaideme misafir gelicekmiş beni aradı çağırdı teyzem yatıya geliyor dedim gelemeyiz dedim kapatırken yine bak bekliyorum dedi bende kısmet dedim.sonra akşam eşim bişey bırakmak için uğradı annesine onada söylemiş misafir gelicek sizde gelin diye oda bizimde misafirimiz var demiş.buraya kadar kızmadım.
eşimin 10 yaşında kardeşi var dersi varmış dün kayınvalidem eşimi arıyor sametin dersi var size gelicez diye eşimde teyzesini evine bırakıcaz evde değiliz dedi o zaman siz gelin buraya yemeğe teyzesini bırakıp demiş.ısrarla arıyorlar.resmen teyzeme defolun gidin der gibi oldu.teyzemde sıkıldı sizi engelledim diye.hafta sonumu burnumdan getirdi bende bağırıp çağırdım eşime onun evladının dersi varsa kızları yaptırsın buda benim evladımın işleri bir şeye yardım etmediği gibi destek olmadığı gibi köstek oluyor dedim.bu yüzden ÇOK SİNİRLİYİM ÇOK ayıp oldu teyzeme anlatmak istedim kızlar paylaşmak istedim sizinle rahatladımda
kız resimdeki sensin degilmi
canım hoşgeldin...biz iyiyiz sen nasılsın???
Biz de iyiyiz grip ve öksürük dışında.Doktora gittim antibiyotik verdi artık onsuz geçmezmiş.Çok zorladım kendimi içmemek için ama olmadı.Yoksa erken doğuracaktım öksürükten.Allah korusun kızımı ve beni ne diyeyim.
selammmmm
kahvaltı ettim açtım bilgisayarı biraz, şimdi gene gidicem odaya biraz oyalanayım dedim, annem bi iş yaptırmıyor şunu alıp şuraya koydurmuyor.Allah razı olsun o olmasaydı ben napardım ya, karnımı sevip sevip duygusallaşıyor ağlıyor arada, ağlama diyorum sen şimdi beni anlamazsın yavrumun yavrusunu görcem ben yakında diyor hiç kıyamıyor bana off Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini.
mafoldumben
Biz de iyiyiz grip ve öksürük dışında.Doktora gittim antibiyotik verdi artık onsuz geçmezmiş.Çok zorladım kendimi içmemek için ama olmadı.Yoksa erken doğuracaktım öksürükten.Allah korusun kızımı ve beni ne diyeyim.
bende de bu hafta başladı o.Gidiyorum damla damla.Sokakta olması daha zor.Eve kapandık kaldık o yüzden.kızlaaaar günaydıııın.gerçi günaydın bana bayagı geç hergün 07.30 da kalktıgım için artık bana ögle oldu.ahh şöyle ögleye kadar uyumayı bi özledim.artık bu saatten sonra zaten hayal bana iki çocukla...neyse sagolsun kocam iyi bari akşamları zeyno uyandıgında ben kalkmıyorum o kalkıp tekrar yatırıyo.ben uyuyorum bari.ama uyanıncada çok zor dalıyorum.ne yapalım olacak artık amam bebişler doguncada uyuma işi zor olacak..ayyy....
allah korusun kız o kadar kolay doğurulurmu
1tanelerim serap canbahar
sağolun kızlar canbahar çok güzel bir laf etmişsin 'mutsuzluğun anahtarı başkalarını mutlu etmekten geçer' doğru valla haklısın içimde tutmamam lazım aslında severim genelde ama yanımda olmadıği için kızarımda ama su sefer çok kızdım çookk ama çocuğum etkileniyor diye boşvericem kendime yapıyorum onlarında çok umurundaydı
ayşegülcüm bendede aynı durum var özellikle üşütttüğüm zaman adım atamayacak kadar sıkıştığımı sanıyorum koştura koştura tuvalete bir gidiyorum azıcıkhele o sıkıştığımda birde hapşurursam yandım vallakaydirigubbakcemile3 giden gidiyor yetişemeden tuvalete
ebruli,sen benim nasıl öksürdüğümü görseydin inanırdın doğuracağıma.Kızım her seferinde aşağıya baskı yapıyordu.Boğuluyordum geceleri.Çünkü bitmeyen bir öksürük.Kısa kısa olsa tamam da.Neyse ki ilaçtan sonra hafif şimdi.
Hepimiz hayırlısıyla bitirelim şu zamanlarımızı.Herkes farklı hastalıklarla,ağrılarla uğraşıyor.Allah yardımcımız olsun.Allah'a sığınıyoruz.Korusun bizi Yarabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?