GÜNAYDIIIIIIIIIIINNNNNNN.................... uyuyamıyom geceden beri burnum tıkalı çok uykum vaaaaaaarrr mirmirmirmir
hııııııııı unutmadan bu gün kontrolümüz var teyzeler durucumu görmeye gitcez
gözünaydın maşallah bebişine canım...
geçmiş olsun zehracım, benimde çok uykum var canım....
geçmiş olsun zehracım, benimde çok uykum var canım....
günaydın
bizde erkencilerdeniz bugün sabah ezanından beri ayaktayız...:)
dün kızımla buluşma günümüzdü 3500 gr olmuş tontişim...15 gün içinde doğurmazsan 15 gün sonra görüşürüz dedi doktor amcamız...sonrada sezeryan gününü belirlicez...
aslında 15 gün sonra alabilirim sezeryana istersen dedi ama ben normal sancılarımın gelmesini beklicem...nst mizde güzel çıktı bu arada kasılma sancı yok...
Slmmmmmmmmmmmmm canlarım ben evİme geldİm ama yalnız oĞluŞum Şuan kuvezde daha gÖrmedİm bİle bu gÜn gÖrcem daha sonra doĞum hİkayemİ yazcaĞım hastanede yattĞım sÜrece İlgİlendİnİz İlgİnİze alakanıza Çok teŞekkÜr ederİm hepİnİzİ ÖpÜyorum allaha emanet olun allah hepİnİzİ bİr avazda kurtarsın
günaydınlar herkese hayırlı günler inş. herkes iyidir
FATOŞ çum hoşgeldin aramıza Allah bebeğine kavuştursun cnm benim
fatoş geçmiş olsun gözün aydın nasılsın bebek nasıl
maşallah kaçıncı haftada
günaydın
bizde erkencilerdeniz bugün sabah ezanından beri ayaktayız...:)
dün kızımla buluşma günümüzdü 3500 gr olmuş tontişim...15 gün içinde doğurmazsan 15 gün sonra görüşürüz dedi doktor amcamız...sonrada sezeryan gününü belirlicez...
aslında 15 gün sonra alabilirim sezeryana istersen dedi ama ben normal sancılarımın gelmesini beklicem...nst mizde güzel çıktı bu arada kasılma sancı yok...
slmmmmmmmmmmmmm canlarım ben evime geldim ama yalnız oğluşum şuan kuvezde daha görmedim bile bu gün görcem daha sonra doğum hikayemi yazcağım hastanede yattğım sürece ilgilendiniz ilginize alakanıza çok teşekkür ederim hepinizi öpüyorum allaha emanet olun allah hepinizi bir avazda kurtarsın
slmmmmmmmmmmmmm canlarım ben evime geldim ama yalnız oğluşum şuan kuvezde daha görmedim bile bu gün görcem daha sonra doğum hikayemi yazcağım hastanede yattğım sürece ilgilendiniz ilginize alakanıza çok teşekkür ederim hepinizi öpüyorum allaha emanet olun allah hepinizi bir avazda kurtarsın
günaydın herkese
selma seninle bizi yakınız galiba bebişin haftası olarak benim satım 23 mayıs ama doktor 3 haftaya kalmaz doğar dedi çatı muayenesinide 38de yapıcam dedi senin şikayetlrin varmı ilk bebekmi kilo alıyormusun
Selmalar kızlar gÜnaydın ne habersİnİz kızımın sepetİnİ profİlİme koydum teyzelerİ gÜzel Çekemedİm ama kusura bakmayın lÜtfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?