2010 Şubat Anneleri

günaydın herkese
geçmiş olsun zehracım, benimde çok uykum var canım....

selma seninle bizi yakınız galiba bebişin haftası olarak benim satım 23 mayıs ama doktor 3 haftaya kalmaz doğar dedi çatı muayenesinide 38de yapıcam dedi senin şikayetlrin varmı ilk bebekmi kilo alıyormusun

Slmmmmmmmmmmmmm canlarım ben evıme geldım ama yalnız oĞluŞum Şuan kuvezde daha gÖrmedım bıle bu gÜn gÖrcem daha sonra doĞum hıkayemı yazcaĞım hastanede yattĞım sÜrece ılgılendınız ılgınıze alakanıza Çok teŞekkÜr ederım hepınızı ÖpÜyorum allaha emanet olun allah hepınızı bır avazda kurtarsın

günaydınlar herkese hayırlı günler inş. herkes iyidir

FATOŞ çum hoşgeldin aramıza Allah bebeğine kavuştursun cnm benim

geçmiş olsun zehracım, benimde çok uykum var canım....

maşallah kaçıncı haftada

fatoş geçmiş olsun gözün aydın nasılsın bebek nasıl

maşallah kızımıza camdankalp kocaman olmuş :) az kaldı bebişler annelerini heyecanlandırıyor :lepi:
benim de üç gündür adet sancısı gibi sancılarım oluyor ara ara. acaba doğum sancıları mı başlıyor diye de tedirginim. doğuma 39 gün görünüyor daha. hiç böyle olup doktoruna danışan var mı?

maşallah ya nekadar çok büyümüş ALlah nazardan sakınsın inş.
nie sezeryan dedi sana cnm

hoşşşşgeldin geçmiş olsun bebeğin analı babalı sağlıkla büyüsün inşallahj

hoşgeldin geçmiş olsun analı babalı büyüsün bebeğin

Selmalar kızlar gÜnaydın ne habersınız kızımın sepetını profılıme koydum teyzelerı gÜzel Çekemedım ama kusura bakmayın lÜtfennnn

yaaa seni okuyunca telaşlandım ben benişm satım 19 mayıs senden önceyim ama benim doğuma daha en az 4 hafta var hiç doğuracakmışım gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…