2010 Şubat Anneleri

saol teyzesi evet artık içimizde koca koca insancıklar var...:))
sancıların olması normalmiş meraklanma canım benimde çok var ama nst tek bi kasılma ve sancı çıkmadı

maşallah ya nekadar çok büyümüş ALlah nazardan sakınsın inş.
nie sezeryan dedi sana cnm

tşkler canım...bebeğin iriliğinden dolayı...normal istersen yaptırırm dedi ama ben cesaret edemiyorum..4 kiloyu geçerdedi çünkü

tşkler canım...bebeğin iriliğinden dolayı...normal istersen yaptırırm dedi ama ben cesaret edemiyorum..4 kiloyu geçerdedi çünkü

anladım cnm hayırlısı neyse sizin için Allah onu nasip etsin ama doktor sezeryanla daha iyi diosa normale diretmenin anlamı yok bişey olursa insan vicdan azabı çeker

anladım cnm hayırlısı neyse sizin için Allah onu nasip etsin ama doktor sezeryanla daha iyi diosa normale diretmenin anlamı yok bişey olursa insan vicdan azabı çeker

aynen öyle ne bebeğimi nede kendimi riske atmak istemiyorum
hepimiz için hayırlısı inş

fatoşcum hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün...
çok şükür bu günleri gördük ya... boshayallersmile

Ay maşallah tombiğe bak sen Artık mutlu sona az kaldı ne güzelopuyorumnanaktan

Fatoşçum hoşgeldin aramıza yeniden. güzel haberlerini aldık mutlu olduk. Umarım oğluna da bir an evvel kavuşursun. En kısa zamanda gel de anlat bize hikayeniopuyorumnanaktan

Hayırlı Sabahlar herkese,
Fatoş,inşallah bebeğinin evini şenlendirdiği günleri de görürsün canım:asigim:

Selmalar kızlar gÜnaydın ne habersİnİz kızımın sepetİnİ profİlİme koydum teyzelerİ gÜzel Çekemedİm ama kusura bakmayın lÜtfennnn

Mydarling,çoook şık olmuş sepetin,tam şeker gibi bi şeker sepeti olmuş,ellerine sağlıkzemuszemus

kızlar bebek çok iri demişler arkadaşa 4000 grmış özel hastane sezeryan yapalım demiş oda beklemiş sancıları gelmiş 5 satte doğurdum dşyor devlet hastanesine gitmiş özeller para tuzağı diyor birde 4000 deyince kesin değil onuda unutmmak gerek normali bir daha düşünün bence

sağolun kızlar teşekkür ederimm hepimiz iyi günlerde kullanalım inşallahhh

çoook güzel olmuş bende istiyorummm güle güle kullanın inşallah

iyide 4000 kesin değil diye riske atmakta mantıksız yanii sonuçta 9 aydır aynı doktora gidiyorum ben şimdimi değiştiricem,herkesin kendi seçimi bencee doktora bırakmak daha öenmliiii

hoşşşşgeldin geçmiş olsun bebeğin analı babalı sağlıkla büyüsün inşallahj
tşk ederim amin canım saol
günaydın kızlar..

fatos hosgeldin insalla en yakın zamanda oglunla kavusursunuz
amin sinemcim inşallah sizlerde vakitli zamanında kavuşursunuz canım
fatoşcum hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün...
çok şükür bu günleri gördük ya... boshayallersmile
amin canım evet teyzesi erken oldu ama çok şükür
amin canım tek arzum o şu an allahın izniyle ii olsunda kavuşucaz
Hayırlı Sabahlar herkese,
Fatoş,inşallah bebeğinin evini şenlendirdiği günleri de görürsün canım:asigim:

amin canım ağzın bal yesin inşallah

Havvacım sen bu hafta mı izne çıkıyordun?

Evet canım bu cuma son inşallah.

Canım maşallah bebişine. kocaman olmuş kız....

Fatoşçum hoşgeldin canım. Özledik seni. İyi haberlerine sevindik hep. İnşallah bebişin de en kısa zamanda toparlar kendini de gelir evine bir an önce. Yeni Şubat Bebişleri topiği görmüşsündür. Eksik olan düzeltilmesi gereken yerleri bana yazarsan düzenlerim canım...

sağolun kızlar teşekkür ederimm hepimiz iyi günlerde kullanalım inşallahhh

Güle güle kullan canım çok güzel olmuş...Bana da fikir oldu.

hoşgeldiniz kızlarrr nasılsınız bakalımm aramıza yeni katılanlarda var sanırımmm

herkese günaydın. Bende inşallah şubat sonunda doğum yapacağım ve Şubat annesi olacağım. Burada sizlerle olmak çok güzel. Tüm hamileleri allah kurtarsın..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…