2010 Şubat Anneleri

Herkeze günaydın nezamandır korkudan tartılmıyodum bugün korka korka tartıldım çok kilo almışım yaa gerçi 38.haftadan sonra kilo alımı duruyomuş ama ilk başta çok güzel gittim bu son 7.aydan sonra neolduysa oldu valla sinirlerim bozuldu offf yaaa bunları nasıl vercez biz?

valla canım sorma bırakmadı gitti ya deli olucam artık çarşambaya kadar geçmezse kontolde dicem al sezaryanla artık dayanamıyorum çok canım acıyo bide yara olucak diye korkuyorum
akşam sağ kasığıma ağrı girdi yürümekte zorlandım ama uzandım biraz geçti
yalancı şey ne olacak zemuszemus

anladım cnm olsun test yapmışlar kötü bişiy deil bebişin kalp atışlarını duymana değimişitr :)
bende çok şükür iyiyimde uykusuz geceler başladı benimde ellerimin kollarımın uyuşmasından uyuyamıyorum kollarım dan itibaren şişiyo balon gibi bide uyuşuyo ağrıyo deli oluyom kalsiyumda magnesyumda içiyom ama hiç eksilmiyo ağrılar gitigte artıyo doğumdan sonra kurtulucam inş. artık 1 saat 2 saat dışarda olayım ayaklarımda şişiyo balon gibi bide acıyo ya

ebrucum takma kafanı sağ sağlim alalım kuzuları kucağımızada gerisi boş

kızlar ben bi duş alıp uyumaya çalışıcam çok uykusuzum gözlerim kapanıyo
sonra görüşürüz kendinize dikkat edin öpüyoruz nanaktan

günaydın kızlar nasılsınız
havvacım bende aynı senin gibi çok asabiyim bugün ama benimki malesef gereksiz değil

fatolina canım sün gece sormuşsun ben net başında uyumuşum kaydirigubbakcemile3cevaplayamadım
arkadaşlar anlatmazsam çatlıcam

dün çok sinirliydimki hala sinirliyim atamadım üstümden cuma akşamı teyzem geldi dikişlerimiz vardı bebekle alakalı yarım işlerimide halletti.kayınvaideme misafir gelicekmiş beni aradı çağırdı teyzem yatıya geliyor dedim gelemeyiz dedim kapatırken yine bak bekliyorum dedi bende kısmet dedim.sonra akşam eşim bişey bırakmak için uğradı annesine onada söylemiş misafir gelicek sizde gelin diye oda bizimde misafirimiz var demiş.buraya kadar kızmadım.
eşimin 10 yaşında kardeşi var dersi varmış dün kayınvalidem eşimi arıyor sametin dersi var size gelicez diye eşimde teyzesini evine bırakıcaz evde değiliz dedi o zaman siz gelin buraya yemeğe teyzesini bırakıp demiş.ısrarla arıyorlar.resmen teyzeme defolun gidin der gibi oldu.teyzemde sıkıldı sizi engelledim diye.hafta sonumu burnumdan getirdi bende bağırıp çağırdım eşime onun evladının dersi varsa kızları yaptırsın buda benim evladımın işleri bir şeye yardım etmediği gibi destek olmadığı gibi köstek oluyor dedim.bu yüzden ÇOK SıNıRLıYıM ÇOK ayıp oldu teyzeme anlatmak istedim kızlar paylaşmak istedim sizinle rahatladımda

aman aklına yara olacak diye geçirme. az kaldı, sık dişini dicem ama çeken bilir onu da biliyoruz. allah yardımcın olsun tatlım. kendi isteğiyle gelse de artık yaramaz bıdık, sezeryana ahtiyaç duymasan be güzelim. hakkında hayırlısı tabii.

senin şişlikler de erken başladı canım yaaa. tuzu falan azaltsaydın barii. hayırlsıyla bi de izne ayrılsaydın rahatlayacaktın.

kızlar, ölü gibiyim, gece uyuyamadım. sabah da erkenden kalkınca bi tuhaf oldum yine. biraz üzanayım. görüşürüz.

bu arada esradan haber yok değil mii?
bi de zeynep babaannesine gitti dediler, ondan da ses çıkmadı?
iyilerdir umarım.

öpüldünüz canlar. çok yormayın kendinizi. opuyorumnanaktan

selammmmm
kahvaltı ettim açtım bilgisayarı biraz, şimdi gene gidicem odaya biraz oyalanayım dedim, annem bi iş yaptırmıyor şunu alıp şuraya koydurmuyor.Allah razı olsun o olmasaydı ben napardım ya, karnımı sevip sevip duygusallaşıyor ağlıyor arada, ağlama diyorum sen şimdi beni anlamazsın yavrumun yavrusunu görcem ben yakında diyor hiç kıyamıyor bana off Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini.

mafoldumben

aynen canım ben de moral bozukluğu içindeyim bi de işteki bazı .. lar yuvarlan sen artık yürümene gerek yok, o ne oyle ya o kız ne olmuş vs.. diye arkamdan konuşuyorlar... şaka yaptıklarını sanıyorlar da hiç komik değil.. çok sinir bozucu biraz da o yüzden alcam zini...alsanaalsanasmile

günümüz aynı değil mi.. yazacaktım unutmuşum ya... hadi yeni sim hayırlı olsun!!
esmacım güle güle kullansın emir kağan cicilerini

bizde bunları aldık oğlumuza allah güzel günlerde kullandırmayı nasip etsin hepimize..
chicco nun kiler güzel maaşallah güle güle kullanın canım!! ben çift yönlü araba alıcam bi de park yata üstü kapanan olsun istiyourm o yüzden başka model alıcam.. bence de park yatak ii seçim..:)

Son düzenleme:
slm kzlar nasılsınız..analaşılan bugün uykusuz herkez..
ben de deliksiz uyumuşum valla dün gece..
uzun zamandır ilk kez uyuyorum böle

ay evet bnde hiç sevmiyom bu sağlık ocağna gitmeyi.
bende perşembe gittim.
aşıyı da sölediler ama tabiki de yaptırmadım
iykide yaptırmamışız ne oldu belli bile değil henüz

Maviyeşil canım insanın sinirlerini zorluyolar bazen.Bilerek mi yapıyolar nedir?
Valla sinirlenmekte haklısın. Oğullarının eşlerine odaklanmalarını kaldıramıyolar bence. Ama sen yine de kendini üzme. Bebiş iyice hissediyo artık annesi. Üzülmesin yavrucak.

canım haklsın ama çok üzüldüm oturdum sinirden ağladım.
ama hamileliğimin başından beri hep tek başıma yaptım herşeyi ilk defa teyzem gelmiş yardım etmeye köstek oluyor bu halimle benden bekliyor kendi birşeye karışmadığı gibi offff neyse daha çok snirleniyorum.haklısın canım kaldıramıyorlar ve bebeğim etkileniyor unutayım ben bu olayı en iyisi çocuğum için

slm kızlar herkes nasıl bakalım dun gece cok agrı vardı kasıklarımda yatamadım hıc sabaha karsı sızdım uyudum daha yenı kalktım valla,
kızımda uyuyor o uyumusken sıze bı bakmak ıstedım herkes ıyıdır ınsallah

ahh ahh.. 34. haftadayım ama 15 kilo aldım ben..

canım yaa üzme kendini.. ev ayrı bark ayrı misafir ayrı. üstelik gelen teyzen ve yardım için gelmiş.. teyzen ayıplamamıştır merak etme sen birşey yapmadın ki..

keşke benim de annem yanımda olsa valla ben bursa ya evlendim annem adapazarında çok yalnızlık hissediyorum çok hamilelikte daha iyi anladım annemin kıymetini...
chicco nun kiler güzel maaşallah güle güle kullanın canım!! ben çift yönlü araba alıcam bi de park yata üstü kapanan olsun istiyourm o yüzden başka model alıcam.. bence de park yatak ii seçim..:)

ya sorma yaaa. çift yönlü değilmiş bizimkisi kampanya var diye aldık ama alırken hiç sormak aklıma gelmedi.. neyse böyle kullanacağız artık..

tünaydın herkese
yeni cicilerini herkes iyi günlerde kullansın
bizde hafta sonu artık eksikleri tamamlayıp deyip eminönüne gittik hem çok yoruldum hemde pişman oldum herşey internet alışverişinde daha ucuz valla eşimede bişey diyeme4dim mecbur eksikleri tamamladım bitek pijama takımım kaldı 1 takım varda 2. yi hala karar verip alamadım ama çok yoruldum pazarda kızımı reklam çekimine çağırdılar oraya koşturduk akşam belim tutulmuştu zor yattım bugün bende sağlık ocağına gidicem kızımın domuz gribiyle benim tetanoz aşım var ona gidicez öğlen olsun diye bekliyorum

Duygucum öyle bir anlatıyorsun ki,ağlatıyorsun bizi bu halimizle.Çok üzülüyorum.Allah yardımcın olsun.Koynuna girip ağlayacağın biri geliyor bak taaa derinden annesinin içinden.Ne olur üzülme...

selam
kızlar benım sağ kaburgam çok ağrıyor daha doğrusu çok acıyor gece uykudan uyanıyorum acıdan........

07papatya+, 1tanelerim, biricik mericik, bitanesii, ebruderin, ebruli_59, srpp, uslu, ZEYNEP6672
Herkese toptan merhaba.Geçmişi okuyorum gene dolmuş.Nasılsınız kızlar bugün???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…