ebruli,sen benim nasıl öksürdüğümü görseydin inanırdın doğuracağıma.Kızım her seferinde aşağıya baskı yapıyordu.Boğuluyordum geceleri.Çünkü bitmeyen bir öksürük.Kısa kısa olsa tamam da.Neyse ki ilaçtan sonra hafif şimdi.
Hepimiz hayırlısıyla bitirelim şu zamanlarımızı.Herkes farklı hastalıklarla,ağrılarla uğraşıyor.Allah yardımcımız olsun.Allah'a sığınıyoruz.Korusun bizi Yarabbim.
geçmişolsun canım ben sadce şaka yaptım
kızlaaaar günaydıııın.gerçi günaydın bana bayagı geç hergün 07.30 da kalktıgım için artık bana ögle oldu.ahh şöyle ögleye kadar uyumayı bi özledim.artık bu saatten sonra zaten hayal bana iki çocukla...neyse sagolsun kocam iyi bari akşamları zeyno uyandıgında ben kalkmıyorum o kalkıp tekrar yatırıyo.ben uyuyorum bari.ama uyanıncada çok zor dalıyorum.ne yapalım olacak artık amam bebişler doguncada uyuma işi zor olacak..ayyy....
kızlar sanki bendede kilo alımı durdu gibi geliyo.yada haftada bir gidiyorumya aynı çıkıyorum.ondan daha erken belkide.hala 9 kilo almıştım onla duruyorum..ayy şurda 3 hafta kaldı zaten en fazla 2-3 kilo alırım oda alırsam...
siz nasılsınız kızlar.bizlere artık dogum yaklaşıyo.cuma günü sanırım artık dogum gününü beyerleyecegiz gibi geliyo.defne büyüdükçe ay dönmelirini canımı yakıyo ya.valla msanme bi baskı yapıyo.sanki altıma kaçıracakmışım gibi lavaboya gidiyorum cekiliiin çok sıkıştım diyorum.aa bi bakıyorum bişey yokkaydirigubbakcemile3 sizdede böyle oluyomu kızlar...
Herkese merhaba kızlar. a.s.Arada takip edebildiğim kadarıyla herkes iyiopuyorumnanaktan
Uzun zamandır yazamadım. Taşındım, iki ay oluyor. Anca yerleşebildim. Bebek hazırlıklarıyla taşınma işi bir araya gelince epey bi zorlandım. Şimdi rahatım ama bu sefer de bebek sıkıştırmaya başladı:)
Özellikle iki gündür iki kasığımda birden baskı hissediyorum. Bebek artık iyice aşağı indi. Yürürken bile bacaklarımın arasında kafasını hissediyorum. Eğilip doğrulmak çok ağrı yapıyor. İlk farkettiğimde çok heyecanlandım. Sancı beklemeye başladım. Ara sıra ağrılar olsa da düzenli değil. Yani özellikle son iki gündür hamileliğin sıkıntılarını fena çekiyorum:çok üzgünüm:
Bugün 36+2 olduk. Yarın sabah doktora gidiyorum. Bakalım ne yorum yapacak. Bana kalırsa doğumum artık yakın:kedi: Çünkü başından beri usg de bebeğin gelişimi ileri çıkıyordu. Beklenen doğumun 8 ocak çıktığı bile olmuştu:uhm: Ama doktor sen onlara takılma dedi.
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
havvacım sen nasılsın??sesin çıkmıyor geçmişte misin??Ben de yeni okudum bitirdim.
canım haklsın ama çok üzüldüm oturdum sinirden ağladım.
ama hamileliğimin başından beri hep tek başıma yaptım herşeyi ilk defa teyzem gelmiş yardım etmeye köstek oluyor bu halimle benden bekliyor kendi birşeye karışmadığı gibi offff neyse daha çok snirleniyorum.haklısın canım kaldıramıyorlar ve bebeğim etkileniyor unutayım ben bu olayı en iyisi çocuğum için
benım kız galıba hala dönmedi çünkü mesanemde değil kaburgalarımda baskı ve ağrı var
evet artık bende resmımı koyayım dedimopuyorumnanaktan
bende de bu hafta başladı o.Gidiyorum damla damla.Sokakta olması daha zor.Eve kapandık kaldık o yüzden.
1tanelerim serap canbahar
sağolun kızlar canbahar çok güzel bir laf etmişsin 'mutsuzluğun anahtarı başkalarını mutlu etmekten geçer' doğru valla haklısın içimde tutmamam lazım aslında severim genelde ama yanımda olmadıği için kızarımda ama su sefer çok kızdım çookk ama çocuğum etkileniyor diye boşvericem kendime yapıyorum onlarında çok umurundaydı
ayşegülcüm bendede aynı durum var özellikle üşütttüğüm zaman adım atamayacak kadar sıkıştığımı sanıyorum koştura koştura tuvalete bir gidiyorum azıcıkhele o sıkıştığımda birde hapşurursam yandım vallakaydirigubbakcemile3 giden gidiyor yetişemeden tuvalete
Herkese merhaba kızlar. a.s.Arada takip edebildiğim kadarıyla herkes iyiopuyorumnanaktan
Uzun zamandır yazamadım. Taşındım, iki ay oluyor. Anca yerleşebildim. Bebek hazırlıklarıyla taşınma işi bir araya gelince epey bi zorlandım. Şimdi rahatım ama bu sefer de bebek sıkıştırmaya başladı:)
Özellikle iki gündür iki kasığımda birden baskı hissediyorum. Bebek artık iyice aşağı indi. Yürürken bile bacaklarımın arasında kafasını hissediyorum. Eğilip doğrulmak çok ağrı yapıyor. İlk farkettiğimde çok heyecanlandım. Sancı beklemeye başladım. Ara sıra ağrılar olsa da düzenli değil. Yani özellikle son iki gündür hamileliğin sıkıntılarını fena çekiyorum:çok üzgünüm:
Bugün 36+2 olduk. Yarın sabah doktora gidiyorum. Bakalım ne yorum yapacak. Bana kalırsa doğumum artık yakın:kedi: Çünkü başından beri usg de bebeğin gelişimi ileri çıkıyordu. Beklenen doğumun 8 ocak çıktığı bile olmuştu:uhm: Ama doktor sen onlara takılma dedi.
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
Bende de oluyor canım sürekli tuvalete taşınıyoruz. Dışarı çıkıyoruz 5 dk sonra tuvalete çıkmam gerekiyor kaydirigubbakcemile3 artık aşağı iniyorlar bıcırıklar..
07papatya, biricik mericik, canbahar, DUYGUSUZduygu, ebruli_59, essemayit, fikirevi, HavvaEsen, maksimen, maviyeshill, sevilirem, srpp, Zehra_s
tünaydın, hayırlı günler herkese...
07papatya, biricik mericik, canbahar, DUYGUSUZduygu, ebruli_59, essemayit, fikirevi, HavvaEsen, maksimen, maviyeshill, sevilirem, srpp, Zehra_s
tünaydın, hayırlı günler herkese...
Canbahar çok geçmiş olsun. Öksürük, hapşuruk ve kabızın erken doğumu başlatabileceğini duymuştum ben de. İlaç kullanmakla iyi yapmışsın canım.
Hadi hayırlısı canım.Güzel haberlerini bekliyoruz.
Tünaydın canım sanada hayırlı günleeer..opuyorumnanaktan
Kızlar oğluşumun odasının resimlerini ekledim bakalım beğenecekmisiniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...nnesi-bebisinin-odasini-hazirlayan-var-2.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?