- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
maşallah kızımıza camdankalp kocaman olmuş :) az kaldı bebişler annelerini heyecanlandırıyor :lepi:
benim de üç gündür adet sancısı gibi sancılarım oluyor ara ara. acaba doğum sancıları mı başlıyor diye de tedirginim. doğuma 39 gün görünüyor daha. hiç böyle olup doktoruna danışan var mı?
maşallah ya nekadar çok büyümüş ALlah nazardan sakınsın inş.
nie sezeryan dedi sana cnm
tşkler canım...bebeğin iriliğinden dolayı...normal istersen yaptırırm dedi ama ben cesaret edemiyorum..4 kiloyu geçerdedi çünkü
anladım cnm hayırlısı neyse sizin için Allah onu nasip etsin ama doktor sezeryanla daha iyi diosa normale diretmenin anlamı yok bişey olursa insan vicdan azabı çeker
canım çok harika olmuş sade ve çok kibarr güle güle kullan inş.
aynen öyle ne bebeğimi nede kendimi riske atmak istemiyorum
hepimiz için hayırlısı inş
selmalar kızlar günaydın ne habersiniz kızımın sepetini profilime koydum teyzeleri güzel çekemedim ama kusura bakmayın lütfennnn
bebişe güzel bakmışsın benimkiside 2800 gr 48 cmgeld doğana kadar 3200 3400 gibi olur dedidün gittim canım dün 36+3 dük 37.haftadayız yani
Selmalar kızlar gÜnaydın ne habersİnİz kızımın sepetİnİ profİlİme koydum teyzelerİ gÜzel Çekemedİm ama kusura bakmayın lÜtfennnn
günaydın
bizde erkencilerdeniz bugün sabah ezanından beri ayaktayız...:)
dün kızımla buluşma günümüzdü 3500 gr olmuş tontişim...15 gün içinde doğurmazsan 15 gün sonra görüşürüz dedi doktor amcamız...sonrada sezeryan gününü belirlicez...
aslında 15 gün sonra alabilirim sezeryana istersen dedi ama ben normal sancılarımın gelmesini beklicem...nst mizde güzel çıktı bu arada kasılma sancı yok...
Slmmmmmmmmmmmmm canlarım ben evİme geldİm ama yalnız oĞluŞum Şuan kuvezde daha gÖrmedİm bİle bu gÜn gÖrcem daha sonra doĞum hİkayemİ yazcaĞım hastanede yattĞım sÜrece İlgİlendİnİz İlgİnİze alakanıza Çok teŞekkÜr ederİm hepİnİzİ ÖpÜyorum allaha emanet olun allah hepİnİzİ bİr avazda kurtarsın
Selmalar kızlar gÜnaydın ne habersİnİz kızımın sepetİnİ profİlİme koydum teyzelerİ gÜzel Çekemedİm ama kusura bakmayın lÜtfennnn
çoook güzel olmuş bende istiyorummm güle güle kullanın inşallah
kızlar bebek çok iri demişler arkadaşa 4000 grmış özel hastane sezeryan yapalım demiş oda beklemiş sancıları gelmiş 5 satte doğurdum dşyor devlet hastanesine gitmiş özeller para tuzağı diyor birde 4000 deyince kesin değil onuda unutmmak gerek normali bir daha düşünün bence
herkese günaydın..
inşallah güzel bir gün olur herkes için..
kendinize iyi bakın..
tşk ederim amin canım saolhoşşşşgeldin geçmiş olsun bebeğin analı babalı sağlıkla büyüsün inşallahj
amin sinemcim inşallah sizlerde vakitli zamanında kavuşursunuz canımgünaydın kızlar..
fatos hosgeldin insalla en yakın zamanda oglunla kavusursunuz
amin canım evet teyzesi erken oldu ama çok şükürfatoşcum hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün...
çok şükür bu günleri gördük ya... boshayallersmile
amin canım tek arzum o şu an allahın izniyle ii olsunda kavuşucazAy maşallah tombiğe bak senArtık mutlu sona az kaldı ne güzelopuyorumnanaktan
Fatoşçum hoşgeldin aramıza yeniden. güzel haberlerini aldık mutlu olduk. Umarım oğluna da bir an evvel kavuşursun. En kısa zamanda gel de anlat bize hikayeniopuyorumnanaktan
Hayırlı Sabahlar herkese,
Fatoş,inşallah bebeğinin evini şenlendirdiği günleri de görürsün canım:asigim:
amin canım ağzın bal yesin inşallah
gunaydın canım hosgeldın,bu arada fatos da gelmıs evıne cok sukur,cok gecmıs olsun ınsallah bebısıde gelır yanına a.s.
Havvacım sen bu hafta mı izne çıkıyordun?
günaydın
bizde erkencilerdeniz bugün sabah ezanından beri ayaktayız...:)
dün kızımla buluşma günümüzdü 3500 gr olmuş tontişim...15 gün içinde doğurmazsan 15 gün sonra görüşürüz dedi doktor amcamız...sonrada sezeryan gününü belirlicez...
aslında 15 gün sonra alabilirim sezeryana istersen dedi ama ben normal sancılarımın gelmesini beklicem...nst mizde güzel çıktı bu arada kasılma sancı yok...
Slmmmmmmmmmmmmm canlarım ben evİme geldİm ama yalnız oĞluŞum Şuan kuvezde daha gÖrmedİm bİle bu gÜn gÖrcem daha sonra doĞum hİkayemİ yazcaĞım hastanede yattĞım sÜrece İlgİlendİnİz İlgİnİze alakanıza Çok teŞekkÜr ederİm hepİnİzİ ÖpÜyorum allaha emanet olun allah hepİnİzİ bİr avazda kurtarsın
sağolun kızlar teşekkür ederimm hepimiz iyi günlerde kullanalım inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?