canım benim, şu kaşıntılarda bırakmadı peşini yaniii. doktorun bi cildiyeye yönlendir medi mii? belki başka bi ilaç önerir.
sebepsiz huzursuzum kız ben. öylesine yaii. sizle sohbet edince geçiyo. az sonra atlatırım :kedi:
akşam sancın mı oldu? geçmişi okuyunca gördümm. iyi misin şimdi?
yani, bi de bana aşıyı savunuyorlar. ağızlarına tıkadım valla: boşuna vücuduma mikrop alamam durup dururken.
kan ve idrar tahlili güzelim yaa. hastanede zaten yapıyorlar diye gitmiyordum sağlık ocağına ama çok ısrar ettiler: oradaki dosyamda da olması gerekmiş. neyse yaptırdım da kurtuldum
neyse bu sayede, bebişimin kalp atışlarını dinledim. o iyi geldi işte. :ecrin_bebek:
sende ne var ne yok???
valla canım sorma bırakmadı gitti ya deli olucam artık çarşambaya kadar geçmezse kontolde dicem al sezaryanla artık dayanamıyorum çok canım acıyo bide yara olucak diye korkuyorum
akşam sağ kasığıma ağrı girdi yürümekte zorlandım ama uzandım biraz geçti
yalancı şey ne olacak zemuszemus
anladım cnm olsun test yapmışlar kötü bişiy deil bebişin kalp atışlarını duymana değimişitr :)
bende çok şükür iyiyimde uykusuz geceler başladı benimde ellerimin kollarımın uyuşmasından uyuyamıyorum kollarım dan itibaren şişiyo balon gibi bide uyuşuyo ağrıyo deli oluyom kalsiyumda magnesyumda içiyom ama hiç eksilmiyo ağrılar gitigte artıyo doğumdan sonra kurtulucam inş. artık 1 saat 2 saat dışarda olayım ayaklarımda şişiyo balon gibi bide acıyo ya
Herkeze günaydın nezamandır korkudan tartılmıyodum bugün korka korka tartıldım çok kilo almışım yaa gerçi 38.haftadan sonra kilo alımı duruyomuş ama ilk başta çok güzel gittim bu son 7.aydan sonra neolduysa oldu valla sinirlerim bozuldu offf yaaa bunları nasıl vercez biz?
günümüz aynı değil mi.. yazacaktım unutmuşum ya... hadi yeni sim hayırlı olsun!!kızlar hepinize günaydın, melisa33 ben, 2010 itibariyle yeni yaşıma girdim o yüzden kullanıcı adımı kalıcı olarak değiştirttim beni böyle anın anacım bundan soona
çok güzeller esmacım allah güzel günlerde mutlu mutlu kullanmayı nasip etsin
fatoşçum nooldu ya göbüş mü kaşınıyor?
canım sen de güle güle kullan çok ciciler maşallah
ben de beşikten vazgeçtim park yatak aldım daha içime sindi sanki bir yere giderken tasınabilmesi vs. daha kullanışlı
allah kavuştursun canım tez zamanda
ben de kuzumun karnımı oyan o topuklarını ısırıcam teyzesi bi doğsun..
chicco nun kiler güzel maaşallah güle güle kullanın canım!! ben çift yönlü araba alıcam bi de park yata üstü kapanan olsun istiyourm o yüzden başka model alıcam.. bence de park yatak ii seçim..:)esmacım güle güle kullansın emir kağan cicilerini
bizde bunları aldık oğlumuza allah güzel günlerde kullandırmayı nasip etsin hepimize..
günaydınlaaar.
sabahın köründe sağlık ocağına gittim tahlil için. kaç gündür tlf açıp başımın etini yediler.
bi de tutturdular domuz gribi aşısı yapalım diyee. yaptırır mıyım? aslaaaa.
canım sıkılıyor yaaa... üff sıkıntı bastıııı
selammmmm
kahvaltı ettim açtım bilgisayarı biraz, şimdi gene gidicem odaya biraz oyalanayım dedim, annem bi iş yaptırmıyor şunu alıp şuraya koydurmuyor.Allah razı olsun o olmasaydı ben napardım ya, karnımı sevip sevip duygusallaşıyor ağlıyor arada, ağlama diyorum sen şimdi beni anlamazsın yavrumun yavrusunu görcem ben yakında diyor hiç kıyamıyor bana off Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini.
canım benim ne güzel çok şanslısın ALLAH anneene uzun ömür versin başından eksik etmesinağlattın beni.bende annemi hiç bu kadar çok aramamıştım yanımda giden geri gelseya ama gelmiyor malesef hiç gelmicekte
mafoldumben
Maviyeşil canım insanın sinirlerini zorluyolar bazen.Bilerek mi yapıyolar nedir?
Valla sinirlenmekte haklısın. Oğullarının eşlerine odaklanmalarını kaldıramıyolar bence. Ama sen yine de kendini üzme. Bebiş iyice hissediyo artık annesi. Üzülmesin yavrucak.
Herkeze günaydın nezamandır korkudan tartılmıyodum bugün korka korka tartıldım çok kilo almışım yaa gerçi 38.haftadan sonra kilo alımı duruyomuş ama ilk başta çok güzel gittim bu son 7.aydan sonra neolduysa oldu valla sinirlerim bozuldu offf yaaa bunları nasıl vercez biz?
günaydın kızlar nasılsınız
havvacım bende aynı senin gibi çok asabiyim bugün ama benimki malesef gereksiz değil
fatolina canım sün gece sormuşsun ben net başında uyumuşum kaydirigubbakcemile3cevaplayamadım
arkadaşlar anlatmazsam çatlıcam
dün çok sinirliydimki hala sinirliyim atamadım üstümden cuma akşamı teyzem geldi dikişlerimiz vardı bebekle alakalı yarım işlerimide halletti.kayınvaideme misafir gelicekmiş beni aradı çağırdı teyzem yatıya geliyor dedim gelemeyiz dedim kapatırken yine bak bekliyorum dedi bende kısmet dedim.sonra akşam eşim bişey bırakmak için uğradı annesine onada söylemiş misafir gelicek sizde gelin diye oda bizimde misafirimiz var demiş.buraya kadar kızmadım.
eşimin 10 yaşında kardeşi var dersi varmış dün kayınvalidem eşimi arıyor sametin dersi var size gelicez diye eşimde teyzesini evine bırakıcaz evde değiliz dedi o zaman siz gelin buraya yemeğe teyzesini bırakıp demiş.ısrarla arıyorlar.resmen teyzeme defolun gidin der gibi oldu.teyzemde sıkıldı sizi engelledim diye.hafta sonumu burnumdan getirdi bende bağırıp çağırdım eşime onun evladının dersi varsa kızları yaptırsın buda benim evladımın işleri bir şeye yardım etmediği gibi destek olmadığı gibi köstek oluyor dedim.bu yüzden ÇOK SİNİRLİYİM ÇOK ayıp oldu teyzeme anlatmak istedim kızlar paylaşmak istedim sizinle rahatladımda
selammmmm
kahvaltı ettim açtım bilgisayarı biraz, şimdi gene gidicem odaya biraz oyalanayım dedim, annem bi iş yaptırmıyor şunu alıp şuraya koydurmuyor.Allah razı olsun o olmasaydı ben napardım ya, karnımı sevip sevip duygusallaşıyor ağlıyor arada, ağlama diyorum sen şimdi beni anlamazsın yavrumun yavrusunu görcem ben yakında diyor hiç kıyamıyor bana off Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini.
mafoldumben
chicco nun kiler güzel maaşallah güle güle kullanın canım!! ben çift yönlü araba alıcam bi de park yata üstü kapanan olsun istiyourm o yüzden başka model alıcam.. bence de park yatak ii seçim..:)
yok aslinda cok duyguluyumdur! evlendigim günden bugüne dek daha tekbir slow parca dinlemedim dinleyemedim! bayramlarda normal zamanlarda bi Allah bilir benim yalnizligimi bide ben! kac kez sarjim bitiyo deyip telefonu kapattigimi bilirim! herkesi toplanmis msn basinda görürken kac defa internete baglaniyorum deyip kapatip günlerce agladigimi bilirim! geceleri kac defa hickiriklarla agladigimi rüyamda anneme sarilipta gözlerimi actigim zaman birrüya oldugunu farkeettigimde bogazima dügümlenen o aci! nebileyim iste agladigimda annemin babamin yaninda olup neoldu kizim deyip biraz naz yapmak isterdim ! bilmem cok seymi istiyorum ama istiyorum yinede cok ariyorummm,,,,, amannnnn neysee yine bana geliyolarr baska konuya gecelimm eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?