2010 Şubat Anneleri

kızlaaaar günaydıııın.gerçi günaydın bana bayagı geç hergün 07.30 da kalktıgım için artık bana ögle oldu.ahh şöyle ögleye kadar uyumayı bi özledim.artık bu saatten sonra zaten hayal bana iki çocukla...neyse sagolsun kocam iyi bari akşamları zeyno uyandıgında ben kalkmıyorum o kalkıp tekrar yatırıyo.ben uyuyorum bari.ama uyanıncada çok zor dalıyorum.ne yapalım olacak artık amam bebişler doguncada uyuma işi zor olacak..ayyy....

kızlar sanki bendede kilo alımı durdu gibi geliyo.yada haftada bir gidiyorumya aynı çıkıyorum.ondan daha erken belkide.hala 9 kilo almıştım onla duruyorum..ayy şurda 3 hafta kaldı zaten en fazla 2-3 kilo alırım oda alırsam...
siz nasılsınız kızlar.bizlere artık dogum yaklaşıyo.cuma günü sanırım artık dogum gününü beyerleyecegiz gibi geliyo.defne büyüdükçe ay dönmelirini canımı yakıyo ya.valla msanme bi baskı yapıyo.sanki altıma kaçıracakmışım gibi lavaboya gidiyorum cekiliiin çok sıkıştım diyorum.aa bi bakıyorum bişey yokkaydirigubbakcemile3 sizdede böyle oluyomu kızlar...

ay sen kilo açısından çok iyisin valla kıskanıyorum seni bendede aylardır tuvalet problemi var idrarımı yaparken öyle zorlanıyorumki doktra söyledim idrar yolları enfeksiyonu çıkmıştı ilaçları kullndım gene aynı tuvaletim var diye gidiyorum altıma yapcakmışım gibi oluyo ama damla damla zor yapıyorum şimdide mesaneye baskıdan dolayı heralde diyorum inşallah başka şeyden değildir.

canım ya ilk hamileligimde 20 kilo alınca bunda daha dikkatli davdandım.açıkcası gözüm korkmuştu sanki bu sefer veremem gibi geliyodu.
benim kızın kafası mesaneye baskı yaptıkça kasıklarım acıyobbaskıylada lavaboya gidiyodum.çok şükür enfkeksiyon yok.ama bu aylarda tabi baskı çok olacak.artık rahat durmazlar.

Canım ben yaptırdım 3 hafta önce. Hala çalışıyoruz herkes izne çıkmadı daha. Daha 15 günüm var. Etrafımdaki herkes hasta korunmak için neler çekiyorum bilemezsin yani.

Günaydın canım. Sıkma canını da meleğini de. Teyzen anlar seni hiç dert etme.

Nasıl öderiz haklarını annelerimizin zaten:gitme: Benimki de haftasonları bizde kalıyor iş yapıyoruz az önce aradım dinlendin mi diye dinlendim ben sen beni merak etme diyo. Aslında ayağı ve bli ağrıyo biliyorum. Herşeyi elimden alıyordu ben de onlara yardımcı olayım diye dolandım durdum. Sen bundan sonra yapmayacaksın zaten bitti senin için iş falan diyo kıyamam ben yapcam kalanları diyomafoldumben

07papatya+, 1tanelerim, biricik mericik, bitanesii, ebruderin, ebruli_59, srpp, uslu, ZEYNEP6672
Herkese toptan merhaba.Geçmişi okuyorum gene dolmuş.Nasılsınız kızlar bugün???

Günaydın canım. Yorgunluğun dışında ben iyiyim oğlum da iyi. İznim başlasın artıııııkmafoldumben

Günaydın canım. Sana Allah kolaylık versin iki taneyle zaten.
O baskı bende de var. Bazen bir iktiriyor sanıyorum kaçtıkaydirigubbakcemile3 gidiyorum tuvalete ya bi damla ya hiç yok.

Ne kadar bencil insanlar ya.Ne anlayış ne bir şey.Biz de de var bu tarz işler.Bazen çok anlayışsız olabiliyorlar.Ama ben lafımı söylüyorum,tepkimi veriyorum.Hiç umrumda değil valla.Kızmışlar,küsmüşler...
Mutsuzluğun anahtarı,başkalarını mutlu etmekten geçer derler,doğru inan ki.
Hiç üzme kendini söyle içindekileri canım.Sanki herşeye eyvallah dediğimizde başımıza tac mı takıyorlar.Yine yaranamıyoruz ki.Boşver biz de bencil olalım artık bakalım.

Üfff amma dertliymişim ben de bu konuda.

benım kız galıba hala dönmedi çünkü mesanemde değil kaburgalarımda baskı ve ağrı var

canım hoşgeldin...biz iyiyiz sen nasılsın???

Biz de iyiyiz grip ve öksürük dışında.Doktora gittim antibiyotik verdi artık onsuz geçmezmiş.Çok zorladım kendimi içmemek için ama olmadı.Yoksa erken doğuracaktım öksürükten.Allah korusun kızımı ve beni ne diyeyim.

allah korusun kız o kadar kolay doğurulurmu

Ben de bir tek benim annem mi diyordum.Aynı valla.Senin sevgini geçecek diyor.Onu hayal ederken bile ağlıyor.Nasıl bir şeyse bu torun işi.

geçmiş olsun canm.. tez zamanda geçer inş..

bende de bu hafta başladı o.Gidiyorum damla damla.Sokakta olması daha zor.Eve kapandık kaldık o yüzden.

1tanelerim serap canbahar

sağolun kızlar canbahar çok güzel bir laf etmişsin 'mutsuzluğun anahtarı başkalarını mutlu etmekten geçer' doğru valla haklısın içimde tutmamam lazım aslında severim genelde ama yanımda olmadıği için kızarımda ama su sefer çok kızdım çookk ama çocuğum etkileniyor diye boşvericem kendime yapıyorum onlarında çok umurundaydı

ayşegülcüm bendede aynı durum var özellikle üşütttüğüm zaman adım atamayacak kadar sıkıştığımı sanıyorum koştura koştura tuvalete bir gidiyorum azıcık hele o sıkıştığımda birde hapşurursam yandım vallakaydirigubbakcemile3 giden gidiyor yetişemeden tuvalete

allah korusun kız o kadar kolay doğurulurmu

ebruli,sen benim nasıl öksürdüğümü görseydin inanırdın doğuracağıma.Kızım her seferinde aşağıya baskı yapıyordu.Boğuluyordum geceleri.Çünkü bitmeyen bir öksürük.Kısa kısa olsa tamam da.Neyse ki ilaçtan sonra hafif şimdi.
Hepimiz hayırlısıyla bitirelim şu zamanlarımızı.Herkes farklı hastalıklarla,ağrılarla uğraşıyor.Allah yardımcımız olsun.Allah'a sığınıyoruz.Korusun bizi Yarabbim.

canım bizim artık düşünecek çok önemli kişiler var hayatımızda sinir olmamak elde değil ama boşvericez ne yapalım

geçmişolsun canım ben sadce şaka yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…